veni__85 написа:hydetoshi написа:Кой щеше да е следващия съперник,ако Левски се беше класирал?
Ботев и при класиране и при отпадане срещу тях ще играем следващия мач.
Жалгирис
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
veni__85 написа:hydetoshi написа:Кой щеше да е следващия съперник,ако Левски се беше класирал?
veni__85 написа:amoros написа:Нивото на футбола се поизравни.Далеч съм от мисълта ,че трябва да падаме/Българските отбори не само Левски/,от такива анонимни отбори,но вече няма толкова слаби отбори ,че да излезеш и без да се напрягаш да ги пребиеш от бой!
Да нивото се е изравнило, но има разлика да отпаднеш с добра игра от по- слаб отбор и да отпаднеш със срамна игра срещу такъв.
ralka_levskarka написа:slash1912 написа:Според Дельо отбора бил играл добре и отпадането е заради липсата на късметОставка няма
При оставка няма изплащане на заплати до края на договора. Да си говорим истините - Роси не е Левскар, та мисли само доброто на клуба. Той иска да си вземе паричките и тва е. Все едно Морено да напусне самЗнаеш как е.
demon777 написа:IvailoRz написа:demon777 написа:Абе къф е тоя с бялата ризка по диемата... че коли и беси в синия клуб?
Уволнява треньори а-у всява напрежение къф е тоз
Че па не е ли прав..
Незнам ама ако имаш вътрешна информация ставаш и я тупваш кат х*й на масата не говориш с недомлъвки чух от там подочух отсам то и аз мога така
slash1912 написа:ralka_levskarka написа:slash1912 написа:Според Дельо отбора бил играл добре и отпадането е заради липсата на късметОставка няма
При оставка няма изплащане на заплати до края на договора. Да си говорим истините - Роси не е Левскар, та мисли само доброто на клуба. Той иска да си вземе паричките и тва е. Все едно Морено да напусне самЗнаеш как е.
Това ми е ясно,ама чак толкова да е нагъл,ебаси нещастника...Вие сте на ход оттук нататък,може би някой трябва да го посъветва на тренировката утре.
insaneboy1 написа:veni__85 написа:hydetoshi написа:Кой щеше да е следващия съперник,ако Левски се беше класирал?
Жалгирис
Unforgiven_M написа:Наглеца отново не се предавал! Ще стиска кокала до край, че хем неустойка чака, хем знае, че друг работа няма да му даде докато е жив повече!
Винаги съм го смятал за недопустимо, ама в случая, като не ще да си ходи сам или някой трябва да му счупи главата или да го повозят в багажник, та да се сети да си ходи! След такъв срам като този - най-големият в историята на клуба и той да седи с гордо вдигната глава и да вика "не се предавам" - няма такъв филм! Бахти ментето, бахти нищожеството без грам чест и достойнство!
amoros написа:Нивото на футбола се поизравни.Далеч съм от мисълта ,че трябва да падаме/Българските отбори не само Левски/,от такива анонимни отбори,но вече няма толкова слаби отбори ,че да излезеш и без да се напрягаш да ги пребиеш от бой!
Потребители, разглеждащи този форум: noo и 25 госта