ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Левски
192
44%
Вадуц
242
56%

Общо гласове: 434

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /17 юли/

Мнениеот metodito » 16 юли 2018 21:02

https://topsport.bg/levski/trenyorat-na ... evski.html
Тоз' младеж си е повярвал обаче. :lol:

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 16 юли 2018 21:29

metodito написа:https://topsport.bg/levski/trenyorat-na-vaduts-nyama-da-e-iznenada-ako-otstranim-levski.html
Тоз' младеж си е повярвал обаче. :lol:

Е защо да не си повярва? Реалностите всъщност показват, че Вадуц има по-големи шансове да продължи. Отборът последните 5 г. не е отпадал в първи предварителен кръг, като цяло рядко допуска повече от 1 гол, има по-висок коефициент от Левски и за последната петилетка е отстранил значително повече отбори от нашата единствена Сутиеска. 1:0 е изключително коварен турнирен резултат, а Вадуц както показа може да вкарва голове и от нищото. Така че със съжаление трябва да кажа, че ако се следва футболната логика много по-вероятно е Левски утре да отпадне колкото и ние да си твърдим, че сме фаворита в този мач.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 юли 2018 21:34

NOMER14 написа:Той не признава резултата от финалния мач, а на Уругвай дава ония предсветовни титли от ОИ.

Аз се зачудих какви са тия титли нс Уругвай от 28-а и 24-а, като тогаване е имало СП :)
С олимпиадите не съм много на ТИ. Знам само, че наш'те са печелили бронз и сребро през 56-а и 68-а.
Това отклонение беше за разведряване на обстановката от тягостната тема за Левски - Вадуц.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юли 2018 21:35

Публиката ще помогне. Лошото е, че нямаме вече двете сърца в отбора - Роман и Васко, които ще изпасат тревата, но няма да позволят "Левски" да не победи. Имаме един Давид Яблонски в това отношение само. И Горанов, но той не се отличава като голаджия. И аз мисля, че с оглед на показаното... Но въпреки това, знам, че ще ги отстраним, напук на всичко, което говори обратното.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 16 юли 2018 21:54

Някой знае ли колко билети са продадени за мача ?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 юли 2018 22:40

insaneboy1 написа:
matador1 написа:Драмата с Вадуц е преувеличена. Левски бие и продължава. Същото беше, когато Лудогорен падна от някакви люксембургци или равен беше направил.

само че тогава беше след 4:0 в първия мач. Вторият мач Лудогорец направи 1:1 което си е съвсем нормален резултат при наличието на първия резултат

Лудогорец падна от Жалгирис в първия мач.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 юли 2018 22:45

LSFC 1914 написа:Някой знае ли колко билети са продадени за мача ?

Не знам бройка, но можеш да видиш схемата в ивентим, за да добиеш представа
За съжаление, засега стадионът е празен.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 16 юли 2018 22:47

metodito написа:Публиката ще помогне. Лошото е, че нямаме вече двете сърца в отбора - Роман и Васко, които ще изпасат тревата, но няма да позволят "Левски" да не победи. Имаме един Давид Яблонски в това отношение само. И Горанов, но той не се отличава като голаджия. И аз мисля, че с оглед на показаното... Но въпреки това, знам, че ще ги отстраним, напук на всичко, което говори обратното.

Ами дано си прав.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 16 юли 2018 23:13

joro5rov написа:Деян Иванов няма да го бъде в Левски .. отново извън групата за сметка на Белаид ... браво Роси страшни решения :lol: :lol: :lol:

Деян ще отиде отново под наем в Ботев Враца...
Само Левски!

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 16 юли 2018 23:23

siniq_fen написа:
joro5rov написа:Деян Иванов няма да го бъде в Левски .. отново извън групата за сметка на Белаид ... браво Роси страшни решения :lol: :lol: :lol:

Деян ще отиде отново под наем в Ботев Враца...

На Деян точно сега му е моментът да се развие в Левски. Жалко, че не го взимат на сериозно поне за първа резерва на Холмар и Яблонски и да излиза дори титуляр в някои мачове срещу по-слаби отбори. Ясно е, че за титулярно място трудно може да се пребори с горните двама на този етап, но за първа резерва е идеален вече, качествата според мен ги има. Само че да го държат втора резерва и то за сметка на такъв посредствен футболист като Белаид е меко казано жалко... На 22 години или да му дадат шанс за изява в първия отбор, или да го продадат. Иначе ще му скапят кариерата с тия наеми и глупости... Много ми се искаше да го видя вместо Белаид поне в реванша, но явно няма да го бъде...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Върни се в “Левски”