Тоз' младеж си е повярвал обаче.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
metodito написа:https://topsport.bg/levski/trenyorat-na-vaduts-nyama-da-e-iznenada-ako-otstranim-levski.html
Тоз' младеж си е повярвал обаче.
NOMER14 написа:Той не признава резултата от финалния мач, а на Уругвай дава ония предсветовни титли от ОИ.
insaneboy1 написа:matador1 написа:Драмата с Вадуц е преувеличена. Левски бие и продължава. Същото беше, когато Лудогорен падна от някакви люксембургци или равен беше направил.
само че тогава беше след 4:0 в първия мач. Вторият мач Лудогорец направи 1:1 което си е съвсем нормален резултат при наличието на първия резултат
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
LSFC 1914 написа:Някой знае ли колко билети са продадени за мача ?
metodito написа:Публиката ще помогне. Лошото е, че нямаме вече двете сърца в отбора - Роман и Васко, които ще изпасат тревата, но няма да позволят "Левски" да не победи. Имаме един Давид Яблонски в това отношение само. И Горанов, но той не се отличава като голаджия. И аз мисля, че с оглед на показаното... Но въпреки това, знам, че ще ги отстраним, напук на всичко, което говори обратното.
joro5rov написа:Деян Иванов няма да го бъде в Левски .. отново извън групата за сметка на Белаид ... браво Роси страшни решения![]()
![]()
siniq_fen написа:joro5rov написа:Деян Иванов няма да го бъде в Левски .. отново извън групата за сметка на Белаид ... браво Роси страшни решения![]()
![]()
Деян ще отиде отново под наем в Ботев Враца...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта