ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Левски
192
44%
Вадуц
242
56%

Общо гласове: 434

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /17 юли/

Мнениеот koisa » 13 юли 2018 15:21

ralka_levskarka написа:Паулинката не дойде със статут на звезда, но върши многл повече работа от гореспоменатия. Връща се и в защита и помага на Горанов. Няма как да харесам играч, при който още на загрявката си личи, че му е супер антипатично в отбора и видиш ли преди 10 години бил играл в Юнайтед. Доста пресилено играл, де, но да речем, че да, нищо, че при нас е първият му сезон с най-много мачове, а вкараните му голове няма и да ги коментирам. Ако беше толкова добър, за колкото се има цена нямаше да има. Общо взето надувка, която се цупи тип Роналдо, когато топката не мине през него. В мачът срещу Славия не спря да прави физиономии.

За Паулиньо е ясно... Аз говоря за нападателите и бековете, с които обикновено Обертан комбинира, а те в повечето случаи не схващат какво се опитва да направи и тръгват в различна посока или изобщо не се мърдат и чакат топката на крак. И аз да съм на негово място и аз ще правя физиономии и ще ръкомахам като съм заобиколен от бавнозагряващи.
Колкото до помагането в защита няма как да знаем какви са наставленията на Роси спрямо него. В началото му беше дал свободна роля преди Русев да му подшушне, че трябва да играе на крилото. В началото доста пъти съм го виждал да настига противника и да отнема топката. Лошото е, че в последно време съвсем спря да го прави и може би заради това се създава такова впечатление.
Иначе както е написано по-горе... Когато наистина пожелае да играе е един от най-добрите в ППЛ.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 юли 2018 15:24

Eто затова не трябваше да почваме по този начин сезона, затова най-много ме е яд, от психологическа гледна точка. Сега дни наред ще четем за оставки, ментета, Роман и Васко, ябълки, апокалипсиси .... :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 юли 2018 15:34

Може би предпочиташ да бяхме победили на късмет с 1:0 както в повечето мачове под ръководството на Роси и да си пишем тук колко сме велики, как ще мачкаме наред, групи на ЛЕ, титли, купи и още следващия кръг да ни свалят на земята, примерно... :oops:

Предпочитам да живеем в реалността без да се заблуждаваме.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

scevola7
Контакти:

Мнениеот scevola7 » 13 юли 2018 16:02

На реванаша, ако затворите двата фланга няма да имате проблеми - Вадуц са много слаб отбор, а Вие сте пред собствена публика.

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 13 юли 2018 16:02

TristaNNN написа:Eто затова не трябваше да почваме по този начин сезона, затова най-много ме е яд, от психологическа гледна точка. Сега дни наред ще четем за оставки, ментета, Роман и Васко, ябълки, апокалипсиси .... :evil:

В колко мача от последните 9 месеца отбора ти хареса и беше категоричен в превъзходството си като игра?

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 13 юли 2018 16:05

scevola7 написа:На реванаша, ако затворите двата фланга няма да имате проблеми - Вадуц са много слаб отбор, а Вие сте пред собствена публика.

Ние уж това трябваше да направим и в първия мач, както и да внимаваме за контраатаките им, ама... :mrgreen: Съдейки по представянето в първия мач, 90% от надеждите ми са именно в домакинския фактор и че ще се респектират от атмосферата. Именно затова е важно и стадионът да се понапълни.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 13 юли 2018 16:11

Аз да спомена Белмонт, вътрешен халф, получава топката пред наказателното поле на противника, с гръб към вратата, вместо да се опита да се обърне и да стреля, подаване навън към бека за балоннон центриране. Кофти работа.
Според мен, Роси трябваше да рискува и да пусне Найденов вътрешен ама минало заминало.
Кой крив, кой прав, станахме хранилка на медий и противници.

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 13 юли 2018 16:30

Обертан ръкомаха,защото навръзва 2-3-ма и подава 5 метра пас към Буш,топката се удря като в чинара пред къщи,и за разлика от чинара,където на 10 пъти топката два пъти отива в желана посока при Буш е щета 10 от 10.Сложете Кабрал и Белмонт и от 30 атаки правим 3-4.Ей затва ръкомаха Обертан.И той като мен явно не е с къса памет и помни финала с Славия.

п.с. За разлика от някой в този форум.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 юли 2018 16:34

limon написа:
TristaNNN написа:Eто затова не трябваше да почваме по този начин сезона, затова най-много ме е яд, от психологическа гледна точка. Сега дни наред ще четем за оставки, ментета, Роман и Васко, ябълки, апокалипсиси .... :evil:

В колко мача от последните 9 месеца отбора ти хареса и беше категоричен в превъзходството си като игра?

В почти всички важни мачове от пролетта - тези с Литекс, с Берое, с Ботев на Герена, че дори и на финала срещу Славия.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 13 юли 2018 16:50

Балкански Орел написа:Ако наистина Ясен Петров е свободен ще е супер да дойде.Дано да не са верни информациите за голямата неустойка на Роси.Подозирам, че Роси може да изхвърчи дори преди реванша, особено след наглото му изказване днес.

Бе колко е тази прословута неустойка на тоя жабар?

Върни се в “Левски”