ralka_levskarka написа:Паулинката не дойде със статут на звезда, но върши многл повече работа от гореспоменатия. Връща се и в защита и помага на Горанов. Няма как да харесам играч, при който още на загрявката си личи, че му е супер антипатично в отбора и видиш ли преди 10 години бил играл в Юнайтед. Доста пресилено играл, де, но да речем, че да, нищо, че при нас е първият му сезон с най-много мачове, а вкараните му голове няма и да ги коментирам. Ако беше толкова добър, за колкото се има цена нямаше да има. Общо взето надувка, която се цупи тип Роналдо, когато топката не мине през него. В мачът срещу Славия не спря да прави физиономии.
За Паулиньо е ясно... Аз говоря за нападателите и бековете, с които обикновено Обертан комбинира, а те в повечето случаи не схващат какво се опитва да направи и тръгват в различна посока или изобщо не се мърдат и чакат топката на крак. И аз да съм на негово място и аз ще правя физиономии и ще ръкомахам като съм заобиколен от бавнозагряващи.
Колкото до помагането в защита няма как да знаем какви са наставленията на Роси спрямо него. В началото му беше дал свободна роля преди Русев да му подшушне, че трябва да играе на крилото. В началото доста пъти съм го виждал да настига противника и да отнема топката. Лошото е, че в последно време съвсем спря да го прави и може би заради това се създава такова впечатление.
Иначе както е написано по-горе... Когато наистина пожелае да играе е един от най-добрите в ППЛ.