1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Вадуц
100
39%
Равен
22
9%
Победа за Левски
134
52%

Общо гласове: 256

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: 1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 11.07. / 18:45

Мнениеот alexdb » 12 юли 2018 00:00

blue avalanche написа:
alexdb написа:
Ударът от фал който Митрев извади без проблем можеше да влезе.

По-тъпо твърдение не съм чел.
Ударът, който НЕ ВЛЕЗЕ, БЕЗ ПРОБЛЕМ можеше да влезе???
Ти разбираш ли си??? Щото аз не схванах...
Що се отнася до "балъците" - можеш ли да обясниш защо хитрягите от Удинезе купиха Вутов? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ако не беше много добрата намеса на Митрев топката си влизаше. На фона на всичко създадено от куците коне в сини фланелки това си беше 90% положение. А не знам ти самия дали се разбираш, ма май не. Пич днес Левски претърпя най-големия резил в 100 г. си история, а ти ми обясняваш, че тия ставали за нещо.
Сравнения с Удинезе и Виктория Пилзен не може да се прави. Чехите взимат играчи да играят, а италианските отбори от дълги години прибират всякакви които минават за таланти някъде да ритат из ниските им дивизии. От 20 един става и се реализира, което по техните стандарти си заслужава. Вутов не е от тези.
Извинявай, но да се обясняваш, че Кабрал и Белмонт стават и са по-качествени играчи от Прохи и Панайотов е просто смешно.
Ама то за Левски май това стана аршин последното десетилетие - смешен собственик, смешен треньор и ръководство, още по-смешни футболисти и разбира се това гарнирано с голямо количество смешни и безкритични фенове дет си знаят само "Ние сме Левски". Каквото и да значи разбира се :lol:
Е при това положение май закриването наистина е най-разумното нещо щото мазохистите са на изчерпване.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 юли 2018 00:01

1982 написа:
W84me написа:Изобщо не защитавам Роси, но кой трябваше да пусне днес?

Който си е привлякъл ...... вече 2 селекции и подготовки проведе, вие пак пишете все едно е някаква жертва и някой друг му е водил подготовката, трансферите ...... в крайна сметка, това са едни смешници от Лихтенщайн. Тия трябва и с юношите да може да ги бие, ако е треньор.

Аз не знам защо се заблуждаваме, че българските отбори са нещо повече от смешници, ботушари и прочие. Ако погледнем статистиката на Вадуц през последните години, те имат повече мачове в Европа от всички БГ отбори, без Лудогорец. Футбола ни е на дъното и нямаме право да подценим никого. И това не е до треньор, защото на Левски, а и на другите отбори, треньори бяха всякакви, българи, чужденци, но резилите се нижеха един след друг.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

fen1914

Мнениеот fen1914 » 12 юли 2018 00:02

Къде са защитниците на Роси да кажат по някоя добра дума за тактиката, подготовката и начина на игра на отбора в днешния мач?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 юли 2018 00:05

Аз имам чувството, че Роси подцени тия мачове повече, отколкото дори и футболистите. :) Сякаш им се е доверил толкова много, че ще вземат тези два мача, че си води там някакви подготовки, контролки с Хебър, Мебър и Вебър. Контузени са 3-4 основни футболиста, младежите влизат, ама не знаят къде се намират... Тва е някаква класика от късния Батков период и целия Тонев.
Иначе освен, че Роси бе на път да подобри един брадат рекорд за брой поредни мачове без победа 5 (той мисля само го изравни с 4 мача без победа), то изравнихме и друг, също не по-малко брадат рекорд - да паднем в ЕКТ от отбор от втора дивизя. "Постижението" е от 1992г. срещу Люцерн.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 юли 2018 00:12

Балкански Орел написа:Точно тука според мен Запада няма никаква вина.Аз даже и тяхно знаме не видях, имаше двама трима с тяхни тениски.Просто хората са извикали на черния-черен.Какъв расизъм е това, никакъв.Хората си подкрепяха цял мач тия глупаци със сини фанелки, което е похвално.

Стойте си вкъщи и оттам ги наричайте както си искате. Наричайте ги черни, кафяви, индиго....не ми пука. Вие сте смъртоносна болест за клуба.
Щом съобщиха, че мачът може да бъде прекратен, значи е много вероятно утре да бъдем наказани без публика за реванша.
Последна промяна от Eminem на 12 юли 2018 00:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 12 юли 2018 00:16

Едното видео на Гонг е озаглавено Вадуц - Левски 0:1 . Видях го и тук няколко часа си мисля, че сме победили, а то не било съвсем така. Е бива ли да разчиташ на някакъв сайт и те да са некадърни.
А как може да си имал толкова вече много срамни загуби, тоест имаш обеца на ухото и накрая да загубиш от Вадуц. Това не е реално чак. Падна нивото на Бг футбола, ама... Вадуц... Честно ли?
Оня пък Роси не го било срам - абе чиче - ти нормален ли си?
Добре е, че има още един мач, който вярвам че ще вземем с резултат, просто защото, ако не се случи трябва да се закриваме и това е!

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 12 юли 2018 00:21

За мен в реванша всичко различно от разгром и силна игра, който да измие поредното унижение, ще е допълнителен провал към днешния. Питайте ме дали го вярвам в момента това... Роси да мисли как да не бъдат "тежки" футболистите и как да се справи с невероятния отбор на Вадуц. Силно се надявам контузията на Тиам да не е сериозна и да играе, ще ми се да видя Деян Иванов на мястото на Белаид, ако може някакво чудо да се случи с Паулиньо и да играе и най ама най-основото - Полачек на вратата и Горанов капитан.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 юли 2018 00:39

До вчера се подигравахте на хората, че мрънкали за нови играчи. Имали сме изграден гръбнак, не трябвали прибързани трансфери бла-бла... А, сега питате кой да пусне Роси, щото половината отбор е контузен мускулно от неговата подготовка. :shock:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 12 юли 2018 00:40

W84me написа:
WPWW написа:Били подценили мача... На базата на невероятните ни европробиви в последните години може би. Всички проблясъци в играта на "Левски" от късната пролет отново са заменени от ужасната апатия в синьо.

Роси за пореден път чупи тъпомера, този път с явното МЕНТЕ Белмонт! Каквито и качества да има, с това безумно разбъркване и ротациите на състава, Роси не е треньор за 21-и век... Може да опровергае това с убедителна победа на реванша, но трябва ли да се рискува отпадане от втородивизионен отбор или е по-добре този път да се дейсйтва светкавично с треньорска смяна - това е въпросът.

Изобщо не защитавам Роси, но кой трябваше да пусне днес? Тиам, Холмар, Паулиньо ги няма, а на тяхно място влязоха Белаид, Белмонт и Кабрал, като Левски игра с 9 души през целия мач. Вината за това е на ръководството и на Роси, че махнаха Панайотов, а оставиха Белмонт, че оставиха Кабрал и прочие...

Сам си отговорил - Роси решава кои са важните играчи за отбора. Специално тоя Белмонт от самолет личи, че не става и за Б група, но го остави за втори сезон, докато се отказа от Панайотов. Прохазка при друг треньор също вероятно щеше да остане. Роси отдавна трябваше да е избистрил твърд титулярен състав, но тези смахнати ротации продължават. Този път ръководството да мисли много добре и то бързо, ако е способно на това.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юли 2018 00:45

alexdb написа:
blue avalanche написа:
alexdb написа:
Ударът от фал който Митрев извади без проблем можеше да влезе.

По-тъпо твърдение не съм чел.
Ударът, който НЕ ВЛЕЗЕ, БЕЗ ПРОБЛЕМ можеше да влезе???
Ти разбираш ли си??? Щото аз не схванах...
Що се отнася до "балъците" - можеш ли да обясниш защо хитрягите от Удинезе купиха Вутов? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ако не беше много добрата намеса на Митрев топката си влизаше. На фона на всичко създадено от куците коне в сини фланелки това си беше 90% положение. А не знам ти самия дали се разбираш, ма май не. Пич днес Левски претърпя най-големия резил в 100 г. си история, а ти ми обясняваш, че тия ставали за нещо.
Сравнения с Удинезе и Виктория Пилзен не може да се прави. Чехите взимат играчи да играят, а италианските отбори от дълги години прибират всякакви които минават за таланти някъде да ритат из ниските им дивизии. От 20 един става и се реализира, което по техните стандарти си заслужава. Вутов не е от тези.
Извинявай, но да се обясняваш, че Кабрал и Белмонт стават и са по-качествени играчи от Прохи и Панайотов е просто смешно.
Ама то за Левски май това стана аршин последното десетилетие - смешен собственик, смешен треньор и ръководство, още по-смешни футболисти и разбира се това гарнирано с голямо количество смешни и безкритични фенове дет си знаят само "Ние сме Левски". Каквото и да значи разбира се :lol:
Е при това положение май закриването наистина е най-разумното нещо щото мазохистите са на изчерпване.

Я ми припомни Панайотов в кой гранд отиде след Левски, че нещо ми се губи? :mrgreen:
Сетих се!!! След като Реал продадоха Роналдо, готвят супероферта за Панайотов. :mrgreen:

Върни се в “Левски”