blue avalanche написа:alexdb написа:
Ударът от фал който Митрев извади без проблем можеше да влезе.
По-тъпо твърдение не съм чел.
Ударът, който НЕ ВЛЕЗЕ, БЕЗ ПРОБЛЕМ можеше да влезе???
Ти разбираш ли си??? Щото аз не схванах...
Що се отнася до "балъците" - можеш ли да обясниш защо хитрягите от Удинезе купиха Вутов?![]()
![]()
Ако не беше много добрата намеса на Митрев топката си влизаше. На фона на всичко създадено от куците коне в сини фланелки това си беше 90% положение. А не знам ти самия дали се разбираш, ма май не. Пич днес Левски претърпя най-големия резил в 100 г. си история, а ти ми обясняваш, че тия ставали за нещо.
Сравнения с Удинезе и Виктория Пилзен не може да се прави. Чехите взимат играчи да играят, а италианските отбори от дълги години прибират всякакви които минават за таланти някъде да ритат из ниските им дивизии. От 20 един става и се реализира, което по техните стандарти си заслужава. Вутов не е от тези.
Извинявай, но да се обясняваш, че Кабрал и Белмонт стават и са по-качествени играчи от Прохи и Панайотов е просто смешно.
Ама то за Левски май това стана аршин последното десетилетие - смешен собственик, смешен треньор и ръководство, още по-смешни футболисти и разбира се това гарнирано с голямо количество смешни и безкритични фенове дет си знаят само "Ние сме Левски". Каквото и да значи разбира се

Е при това положение май закриването наистина е най-разумното нещо щото мазохистите са на изчерпване.