Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dreben23 написа:Всички сайтове му дават награди за фалшива класа, защото така им е по-удобно и на тях.
Докога шъ го търпите, ще ви побелеят косите, изритвайте ментетата. Ще ви разпаднат игрите! Никога не отвори сайте да огледа, да анализира пише си 1-0 или 2-0 еми тва всеко лапе може да го направи, няма да порасне да узрее тоя човек. А тези сайтове дето му дават награди, са ментета.![]()
Филмо "Шут в *ъза му дайте, кат почне финала и хоп, дискваликация му правиш да ми напълниш душата! Не може по цял ден да губи чуждото време с мошенически работи. Допълнителни доходи към букито ли са му това, кво са му?
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ninjata написа:ЧЕТВЪРТФИНАЛИ:
6 юли /петък/:
17:00 мач 57 Уругвай - Франция 0-2 Франция
21:00 мач 58 Бразилия - Белгия 1-2 Белгия
TodorT написа:ЧЕТВЪРТФИНАЛИ:
6 юли /петък/:
17:00 мач 57 Уругвай - Франция 0:2 /Франция
21:00 мач 58 Бразилия - Белгия 1:2 /Бразилия
ivan56 написа:dreben23 написа:Всички сайтове му дават награди за фалшива класа, защото така им е по-удобно и на тях.
Докога шъ го търпите, ще ви побелеят косите, изритвайте ментетата. Ще ви разпаднат игрите! Никога не отвори сайте да огледа, да анализира пише си 1-0 или 2-0 еми тва всеко лапе може да го направи, няма да порасне да узрее тоя човек. А тези сайтове дето му дават награди, са ментета.![]()
Филмо "Шут в *ъза му дайте, кат почне финала и хоп, дискваликация му правиш да ми напълниш душата! Не може по цял ден да губи чуждото време с мошенически работи. Допълнителни доходи към букито ли са му това, кво са му?
Баце Таско ти къде звъниш, без да те натискат.
А и теб кво те бърка, като за сетен път и в тази игра, показваш, че тая игра с топчето ти е тъмна Индия.
Лаик.
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта