Игра с прогнози - Световно първенство по футбол Русия 2018

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Игра с прогнози - Световно първенство по футбол Русия 2018

Мнениеот NOMER14 » 06 юли 2018 18:08

Класиране преди четвъртфиналите и с отнети 3 точки на asenlv:
Изображение
Изображение

nicx
Контакти:

Мнениеот nicx » 06 юли 2018 20:49

21:00 мач 58 Бразилия - Белгия 3-1 (Бразилия)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 06 юли 2018 20:50

dreben23 написа:Всички сайтове му дават награди за фалшива класа, защото така им е по-удобно и на тях. :lol:

Докога шъ го търпите, ще ви побелеят косите, изритвайте ментетата. Ще ви разпаднат игрите! Никога не отвори сайте да огледа, да анализира пише си 1-0 или 2-0 еми тва всеко лапе може да го направи, няма да порасне да узрее тоя човек. А тези сайтове дето му дават награди, са ментета. :lol: :mrgreen:

Филмо "Шут в *ъза му дайте, кат почне финала и хоп, дискваликация му правиш да ми напълниш душата! Не може по цял ден да губи чуждото време с мошенически работи. Допълнителни доходи към букито ли са му това, кво са му? :lol:

Баце Таско ти къде звъниш, без да те натискат.
А и теб кво те бърка, като за сетен път и в тази игра, показваш, че тая игра с топчето ти е тъмна Индия.
Лаик. :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 06 юли 2018 22:57

Мисля да дам победа за Франция на полуфинала.
На европейското в играта с прогнози до последно давах , че ще отпаднат. Само на финала дадох победа за тях и те загубиха.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 06 юли 2018 23:15

ninjata написа:ЧЕТВЪРТФИНАЛИ:
6 юли /петък/:
17:00 мач 57 Уругвай - Франция 0-2 Франция
21:00 мач 58 Бразилия - Белгия 1-2 Белгия

Браво,Нинджа!
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 юли 2018 23:16

Видехте ли кво стана, фаворитите всички официално аут! Прогнозите на турнира ми беше и най-огромен успех в кариерата като фенче, плаша се вече от мойта класа. Ще садна деа, и във фентъзито и с коментари. Радвам се, че го усещам футболчето най-много, затова и няма да търпя игрите да ги печелят мошеници. Просто модата трябва да я диктуват най-добрите. Ще им спра всичките прогнози ако не престанат с тези номера в игрине. Аз трябва да ги печеля заради класата! :)

[offtopic]И нинджичката е класа, много е задобрял. Видимо е! То който ми е прател все е задобрял. Не е тайна и това. :lol: :) :P[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 06 юли 2018 23:19, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 06 юли 2018 23:19

TodorT написа:ЧЕТВЪРТФИНАЛИ:
6 юли /петък/:
17:00 мач 57 Уругвай - Франция 0:2 /Франция
21:00 мач 58 Бразилия - Белгия 1:2 /Бразилия

Тодоре,браво и на теб,ама що тук пише 1:2 - Бразилия?
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 юли 2018 23:29

Имам си два полофиналиста, хехе. И седем мача ше играят французи и белгийци. Дал съм Франция световен шампион. Нещо се пече тука, момци.. :lol: :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 юли 2018 23:33

Класиране след 6 юли:
Изображение
Изображение
Проверете за грешки!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 юли 2018 23:39

ivan56 написа:
dreben23 написа:Всички сайтове му дават награди за фалшива класа, защото така им е по-удобно и на тях. :lol:

Докога шъ го търпите, ще ви побелеят косите, изритвайте ментетата. Ще ви разпаднат игрите! Никога не отвори сайте да огледа, да анализира пише си 1-0 или 2-0 еми тва всеко лапе може да го направи, няма да порасне да узрее тоя човек. А тези сайтове дето му дават награди, са ментета. :lol: :mrgreen:

Филмо "Шут в *ъза му дайте, кат почне финала и хоп, дискваликация му правиш да ми напълниш душата! Не може по цял ден да губи чуждото време с мошенически работи. Допълнителни доходи към букито ли са му това, кво са му? :lol:

Баце Таско ти къде звъниш, без да те натискат.
А и теб кво те бърка, като за сетен път и в тази игра, показваш, че тая игра с топчето ти е тъмна Индия.
Лаик. :mrgreen:

Топ отборите във фентъзито даже са мойне, бай Иване. Не знаеш какво им се случва - имам 34 точки от мача Уругвай-Франция. Лошите имат по 4-5 точици мкасимум...Бай Иване, освен че им казах, че фаворитине ще отпаднат първи им казах и че южноамерикански отбори нито един не струва. Съвсем не ми е тъмна ам неква много Светла Индия! Жалко, че минутка преди дс сейфна отбор извадих Де Бройне само. Е, подвоумих се малко. Имам пет сухи от французи, гол на Варан и асист на Лукаку. Убих ги направо лошите с един мачо. Ще се откажат да правят и отбори бре, не само прогнози. Който си го намислих вкарва гол. А тоз прехваленият Каутиньо там ги би в аут. Няма такава класа, защото прогнозите са супер зле, ама изкярих и от най-пропадналине отбори, ще го помнят този бой докрая на кариерите им във фентъзино. Нищо не могат да си познаят, чакат ботовене само. Оня Кошмар нали го виде? :lol: :lol: :lol:

[offtopic]Един колега ми вика ква е логиката да земеш от уруси и французи 8 играча, ам викам печелившата логика е! Абе големи бъзици с та световно. станаха. Най-добре ще стори номер 14 ако си напиле номерацията на класирането обратно, защото всичко съм го познал дотука. Но никой не разбра и това беше най-уникалното. Никой не разбра, защото не ми четат коментарите. Не е мой проблем това. Моята работа е да ги напиша да се забавляваме. Ама те си мислят всички, че аз се ще сбъркам, шегувам се или нещо. Нищо лошо няма да стане да напише номер 14 цифричките отдолу нагоре, първенсвото съм го разкрил единствен аз. Ама истината е, че и през другото време само аз премачквам футболчето :lol: , но като им остави чичко буки по един два мача резонно и си мислят, че нещо са премачкали. Който има два полуфиналиста и прогнозата си му стои свеовният шампион той е най-добрият играч. Ако нема си, след 4 години живот и здраве да пробва с некой фаворитчек. Може да не отпаднат еногава далече преди финала. Хаха изкефих се. :mrgreen:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Игри и забавления”