Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Чеди Осман прекара само един сезон като съотборник на ЛеБрон Джеймс, но изглежда, че цял живот ще бъде благодарен за престоя си редом до Краля в Кливланд. 23-годишният турски национал игра в 61 мача от редовния сезон и още 14 в плейофите, като ролята му бе поддържаща, но той не пропусна да изрази благодарността си към Джеймс със страхотни думи, които публикува в официалния си профил в една от социалните мрежи. Пътищата на двамата се разделят, защото ЛеБрон подписа с Лос Анджелис Лейкърс.
“Някои хора изкарват най-лошото от теб, а други - най-доброто. И после идват онези, забележителнo редките такива, които просто вадят най-много от всичко, което дори не подозираш, че имаш. Изграждат те. Карат те да се чувстваш жив. Карат те да се чувстваш неоспорим. Още от първия момент, в който се запознахме, ти винаги си бил от редките, Кралю. Не вярвам в съвпадения. Избирам да вярвам, че пътищата ни се пресякоха с причина. И тя ще продължи да се разкрива докато продължавам да вървя напред. Моля, приеми най-високата ми благодарност за подкрепата и признателността, за вдъхновението. Благословен съм, че съм бил близо до твоята харизма”, написа Осман в профила си в Instagram.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:1982 написа:Няма какво да четат, ти си абсолютно двуличен.Когато ЛеБрон се събираше години наред с големите звезди, не се оплакваше. Сега палачинката се обърна и виеш на умряло.
Пак ли "старата песен на нов глас" ? Едно и също нещо го плещиш 300 пъти...Айде сериозно,спри да ми пишеш ! Нямам желание да дискутирам с теб,каквото и да било...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Drunken_Master написа:1982 написа:Няма какво да четат, ти си абсолютно двуличен.Когато ЛеБрон се събираше години наред с големите звезди, не се оплакваше. Сега палачинката се обърна и виеш на умряло.
Пак ли "старата песен на нов глас" ? Едно и също нещо го плещиш 300 пъти...Айде сериозно,спри да ми пишеш ! Нямам желание да дискутирам с теб,каквото и да било...
Че ти сам се закачи, не съм те търсил.Злобичката ти просто те яде и те напъва отвътре, във всички 1467 форума, в които пишеш, е едно и също.
![]()
![]()
Двуличието ти няма равно ..... Сега ще се пръснеш от яд заради това, което правят ГСУ, ама като го правеха бившите ти любими тимове - Маями и Кливланд, привличайки звезди на килограм, се кефеше.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
1982 написа:Drunken_Master написа:1982 написа:Няма какво да четат, ти си абсолютно двуличен.Когато ЛеБрон се събираше години наред с големите звезди, не се оплакваше. Сега палачинката се обърна и виеш на умряло.
Че ти сам се закачи, не съм те търсил.Злобичката ти просто те яде и те напъва отвътре, във всички 1467 форума, в които пишеш, е едно и също.
![]()
![]()
Двуличието ти няма равно ..... Сега ще се пръснеш от яд заради това, което правят ГСУ, ама като го правеха бившите ти любими тимове - Маями и Кливланд, привличайки звезди на килограм, се кефеше.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта