NBA 2018-2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: NBA 2018-2019

Мнениеот rhaegar » 03 юли 2018 12:08

Енес Кантер :lol: :lol: :lol: :lol:

Изображение

Изображение
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 03 юли 2018 12:11

Хахахах... добро е! :lol:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 03 юли 2018 12:35

Лонзо го махайте с пеинта от тия снимки, там ще е Рондо :lol: Какво прави Рондо в Лейкърс, той неможе да стреля. Леброн може да се окаже със състав подобен на тоя в Кливлънд :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 юли 2018 13:03

Чеди Осман прекара само един сезон като съотборник на ЛеБрон Джеймс, но изглежда, че цял живот ще бъде благодарен за престоя си редом до Краля в Кливланд. 23-годишният турски национал игра в 61 мача от редовния сезон и още 14 в плейофите, като ролята му бе поддържаща, но той не пропусна да изрази благодарността си към Джеймс със страхотни думи, които публикува в официалния си профил в една от социалните мрежи. Пътищата на двамата се разделят, защото ЛеБрон подписа с Лос Анджелис Лейкърс.

“Някои хора изкарват най-лошото от теб, а други - най-доброто. И после идват онези, забележителнo редките такива, които просто вадят най-много от всичко, което дори не подозираш, че имаш. Изграждат те. Карат те да се чувстваш жив. Карат те да се чувстваш неоспорим. Още от първия момент, в който се запознахме, ти винаги си бил от редките, Кралю. Не вярвам в съвпадения. Избирам да вярвам, че пътищата ни се пресякоха с причина. И тя ще продължи да се разкрива докато продължавам да вървя напред. Моля, приеми най-високата ми благодарност за подкрепата и признателността, за вдъхновението. Благословен съм, че съм бил близо до твоята харизма”, написа Осман в профила си в Instagram.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 юли 2018 14:25

Drunken_Master написа:
1982 написа:Няма какво да четат, ти си абсолютно двуличен. ;) Когато ЛеБрон се събираше години наред с големите звезди, не се оплакваше. Сега палачинката се обърна и виеш на умряло.

Пак ли "старата песен на нов глас" ? Едно и също нещо го плещиш 300 пъти...Айде сериозно,спри да ми пишеш ! Нямам желание да дискутирам с теб,каквото и да било...

Че ти сам се закачи, не съм те търсил. :lol: Злобичката ти просто те яде и те напъва отвътре, във всички 1467 форума, в които пишеш, е едно и също. :lol: :lol:

Двуличието ти няма равно ..... Сега ще се пръснеш от яд заради това, което правят ГСУ, ама като го правеха бившите ти любими тимове - Маями и Кливланд, привличайки звезди на килограм, се кефеше. :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 03 юли 2018 16:34

Еми аз не бих обвинявал Голдън Стейт за това, че привличат класни играчи. В крайна сметка те си изградиха шампионски отбор от играчи взети от драфтовете- Стеф, Клей и Грийн и към тях прибавят класа. Всеки един отбор се стреми към успехи и си прави сметката по какъв начин може да ги постигне. В момента са топ организацията в НБА. Респект за това! По-скоро за упрек са играчи, като Дюрант и Къзънс, които очевидно са решили да спечелят титлата по лесния начин (както обича да казва 1982), а и самата лига по никакъв начин не пречи на това. Това обаче няма как да се хареса на феновете на играта (изключая феновете на ГСУ, разбира се). Според мен не е далеч времето, когато конференциите ще бъдат разделени на Американска и Национална, както е в НФЛ и МЛБ, а не на Изток и Запад. До това ще доведе това струпване на звезди на Запад и значително по-слабия Изток.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 юли 2018 20:06

1982 написа:
Drunken_Master написа:
1982 написа:Няма какво да четат, ти си абсолютно двуличен. ;) Когато ЛеБрон се събираше години наред с големите звезди, не се оплакваше. Сега палачинката се обърна и виеш на умряло.

Пак ли "старата песен на нов глас" ? Едно и също нещо го плещиш 300 пъти...Айде сериозно,спри да ми пишеш ! Нямам желание да дискутирам с теб,каквото и да било...

Че ти сам се закачи, не съм те търсил. :lol: Злобичката ти просто те яде и те напъва отвътре, във всички 1467 форума, в които пишеш, е едно и също. :lol: :lol:

Двуличието ти няма равно ..... Сега ще се пръснеш от яд заради това, което правят ГСУ, ама като го правеха бившите ти любими тимове - Маями и Кливланд, привличайки звезди на килограм, се кефеше. :lol:

Абе ти наистина си от националната космическа станция...Бил съм се "закачил" ? Аз напиша нещо и ти веднага ми скачаш на контра...!? Нямаш ли си личен живот...Казах ти,да спреш да ми отговаряш ! А и като цяло,не мисля,че някой изгаря от желание да ти чете тъпите мнения,малоумник !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 юли 2018 20:14

Малеееееееееееееееееее....
Оказа се,че Кевин Дюрант и Стеф Къри са убеждавали по телефона Буги да се присъединява към тях... :ДДДДДДДД
ПАДААААААААААААААААААААААААААААААААМ !!!
След като ЛеБрон-ата ги разчекна през 2016-та,Грийн звънеше на Дюрант да подпише с тях,а сега "старата песен на нов глас"...!
:ДДДДДДДДДДДДДДД
Изображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 03 юли 2018 21:10

1982 написа:
Drunken_Master написа:

Добре бе пич ти можеш ли да правиш разлика между различни нища,пишеш супер тъпи и нелепи неща...
Хийт бяха Брон/Бош/Д-Уейд, а Кавс Кев/Кайри/ЛеБрон,ГСУ са на супер различно ниво още като Дюрант подписа с тях беше ясно кой ще вземе титлата.
Хейтиш ЛеБрон ама си двуличник отвскъде...
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 юли 2018 22:56

Към фенчето на кралицата - отпусна ли си злобичката най-сетне, вече във всеки коментар сипеш обиди като малоумна твар, малоумник и т.н. ??! Точно както и във всички други 3 000 форума, където сереш, само обиждаш и плюеш навред. :lol: :lol: :lol:

И не ми пиши за личен живот, ти по цял ден "живееш" по форумите и се дращиш за тоя ЛеБрон, на теб той ти е животът, навсякъде скачаш като някакъв обезумял джихадист. :lol: :lol: Гледам днес си се активизирал да сереш по Голдън Стейт ...... жалка история си ти, мега жалка.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”