hydetoshi написа:Последните 10-15 минути на мача Япония - Полша са от типа "ела ме ритни". Направо откачам,като гледам такъв футбол
Което си е леко малоумно, ама както обикновено, всички бяха глупави и черните грабнаха приза.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
hydetoshi написа:Последните 10-15 минути на мача Япония - Полша са от типа "ела ме ритни". Направо откачам,като гледам такъв футбол
Harbinger написа:hydetoshi написа:russia написа:Хм, сега да видим кой измежду Англия и Белгия ще се "съгласи" да играе срещу Колумбия.
Ей затова не рзбирам,защо мачовете от по следната група се играят преди тези от предпоследната? Вчера по същия начин бяха разменени и бразилската и германската група. Ако бразилците играеха първи имаше да играят ганкиното и те.
И четирите мача трябва да се играят по едно и също време, за да е една идея по-справедливо...но тогава пък ние зрителите ще загубим, защото ще трябва да прехвърляме през 4 тв канала.
specter написа:Red_Neck написа:russia написа:Хм, сега да видим кой измежду Англия и Белгия ще се "съгласи" да играе срещу Колумбия.
Ша я цъкат за 0:0 цяла нощ, ... освен ако не си вкарат по един автогол![]()
Едва ли някой ще се престраши да атакува![]()
Белгия са с едни гърди назад и това ги устройва напълно.
Защо да ги устройва белгийците мач с Колумбия? Според мен ще натискат точно те, защото англичаните и Х ги устройва за първото място и съответно след това мач с Япония.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:specter написа:Red_Neck написа:russia написа:Хм, сега да видим кой измежду Англия и Белгия ще се "съгласи" да играе срещу Колумбия.
Ша я цъкат за 0:0 цяла нощ, ... освен ако не си вкарат по един автогол![]()
Едва ли някой ще се престраши да атакува![]()
Белгия са с едни гърди назад и това ги устройва напълно.
Защо да ги устройва белгийците мач с Колумбия? Според мен ще натискат точно те, защото англичаните и Х ги устройва за първото място и съответно след това мач с Япония.
Второто място, праща отбора в по слабият поток по пътя към финала
защо написа:Кое е по-лошото на това, да играеш лесен мач в началото, а после, до финала, срещу по-уморен противник, че да бягат от такъв вариант? Къде е логиката, къде е разумът, както попитал Иванчо, когато пръднал и го изгонили от час, а другите останали вътре?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта