СП (групова фаза): Сенегал - Колумбия - 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: СП (групова фаза): Сенегал - Колумбия (28 юни от 17:00)

Мнениеот защо » 28 юни 2018 19:40

hydetoshi написа:Последните 10-15 минути на мача Япония - Полша са от типа "ела ме ритни". Направо откачам,като гледам такъв футбол

Което си е леко малоумно, ама както обикновено, всички бяха глупави и черните грабнаха приза.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 28 юни 2018 19:41

Harbinger написа:
hydetoshi написа:
russia написа:Хм, сега да видим кой измежду Англия и Белгия ще се "съгласи" да играе срещу Колумбия. :lol:

Ей затова не рзбирам,защо мачовете от по следната група се играят преди тези от предпоследната? Вчера по същия начин бяха разменени и бразилската и германската група. Ако бразилците играеха първи имаше да играят ганкиното и те.

И четирите мача трябва да се играят по едно и също време, за да е една идея по-справедливо...но тогава пък ние зрителите ще загубим, защото ще трябва да прехвърляме през 4 тв канала.

Е, то по добре мач на запис, отколкото нищо на живо. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 юни 2018 20:00

specter написа:
Red_Neck написа:
russia написа:Хм, сега да видим кой измежду Англия и Белгия ще се "съгласи" да играе срещу Колумбия. :lol:

Ша я цъкат за 0:0 цяла нощ, ... освен ако не си вкарат по един автогол :)
Едва ли някой ще се престраши да атакува :)
Белгия са с едни гърди назад и това ги устройва напълно.

Защо да ги устройва белгийците мач с Колумбия? Според мен ще натискат точно те, защото англичаните и Х ги устройва за първото място и съответно след това мач с Япония.

Второто място, праща отбора в по слабият поток по пътя към финала
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 28 юни 2018 20:05

ivan56 написа:
specter написа:
Red_Neck написа:

Ша я цъкат за 0:0 цяла нощ, ... освен ако не си вкарат по един автогол :)
Едва ли някой ще се престраши да атакува :)
Белгия са с едни гърди назад и това ги устройва напълно.

Защо да ги устройва белгийците мач с Колумбия? Според мен ще натискат точно те, защото англичаните и Х ги устройва за първото място и съответно след това мач с Япония.

Второто място, праща отбора в по слабият поток по пътя към финала

Да, това е ясно, но преди по-слабия поток имат Колумбия на 1/8 финалите, които изобщо не бих казал, че са от слабите отбори. Според мен като нищо и двата отбора, особено англичаните, може да се издънят срещу тях, но ще видим как ще се развият нещата.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: СП (групова фаза): Сенегал - Колумбия - 0:1 FT

Мнениеот защо » 28 юни 2018 21:02

Кое е по-лошото на това, да играеш лесен мач в началото, а после, до финала, срещу по-уморен противник, че да бягат от такъв вариант? Къде е логиката, къде е разумът, както попитал Иванчо, когато пръднал и го изгонили от час, а другите останали вътре?

На линия
Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 28 юни 2018 21:59

защо написа:Кое е по-лошото на това, да играеш лесен мач в началото, а после, до финала, срещу по-уморен противник, че да бягат от такъв вариант? Къде е логиката, къде е разумът, както попитал Иванчо, когато пръднал и го изгонили от час, а другите останали вътре?

разумът е, че вторият играе на 1/4 финал с Швеция или Швейцария, а първият с Бразилия :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 28 юни 2018 23:30

Колумбия и Сенегал са корави отбори ще правят изненади . :mrgreen:
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 юни 2018 23:38

Те Сенегал каква изненада си спретнаха днеска, не могат да я надминат скоро. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 юни 2018 00:36

Очаквано за мен Колумбия си спечелиха групата, макар да им тръгна по много крив начин турнирът. И не само това, ами и класираха Япония. Кофти, че няма африкански отбор в елминиациите, ама все пак "самураите" твърдо ги предпочитам пред Сенегал. И да, въпреки грозната игра в края на Япония - Полша и въпреки че Сенегал уж се водят по-добър тим от Япония, за мен с нищо африканците не заслужиха повече от азиатците да продължат.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “World Cup 2018”