Red_Neck написа:Таман намериха Борносузов, сега ако окошарят Кюстендилеца, ..... кой ще плати емблемата?![]()
![]()
Пак някви схеми на Ганчев. Нито това, нито скандала с Ицо е случаен.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red_Neck написа:Таман намериха Борносузов, сега ако окошарят Кюстендилеца, ..... кой ще плати емблемата?![]()
![]()
Kotooshu написа:Поне , социални ни получават ли ?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
kolokolo написа:Отбора стои добре , Тонислав дава сериозна заявка но ни трябва още един център . Чакаме мачовете в Европа , ще е интересно .

demon777 написа:на мен много много не ми хареса играта. 1вата част на 2-3 пъти ни хванаха на контри. Има много грешни пасове в нашата половина . Дано да изчистят играта.
k_oleto написа:demon777 написа:на мен много много не ми хареса играта. 1вата част на 2-3 пъти ни хванаха на контри. Има много грешни пасове в нашата половина . Дано да изчистят играта.
ми Жоржиньо беше пълна греда и не се връщаше. От там имаше дупки при Джеферсон. Последния (за наше нещастие) не е дръпнал от към развитие и си е същият куц кон. Когато обаче и крилото не знае къде се намира - проблем в лявата зона. Първото там се вясваше Малинов и затова ти се е сторило, че само 2-3 пъти ни хващаха на контри

baraba написа:k_oleto написа:demon777 написа:на мен много много не ми хареса играта. 1вата част на 2-3 пъти ни хванаха на контри. Има много грешни пасове в нашата половина . Дано да изчистят играта.
ми Жоржиньо беше пълна греда и не се връщаше. От там имаше дупки при Джеферсон. Последния (за наше нещастие) не е дръпнал от към развитие и си е същият куц кон. Когато обаче и крилото не знае къде се намира - проблем в лявата зона. Първото там се вясваше Малинов и затова ти се е сторило, че само 2-3 пъти ни хващаха на контри
Не хвърляй вината на Жеферсон , щото пробивите от там дойдоха след "брилянтни" грешки на Бодура , като че ли не беше си допил нещоЕдин два пъти и Малинката ги изведе много добре нападателите на УФА ...
![]()
![]()
![]()
Нормално е да се греши , все пак краката им доста са натежали , а и има доста нови с които трябва да се напаснат ... но определено отбора се развива в правилната посока и този път с чисто сърце мога да кажа , че за сега сме надградили ... !
Очаквам нов ЦН и АХ за конкуренция на Тиаго и общо взето сме наред за старта на шампионата и ЛЕ !
Потребители, разглеждащи този форум: Gotzev.88 и 4 госта