Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот шивача » 27 юни 2018 21:01

Red_Neck написа:Таман намериха Борносузов, сега ако окошарят Кюстендилеца, ..... кой ще плати емблемата? :) :) :)

Пак някви схеми на Ганчев. Нито това, нито скандала с Ицо е случаен.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 27 юни 2018 21:06

Отбора стои добре , Тонислав дава сериозна заявка но ни трябва още един център . Чакаме мачовете в Европа , ще е интересно . 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 юни 2018 21:07

Kotooshu написа:Поне , социални ни получават ли ?

"Социалните" му ги плаща Гриша Ганчев, защо мислиш, че се извъртяха на 180 градуса и припознаха цялата врътка и далавера ?!?! На Армията, свято място за много хора дълги години, се настаниха само престъпници и продажници - като почнеш от онези, които се довлясоха от Ловеч, та стигнеш до "феновете" ........ затова и скандалите и цирковете нямат край ..... тези хора просто не умеят да съществуват по друг начин.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 27 юни 2018 21:12

kolokolo написа:Отбора стои добре , Тонислав дава сериозна заявка но ни трябва още един център . Чакаме мачовете в Европа , ще е интересно . 8-)

да, добре се справи Тони. Чак ме учуди. Като цяло, стоим компактно и ако изключим вратаря, никой друг не рита на безцелно.
От новите, към момента, единствено Жоржиньо не знае къде е още. Секулич - добре, Перейра - добре; Бикел и той бива.
Като извод - надградили сме. Трябва ни само ЦН (още един) и един офанзивен халф. В предните дни, исках двама ЦН, обаче Тони Йорданов се понрави и си заслужава шанса.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 27 юни 2018 21:17

на мен много много не ми хареса играта. 1вата част на 2-3 пъти ни хванаха на контри. Има много грешни пасове в нашата половина . Дано да изчистят играта.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 27 юни 2018 21:21

Прави ли ви впечатление , как само за десетина дни работа, Маестрото налага един доста добър стил на игра , с много движение и бързо преливане във фаза защита от нападение или обратното , как отбора стои компактно и атаките на противника се разбиват главно в средата на терена най често с пресечени пасове ? Ако беше преди нялколко месеца отбора във вида ни от второто полувреме щях да очаквам буквално погром , а то ... почти никаква разлика със тези от първото ! Тони Йорданов много добра игра , Бикел , Перейра , Секулич , също много добре , само Жоржиньо още не се е адаптирал , Стипица още не мога да го преценя добре , спокоен, добре с крака , добре излиза , но пък направи една две грешки ... :roll: Като цяло , отбора определено дърпа нагоре , а с този тренер очаквам доста неприятни изненади за противниците ни ... :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 27 юни 2018 21:23

Да не пропусна да спомена и Чорбата ... :mrgreen:
Страхотен гол щеше да си забие в нашата врата , само малко по точен да беше ... :lol: :lol: :lol:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 27 юни 2018 21:26

demon777 написа:на мен много много не ми хареса играта. 1вата част на 2-3 пъти ни хванаха на контри. Има много грешни пасове в нашата половина . Дано да изчистят играта.

ми Жоржиньо беше пълна греда и не се връщаше. От там имаше дупки при Джеферсон. Последния (за наше нещастие) не е дръпнал от към развитие и си е същият куц кон. Когато обаче и крилото не знае къде се намира - проблем в лявата зона. Първото там се вясваше Малинов и затова ти се е сторило, че само 2-3 пъти ни хващаха на контри

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 27 юни 2018 21:34

k_oleto написа:
demon777 написа:на мен много много не ми хареса играта. 1вата част на 2-3 пъти ни хванаха на контри. Има много грешни пасове в нашата половина . Дано да изчистят играта.

ми Жоржиньо беше пълна греда и не се връщаше. От там имаше дупки при Джеферсон. Последния (за наше нещастие) не е дръпнал от към развитие и си е същият куц кон. Когато обаче и крилото не знае къде се намира - проблем в лявата зона. Първото там се вясваше Малинов и затова ти се е сторило, че само 2-3 пъти ни хващаха на контри

Не хвърляй вината на Жеферсон , щото пробивите от там дойдоха след "брилянтни" грешки на Бодура , като че ли не беше си допил нещо :mrgreen: Един два пъти и Малинката ги изведе много добре нападателите на УФА ... :lol: :lol: :lol:
Нормално е да се греши , все пак краката им доста са натежали , а и има доста нови с които трябва да се напаснат ... но определено отбора се развива в правилната посока и този път с чисто сърце мога да кажа , че за сега сме надградили ... !
Очаквам нов ЦН и АХ за конкуренция на Тиаго и общо взето сме наред за старта на шампионата и ЛЕ !
Изображение

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 27 юни 2018 21:39

baraba написа:
k_oleto написа:

Не хвърляй вината на Жеферсон , щото пробивите от там дойдоха след "брилянтни" грешки на Бодура , като че ли не беше си допил нещо :mrgreen: Един два пъти и Малинката ги изведе много добре нападателите на УФА ... :lol: :lol: :lol:
Нормално е да се греши , все пак краката им доста са натежали , а и има доста нови с които трябва да се напаснат ... но определено отбора се развива в правилната посока и този път с чисто сърце мога да кажа , че за сега сме надградили ... !
Очаквам нов ЦН и АХ за конкуренция на Тиаго и общо взето сме наред за старта на шампионата и ЛЕ !

Явно си гледал друг мач. Бодура и Малинов бяха най-силните ни играчи (+ Деспода ). Бодура направи една - две грешки, но е щото покриваше изцяло Гълъбов, който явно не е готов за титуляр и си беше скатавка.

Върни се в “ЦСКА”