AUSTRALIAN OPEN 2010

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: AUSTRALIAN OPEN 2010

Мнениеот _RoKi_ » 25 яну 2010 00:01

[center]Резултати от днес и вчера[/center]

Мъжка схема:

Roddick - González 6-3, 3-6, 4-6, 7-5, 6-2
Cilic - Del Potro 5-7, 6-4, 7-5, 5-7, 6-3
Murray - Isner 7-6, 6-3, 6-2
Nadal - Karlovic 6-4, 4-6, 6-4, 6-4

Женска схема:

Kirilenko - Safina 5-4 Ab.
Zheng - Bondarenko 7-6, 6-4
Petrova - Kuznetsova 6-3, 3-6, 6-1
Henin - Wickmayer 7-6, 1-6, 6-3

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 25 яну 2010 00:19

Обзор на мачовете:

Родик-Гонзалез
/В истинска драма се превърна мача на тези двама тенисисти :) Мача започна доста добре за Родик,който при 2-2 спаси точка за пробив при свой сервиз и след това самия той проби за 4-2 и зокрая на сета нещата се развиха без пробив-6-3 1-я сет за Анди.Вторият и 3-я сет се развиха еднакво,като през тях Фернандо имаше инициативата,а Родик изпадна в дупка.И след 3-6 и 4-6 за чилиеца се стигна до решаващия 4-ти сет.В него нервите на Родик бяха по-здрави и след пробив рано-рано Гонзалез все да си изпуска своите и да излиза извън контрол,което му донесе загубата в 4-я сет.Решаващия момент обаче беше в края на сета,когато при 40-30 за Родик той отправи ретур който попадна точно на линията,Гонзалез не тръгна към него,мислейки,че е аут,но съдията на стола се намеси и отсъди точката за Родик.В 5-я Родик отново проби,този път във 2-я гейм.Нещата за Фернандо бяха от зле по-зле...Нито ястребовото око му помогна,а дори се стигна и до множество спорове с Ерик Молина и така след 6-2 в 5-я сет Родик е следващия 1/4-ст в турнира :) /

Мъри-Иснер
/Мача беше равностоен само до първия сет,който се реши чрез тайбрек в полза на Мъри.От там нататъка Мъри водеше играта и не позволи на Иснер нищо повече от това да вземе още 5 гейма.Така в следващия мач Мъри ще играе срещу Надал./

Надал-Карлович
/В друг интересен мач,Рафинатора успя,макар и в 4-ов мач,да победи Иво Карлович с 3-1 сета.Първия сет се движеще гейм за гейм и само 1 пробив реши мача.Във вторият се получи аналогия на 1-я сет,но този път с победител хърватинът.6-4 и 6-4:това бяха резултатите на другите 2 сета,в които класата и постоянството на Рафа се оказаха по-силни от мощните сервизи на Карлович/

Чилич-Дел Потро
/Изключително вълнуващ мач сътвориха двамата играчи.1-я сет беше изпълнен с добри игри и на двамата тенисисти,но неочакван пробив точно преди тайбрека за 5-7 в полза на Дел Потро реши неговия край.И вместо Дел Потро да задържи своята преднина,той направи точно обратното-допусна загуба на 2-я и 3-я сет с 6-4 и 7-5.През тези два сета Чилич беше невероятен и играта му спореше много.Направи около 20 уинъра и около 10 аса,с което взе преднина с 2-1 сета.Но аржентинецът не се отказа и след доста трудна битка в 4-я сет изравни до 2-2 в сетовете.В 5-я сет Чилич сякаш бе по-мотивиран и спокоен и след 6-3 той е другият 1/4-ст в турнира/

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 25 яну 2010 11:17

Тея резюмета за всеки мач ти ли ги пишеш или ги вземаш от сайтове?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 25 яну 2010 11:35

AnalBreaker написа:Тея резюмета за всеки мач ти ли ги пишеш или ги вземаш от сайтове?

Не,аз ги пиша...Мислех още от първия кръг да ги пиша,но нямам много време,а и не са малко мачовете....Но от вчера почвам редовно накратко да ги коментирам :) :)

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 25 яну 2010 16:08

Изображение срещу Изображение

Победител - Изображение
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 25 яну 2010 19:36

Според мен Давиденко е в най-добра форама от всички тенесисти. Няма Надал, Федерер, Родик. Този човек е работяга и се раздава до край. Очаквам победа за руснака с 3-1 сета.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 25 яну 2010 19:37

Madridist написа:Ето тук намерих програма на турнира-http://www.australianopen.com/en_AU/scores/schedule/index.html Ако някой може да предложи някоя друга по-добра или да сподели откъде гледа статистиките бих му бил адски благодарен :?

Ето и тук има потока: http://www.australianopen.com/en_AU/sco ... index.html
Просто не си потърсил внимателно.
Един ИСТИНСКИ българин !

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 яну 2010 21:23

Днес успях да изгледам единствено мача на Азаренка със Звонарьова. Леко ме дразни това постоянно пискане на Азаренка при отиграванията ипубликата на Род Лейвър Арина не спряха да я подиграват при всяка възможност. Никога не съм виждал толкова пискаща тенисистка, дори коментатора се пошегува, че може да заглуши двигател на самолет :lol: При жените след отпадането на Ана Иванович ще стискам палци за Кириленко, която ми направи много добро впечатление,още с победата си над Шарапова. За мъжете ни чакат на четвъртфиналите изключителни сблъсъци, лично на мен ще ми е много интересно да видя Джокович срещу Цонга, тъй като сърбинът дотук имаше най-лесен жребий от всички фаворити и напрактика това му е първият сериозен съперник.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 26 яну 2010 00:45

Madridist написа:Днес успях да изгледам единствено мача на Азаренка със Звонарьова. Леко ме дразни това постоянно пискане на Азаренка при отиграванията ипубликата на Род Лейвър Арина не спряха да я подиграват при всяка възможност. Никога не съм виждал толкова пискаща тенисистка, дори коментатора се пошегува, че може да заглуши двигател на самолет :lol: При жените след отпадането на Ана Иванович ще стискам палци за Кириленко, която ми направи много добро впечатление,още с победата си над Шарапова. За мъжете ни чакат на четвъртфиналите изключителни сблъсъци, лично на мен ще ми е много интересно да видя Джокович срещу Цонга, тъй като сърбинът дотук имаше най-лесен жребий от всички фаворити и напрактика това му е първият сериозен съперник.

Явно не само на мен ми е направило впечатление това кряскане...Напомни ми на Шарапова и първите й години.Аз стискам палци на Жюстин.Иначе истинско зрелище ще е при мъжете :) :) А ето ги и 1/4 двойки...

Федерер-Давиденко /Тук очаквам победа на Роже с 3-1 сета,дано греша/

Джокович-Цонга /И двамата са ми много приятни играчи и трудно бих избрал някой...Стискам палци на Цонга и очаквам победа с 2-3 сета за него/

Родик-Чилич /Тук не мога да не бъда пристрастен и се надявам на победа за Анди...Прогноза,3-1 за Родик/

Мъри-Надал /Най-противният срещу най-приятният тенисист за мен.Дано Рафа смаже гадният шотландец и да го победи,прогноза...1-3 за Рафа/

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 26 яну 2010 01:01

[center]Обзор на мачовете от вчера:[/center]

Federer - Hewitt 6-2, 6-3, 6-4
/Както и очаквах,не се получи никак интересен мач...Роже държеше инициативата през целия мач и не даде дори сет на Хюит.Така без много прекарано време на корта,Федерер очаква Давиденко за мача им на 1/4./

Davydenko - Verdasco 6-2, 7-5, 4-6, 6-7, 6-3
/Мача оправда очакванията за вълнуващ 5-ов трилър.Началото за руснакът бе повече от добро...Много лесно успя да вземе 1-я сет с 6-2 след множество непредизвикани грешки на Вердаско и силна игра от негова страна.Във вторият Давиденко отново се оказа по-спокоен и взе сета със 7-5 след пробив при 6-5 за него.И тук Вердаско напомни защо е в Топ 20 на ATP.След доста мъки успя да вземе 3-я сет,а след това и 4-я след много успорван тайбрек.Така нещата стигнаха до 5-ти сет,през който Николай надделя с 6-3,като Вердаско изпусна 2-3 точки за пробив и това се оказа решаващо за него./

Djokovic - Kubot 6-1, 6-2, 7-5
/Изненадата на турнира отпадна от играещия много добре сърбин през целия турнир до момента...Кубот даде съпротива само в 3-я сет,загубвайки го със 7-5,като преди това не показа и помен от силните си игри и загуби безвъзвратно 1-я и 2-я сет,взимайки само 3 гейма.Така Джокович лесно и без особени усилия се класира за 1/4/

Tsonga - Almagro 6-3, 6-4, 4-6, 6-7, 9-7
/Мачът на вечерта...Мач,изпълнен с какво ли не.Спорене със съдията,намесване на Ястребово око много пъти,закачки между играчите-въобще всичко,което може да се види в тениса.Първите 2-сета бяха съвсем заслужено спечели от Цонга.През тях той показа висша игра и даде заявка поне за финал в турнира.3-я сет вървеше гейм за гейм,преди Алмагро да направи пробим,който се оказа рещаващ за 4-6.Това като че ли даде криле и сили на Николас и след труден тайбрек той успя да направи равенство-2:2.Мачът вървеше доста интригуващо и 2-мата дадоха да се разбере,че няма да се откажат лесно.Множество асове,уинъри и успешни волета съпътстваха целия 5 сет.Играта и в този сет вървеше гейм за гейм и нямаше индикация от никой,че скоро това шоу ще свърши...При 7-7 обаче,нервите на Алмагро не издържаха и той допусна пробив.Цонга се възползва от него и в следващия гейм той спечели своя сервиз,а с това сета и мача./

Върни се в “Тенис”