vvessel написа:Kris_men2000 написа:vvessel написа:Kris_men2000 написа:Сираков плюе безпощадно защото го боли за този съсипан Левски.Като знае в какъв Левски е играл и какъв Левски е ръководил направо му идва от болка по клуба да ги избие тези измекяри а не само да ги съсипва от критики.Сираков е единственият човек на когото му пука истински за Левски защото разбира футбола както трябва и знае истината и състоянието на отбора.А ТО НЕ ТАКОВА КАКВОТО МУ СЕ ИСКА НА НЕГО и на хората разбиращи футбола.А пък ние клетите аматьорчета продължаваме да го хулим без да знаем за какво става дума.
![]()
![]()
![]()
Вече съм почти убеден, че зад този ник се крие жена на име Илиана
Раева или Сиракова.Не че нещо просто и аз искам да знам кой, коя, какво съм. Джендър или.......?.
Ми ти си знаеш.
Освен роднина не се сещам кой би писал такива високопарни думи за него.
Ами ако си напънеш малко мозъчните гънки можеш да се сетиш,че такива високопарни думи може да ги напише човек който е фен на играча и директора Сираков и човек който разбира футбола милиони пъти повече от теб.Въпроса е не само да плюеш някого защото болшинството така го прави а да разбираш нещо от това за което критикуваш даден човек.А този човек е постигнал много повече от всички съфорумци взети заедно.И бъди човек с лично мнение а не праволинеен робот-папагал.