Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот Kris_men2000 » 11 юни 2018 20:25

vvessel написа:
Kris_men2000 написа:
vvessel написа:
Kris_men2000 написа:Сираков плюе безпощадно защото го боли за този съсипан Левски.Като знае в какъв Левски е играл и какъв Левски е ръководил направо му идва от болка по клуба да ги избие тези измекяри а не само да ги съсипва от критики.Сираков е единственият човек на когото му пука истински за Левски защото разбира футбола както трябва и знае истината и състоянието на отбора.А ТО НЕ ТАКОВА КАКВОТО МУ СЕ ИСКА НА НЕГО и на хората разбиращи футбола.А пък ние клетите аматьорчета продължаваме да го хулим без да знаем за какво става дума.

:lol: :lol: :lol:
Вече съм почти убеден, че зад този ник се крие жена на име Илиана ;)

Раева или Сиракова.Не че нещо просто и аз искам да знам кой, коя, какво съм. Джендър или.......?.

Ми ти си знаеш.
Освен роднина не се сещам кой би писал такива високопарни думи за него.

Ами ако си напънеш малко мозъчните гънки можеш да се сетиш,че такива високопарни думи може да ги напише човек който е фен на играча и директора Сираков и човек който разбира футбола милиони пъти повече от теб.Въпроса е не само да плюеш някого защото болшинството така го прави а да разбираш нещо от това за което критикуваш даден човек.А този човек е постигнал много повече от всички съфорумци взети заедно.И бъди човек с лично мнение а не праволинеен робот-папагал.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 11 юни 2018 20:30

Kris_men2000 написа:
vvessel написа:
Kris_men2000 написа:Сираков плюе безпощадно защото го боли за този съсипан Левски.Като знае в какъв Левски е играл и какъв Левски е ръководил направо му идва от болка по клуба да ги избие тези измекяри а не само да ги съсипва от критики.Сираков е единственият човек на когото му пука истински за Левски защото разбира футбола както трябва и знае истината и състоянието на отбора.А ТО НЕ ТАКОВА КАКВОТО МУ СЕ ИСКА НА НЕГО и на хората разбиращи футбола.А пък ние клетите аматьорчета продължаваме да го хулим без да знаем за какво става дума.

Раева или Сиракова.Не че нещо просто и аз искам да знам кой, коя, какво съм. Джендър или.......?.

Йофу
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 юни 2018 20:55

Насо Г..а гледам се е изтропал днеска. Разбра, че ще идва СТД чужденец и хоп-пусна лайномета.
Нищо ново под Слънцето, както е казал мъдрият и отчаян цар...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 11 юни 2018 21:00

:)
DrAvalanche написа:
Kris_men2000 написа:
vvessel написа:

Йофу

Идеално.Само трябва да си го отрежа 10 сантиметра и малко вакса и ставам Йофу. Съгласен. :lol: :) :oops:
Последна промяна от Kris_men2000 на 11 юни 2018 21:08, променено общо 1 път.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 11 юни 2018 21:06

До колкото разбирам до една седмица ще дойдат всички нови в Левски.Но само от Швейцария ли ще взимаме играчи или....? Така ми се иска още един бразилец но по добър от Паулиньо и център или халф .Може и аржентинец. ЦЗ италиано и край. Достатъчно.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 11 юни 2018 21:09

Kris_men2000 написа:До колкото разбирам до една седмица ще дойдат всички нови в Левски.Но само от Швейцария ли ще взимаме играчи или....? Така ми се иска още един бразилец но по добър от Паулиньо и център или халф .Може и аржентинец. ЦЗ италиано и край. Достатъчно.

+ Живко Миланов и един вратар, който да е класа.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 11 юни 2018 21:11

Чакам с нетърпение СТД и първите му думи.От там ще си проличи накъде ще тръгне и какви намерения има за Левски.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 юни 2018 21:36

Новият Господин Меринджей , да е научил български иначе , вАн и да идва Вили ... той знае какво е Левски ;)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 юни 2018 21:52

Това е много добро :geek:
Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 11 юни 2018 22:17

Kotooshu написа:Това е много добро :geek:
Изображение

Това трябва да го видят всички псевдо журналя! :evil:
И само Левски оле

Върни се в “Левски”