[offtopic]
Serafim написа:Това, което се опитва да ти каже е, че си противоречиш. Защото до миналата седмица обявяваше "Срас" и Кр.Иванов за тарикати и лъжци и че имат някакви задни мисли да съсипят отбора, като изпускат и продават основните ни играчи, а сега си съгласен да ги търгуват за пари.
[/offtopic]
[offtopic]А на теб това прилича ли ти ЗАСЕГА на "градене" на нещо? Защото за тези две години аз видях рушене. Кажи ми, моля какво положително видя в назначаването и уволнението на Пелето? Какво беше положителното в назначаването на Буки като директор, както и като треньор? Какво положително видя в назначението и уволнението на Боримиров? Какво градивно имаше в назначението на Митов (в неговия случай за уволнението няма да питам). И пак ти казвам, срещу Краси не "рИвъ". Той е служител човека. Та отговори ми на тези въпроси горните. Ако имаше нещо интересно като идея (не казвам хубаво или лошо, а интересно) е да се гласува доверие на млад човек като Топчо. Времето ще покаже какво ще излезе от него като треньор. Според мен трябваше първо да отиде във В, а после да застава начело на "Левски", но...
"Съгласен"

... мисля, че въобще не си схванал това, което написах.
П.С. Явно трябва да влизам в обяснителен режим пак. Не знам защо. Та... В последните десетина и повече години следя Аякс. За тези години, те можеха да са направили поне ДВА отбора, които да вдигнат купата на ШЛ и да са доминатор в Европа. Само че. Всичко читаво, което изкарат се продава на момента. Както знаеш те не разчитат само на школата си, а и на млади чужди играчи. Обработят си го с тяхната школовка, интегрират го в първия отбор - продават. Клуиверт, вероятно ще е следващия голям трансфер. Милик - продадоха, Зиех - ще го продадат може би още след световното. Дейли Блинд, Базоер, Ел Гази... Това са само от последните две-три години, Виктор Фишер и още и още... Не, така няма да вдигнат ШЛ и след 1000 години, ама нека им е зле. Сега се надявам да си ме разбрал. Поздрави.[/offtopic]