Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот vvessel » 11 юни 2018 12:38

rane написа:
vvessel написа:
NO MERCY написа:
rane написа:Ами те са 2-3, така че може един от другите двама да е ;)

Еми двама човека са със точното инфо в форума на Левски . Единият е регистриран 2005г. другият е от 2009г.
Дали е нашият човек :lol:

Абе кво сте седнали да си мерите ... инфотата.
Ако има някаква информация я пускайте, а не ... аз познавам един дето знае повече от теб.
Детска работа 8-)

Къде видя мерене на нещо от моя страна?

Репликата беше по-скоро към другия, но идеята ми е, че няма смисъл да се спори кой има повече информация и подобни глупости.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юни 2018 12:42

[offtopic]
Serafim написа:Това, което се опитва да ти каже е, че си противоречиш. Защото до миналата седмица обявяваше "Срас" и Кр.Иванов за тарикати и лъжци и че имат някакви задни мисли да съсипят отбора, като изпускат и продават основните ни играчи, а сега си съгласен да ги търгуват за пари.
[/offtopic]
[offtopic]А на теб това прилича ли ти ЗАСЕГА на "градене" на нещо? Защото за тези две години аз видях рушене. Кажи ми, моля какво положително видя в назначаването и уволнението на Пелето? Какво беше положителното в назначаването на Буки като директор, както и като треньор? Какво положително видя в назначението и уволнението на Боримиров? Какво градивно имаше в назначението на Митов (в неговия случай за уволнението няма да питам). И пак ти казвам, срещу Краси не "рИвъ". Той е служител човека. Та отговори ми на тези въпроси горните. Ако имаше нещо интересно като идея (не казвам хубаво или лошо, а интересно) е да се гласува доверие на млад човек като Топчо. Времето ще покаже какво ще излезе от него като треньор. Според мен трябваше първо да отиде във В, а после да застава начело на "Левски", но...

"Съгласен" :?: ... мисля, че въобще не си схванал това, което написах.

П.С. Явно трябва да влизам в обяснителен режим пак. Не знам защо. Та... В последните десетина и повече години следя Аякс. За тези години, те можеха да са направили поне ДВА отбора, които да вдигнат купата на ШЛ и да са доминатор в Европа. Само че. Всичко читаво, което изкарат се продава на момента. Както знаеш те не разчитат само на школата си, а и на млади чужди играчи. Обработят си го с тяхната школовка, интегрират го в първия отбор - продават. Клуиверт, вероятно ще е следващия голям трансфер. Милик - продадоха, Зиех - ще го продадат може би още след световното. Дейли Блинд, Базоер, Ел Гази... Това са само от последните две-три години, Виктор Фишер и още и още... Не, така няма да вдигнат ШЛ и след 1000 години, ама нека им е зле. Сега се надявам да си ме разбрал. Поздрави.[/offtopic]

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 11 юни 2018 13:34

NO MERCY написа:
rane написа:А ако той е един от пишещите във форума на Левски? Това минавало ли ти е през ум? Не е задължително да пише със същия ник тук, нали? Аз поне за 3 човека съм почти сигурен, че пишат и в двата форума под различни никове! Има и такива, които пишат с еднакви никове в различни форуми ;) Свят голям!

Еми човека,който наистина има вътрешна информация от клуба и я споделя в официалният форум на Левски, го познавам и ненавижда форума на Гонг така,че сам може да си направиш изводите ;)

Не знам защо реши,че само 1 човек се сдобива с информация. :lol:
Джоел Кембъл е дори несериозно да се коментира. ;)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 11 юни 2018 13:37

Не, не сме те разбрали, защото излизаш постоянно с различни мнения. И пак даваш примери, които нямат много общо с Левски, защото Аякс имат всепризната школа и там винаги ще излизат футболисти, като от едно поколение 3-4 момчета ще са над средно европейското ниво. От Левски в последните 10 години излизат такива, които са около средното ниво за ППЛ най-общо, но добре, дай още примери.
Но си избери какво би искал да видиш в Левски и да имаш някаква последователност. Дали ще е само български играчи (Бакалов, Бирсент, Пашов, Цветков и тн), дали ще са само юноши, дали ще са скъпоплатени чужденци с идеята да се борим за титла и участие в групова фаза на ЕКТ в даден момент и по-дългсрочна стратегия. Дали ще се разпродават най-добрите играчи и през 2 години ще подменяме 6-7 титуляра, но ще има печалба и благоденствие. Дали ще хейтиш ръководството или ще подкрепяш. Просто си ибзери позиция и я отстоявай.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юни 2018 13:38

О, супер ще е Джоел Кемпбъл да дойде. Ама Роси едва ли ще иска такъв профил футболист.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 11 юни 2018 13:40

В край на сметка,нали се сещате,че Левски има хиляди привърженици и не може на всеки един от тях да се удовлетворят капризите?Един иска българи,друг иска само юноши,трети иска Наско,четвърти иска бай Петко,е как да стане?Подкрепяйте отбора и по-малко мрънкане.С мрънкане нищо не се постига.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юни 2018 13:41

Serafim написа:Не, не сме те разбрали, защото излизаш постоянно с различни мнения. И пак даваш примери, които нямат много общо с Левски, защото Аякс имат всепризната школа и там винаги ще излизат футболисти, като от едно поколение 3-4 момчета ще са над средно европейското ниво. От Левски в последните 10 години излизат такива, които са около средното ниво за ППЛ най-общо, но добре, дай още примери.
Но си избери какво би искал да видиш в Левски и да имаш някаква последователност. Дали ще е само български играчи (Бакалов, Бирсент, Пашов, Цветков и тн), дали ще са само юноши, дали ще са скъпоплатени чужденци с идеята да се борим за титла и участие в групова фаза на ЕКТ в даден момент и по-дългсрочна стратегия. Дали ще се разпродават най-добрите играчи и през 2 години ще подменяме 6-7 титуляра, но ще има печалба и благоденствие. Дали ще хейтиш ръководството или ще подкрепяш. Просто си ибзери позиция и я отстоявай.

Пич, явно си те сърби клавиатурата и обичаш да я чешеш. Повече не знам какво да ти кажа. Съжалявам, че влязох в обяснителен режим. Една стена щеше по-добре да ме разбере. Благодаря и поздрави.

П.С. И погледни с колко "холандци" и техни "кадри" играят Аякс в някой мач. Например този: https://us.soccerway.com/matches/2018/0 ... x/2462641/
Последна промяна от metodito на 11 юни 2018 13:50, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 11 юни 2018 13:43

Много хара твърдяха, че днес ще има дъжд от новини...за сега нищо...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 11 юни 2018 13:55

1palq4o1 написа:Много хара твърдяха, че днес ще има дъжд от новини...за сега нищо...

Аз и на 14 не очаквам да има особено голямо раздвижване. Може би към края на другата седмица (22). Но кой знае, може да ни изненадат с някакви имена, пазени в тайна.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 юни 2018 14:14

rane написа:
vvessel написа:
NO MERCY написа:
rane написа:Ами те са 2-3, така че може един от другите двама да е ;)

Еми двама човека са със точното инфо в форума на Левски . Единият е регистриран 2005г. другият е от 2009г.
Дали е нашият човек :lol:

Абе кво сте седнали да си мерите ... инфотата.
Ако има някаква информация я пускайте, а не ... аз познавам един дето знае повече от теб.
Детска работа 8-)

Къде видя мерене на нещо от моя страна?

Е, и на мен ми казаха името на СТД, но човекът не е нито от този форум, нито от на Левски :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”