Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот metodito » 06 юни 2018 11:43

mikata написа:Ако искаха Панайотов да остане щеше да е преподписал още зимата!

И аз смятам така. Същото се отнасяше и за Прохи. Друг е въпроса чие решение е това. Дали е на синьор Роси, който демонстрира (уж), че не може някой да го води за носа и да му нарежда (случаят с "румънския Иниеста") или друго. Срас го каза, че едва ли не от него "Левски" започва, не щял нищо старо (конкретно беше за връщането на Мъри) и те така. Според мен е Роси.

Ако съм на мястото на Васко, си вдигам шапката и бегом.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юни 2018 11:46

joro5rov написа:Е не това ще е поредната чутовна глупост ако оставят Белмонт и разкарат Панайотов .. аман вече от тъпанари в това ръководство :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Може и да са само медийни спекулациЙ. Предстои да видим.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 06 юни 2018 11:54

metodito написа:

И аз смятам така. Същото се отнасяше и за Прохи. Друг е въпроса чие решение е това. Дали е на синьор Роси, който демонстрира (уж), че не може някой да го води за носа и да му нарежда (случаят с "румънския Иниеста") или друго. Срас го каза, че едва ли не от него "Левски" започва, не щял нищо старо (конкретно беше за връщането на Мъри) и те така. Според мен е Роси.

Нито са чак толкова добри футболисти ( Белмон и Панайотов) нито това за Прохазка е вярно. Прохи още зимата е взел решение, че ще иска да играе за Пилзен за повече пари. Левски има по големи проблеми от тия дето вие УЖ правите големи. Само за да кажете нещо срещу Срас се хващате за дребнотения. Левски има проблеми, които Спас още не е решил- стадион, лиценз, дългове.. Евентуално задълбочаване на дългове и тн. Да ревете за глупости е глупаво :shock: ;)
И Мето за толко години неразбра, че Чиликов е ПРИЯТЕЛ с Херо, личен бургаски приятел. Та и за него рева, леко смешно е
Последна промяна от Warped на 06 юни 2018 11:56, променено общо 1 път.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

joro5rov
Контакти:

Мнениеот joro5rov » 06 юни 2018 11:55

metodito написа:
joro5rov написа:Е не това ще е поредната чутовна глупост ако оставят Белмонт и разкарат Панайотов .. аман вече от тъпанари в това ръководство :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Едва ли ще е спекулация то се вижда че жабаря не харесва Васко .. той си докара Белмонт и не знам какво вижда в него .. същия случай е и с Кабрал той си го докара а го налага а той горкия по слаб и от Нар .. пренебрегва Костов няколко мача извън групата като е играл силно а Кабрал всеки път в групата .. има си човека любимци лошото е че любимците му са най слабите в отбора

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юни 2018 12:07

Warped написа:
metodito написа:

Нито са чак толкова добри футболисти ( Белмон и Панайотов) нито това за Прохазка е вярно. Прохи още зимата е взел решение, че ще иска да играе за Пилзен за повече пари. Левски има по големи проблеми от тия дето вие УЖ правите големи. Само за да кажете нещо срещу Срас се хващате за дребнотения. Левски има проблеми, които Спас още не е решил- стадион, лиценз, дългове.. Евентуално задълбочаване на дългове и тн. Да ревете за глупости е глупаво :shock: ;)
И Мето за толко години неразбра, че Чиликов е ПРИЯТЕЛ с Херо, личен бургаски приятел. Та и за него рева, леко смешно е

Прохазка го каза, човек, с едно изречение и всичките фейкове, разпространявани бяха разбити.
Чиликов беше освободен от "Левски", а след това отиде в Лудогорец. Така като гледам, скаутското им звено работи. А Митов откровено се изгаври с него.
А относно С. Русев... той сътвори достатъчно глупости с назначенията на Пелето и Борката, с ОДОБРЕНИЕТО за треньори, като Митов и Букарев (все пак той им подписва договорите, нали?).
Последна промяна от metodito на 06 юни 2018 12:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 юни 2018 12:10

Warped написа:Левски има проблеми, които Спас още не е решил- стадион, лиценз, дългове.. Евентуално задълбочаване на дългове и тн.

Ами част от това "реване" е точно заради задълбочаването на дълговете и парите, които се изсипват за скъпоплатени играчи и треньор, а резултатите са кръгла нула... След толкова лъжи и празни обещания не знам как има хора дето още му вярват. Давай заради Обертан, Гомес и Дельо да му целуваме г*за и да забравим всички лъжи. :shock:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 06 юни 2018 12:11

joro5rov написа:
metodito написа:

Едва ли ще е спекулация то се вижда че жабаря не харесва Васко .. той си докара Белмонт и не знам какво вижда в него .. същия случай е и с Кабрал той си го докара а го налага а той горкия по слаб и от Нар .. пренебрегва Костов няколко мача извън групата като е играл силно а Кабрал всеки път в групата .. има си човека любимци лошото е че любимците му са най слабите в отбора

все си мисля, че ако Роси харесваше повече Белмонт от Васко, то въпросния Белмонт щеше да играе по-често и да е по-често в групата. А беше точно обратното. Последните мачове игра Васко, а не Белмонт.
А на бг журналята грам вяра нямам. Още повече, че мениджър на Васко е Жейнов, чийто медийни изяви напоследък рязко нарастнаха, та е възможно тия партенки да ги пуска самия му мениджър, за да нагнети обстановката и да изкрънка повече пари.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 юни 2018 12:12

Красимир Иванов беше обещал през 3-4 месеца да дава отчети за дълговете и свършено в клуба,но от както дойдоха Обертан и Роси никой не се сеща за дълговете!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юни 2018 12:13

joro5rov написа:
metodito написа:

Ами предстои да видим. Мен вече ми се умориха пръстите да чаткам по клавишите и да се дръвчим тука със съфорумците. Реалността ще покаже най-добре. Искам да не съм прав...
Иначе аз си харесах този молдовянина. Дано го вземем.
Последна промяна от metodito на 06 юни 2018 12:16, променено общо 1 път.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 06 юни 2018 12:16

а в туй журналистическо-мениджърско надлъгване с Жейнов, ръководството пък се е включило с партенката "че Роси е размислил за Белмонт и Рошу" като явно посланието към мениждъра е "не сме притиснати до стената и няма да подписваме на всяка цена"

Върни се в “Левски”