Warped написа:metodito написа:mikata написа:Ако искаха Панайотов да остане щеше да е преподписал още зимата!
И аз смятам така. Същото се отнасяше и за Прохи. Друг е въпроса чие решение е това. Дали е на синьор Роси, който демонстрира (уж), че не може някой да го води за носа и да му нарежда (случаят с "румънския Иниеста") или друго. Срас го каза, че едва ли не от него "Левски" започва, не щял нищо старо (конкретно беше за връщането на Мъри) и те така. Според мен е Роси.
Ако съм на мястото на Васко, си вдигам шапката и бегом.
Нито са чак толкова добри футболисти ( Белмон и Панайотов) нито това за Прохазка е вярно. Прохи още зимата е взел решение, че ще иска да играе за Пилзен за повече пари. Левски има по големи проблеми от тия дето вие УЖ правите големи. Само за да кажете нещо срещу Срас се хващате за дребнотения. Левски има проблеми, които Спас още не е решил- стадион, лиценз, дългове.. Евентуално задълбочаване на дългове и тн. Да ревете за глупости е глупаво

И Мето за толко години неразбра, че Чиликов е ПРИЯТЕЛ с Херо, личен бургаски приятел. Та и за него рева, леко смешно е
Прохазка го каза, човек, с едно изречение и всичките фейкове, разпространявани бяха разбити.
Чиликов беше освободен от "Левски", а след това отиде в Лудогорец. Така като гледам, скаутското им звено работи. А Митов откровено се изгаври с него.
А относно С. Русев... той сътвори достатъчно глупости с назначенията на Пелето и Борката, с ОДОБРЕНИЕТО за треньори, като Митов и Букарев (все пак той им подписва договорите, нали?).