Интер - Милан (24 Януари | Неделя | 21:45)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Re: Интер - Милан (24 Януари | Неделя | 21:45)

Мнениеот NeRaDzYrA » 24 яну 2010 22:38

как се казва тоя престъпник?
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

barz
Контакти:

Мнениеот barz » 24 яну 2010 22:41

какъв садия, какъв нещасник, някой може ли да каже защо изгониха санйдер, в Италия всички ракопляскат и театралничат на садията.

Нищо, пак ще ги боли, пак ще ги е яд, пак ще кажат че всики и всичко ни е помогнало да спечелим

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 24 яну 2010 22:42

barz написа:какъв садия, какъв нещасник, някой може ли да каже защо изгониха санйдер, в Италия всички ракопляскат и театралничат на садията.

Нищо, пак ще ги боли, пак ще ги е яд, пак ще кажат че всики и всичко ни е помогнало да спечелим

Само да ВИ питам ,ония черньо дето щеше да отреже краката на Гатузо ,какъв картон трябваше да получи ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 24 яну 2010 22:42

maldin1 написа:
durex написа:Незаслужен червен картон!!! Дузпа която също не бе свирена...абсолютно ви надиграваме....нз нз нз просто...ако не бием ще е незаслужено!!!
Кое надигравате бе ? Я виж притежание на топката.....Защитавате се и ми играете на контри.

Абе ти май друг мач гледаш а? Докато Снайдер беше в игра,тотално ви надигравахме бе момче??!?!?!?!?!

Потребителски аватар
Arnautovic49
Контакти:

Мнениеот Arnautovic49 » 24 яну 2010 22:43

миланисти радвайтесе че съдият не си върши добре работата
„Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале, защото всички сме братя на Света. “
—Джорджо Муджани, 9 март 1908 г.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 24 яну 2010 22:43

maldin1 написа:
barz написа:какъв садия, какъв нещасник, някой може ли да каже защо изгониха санйдер, в Италия всички ракопляскат и театралничат на садията.

Само да ВИ питам ,ония черньо дето щеше да отреже краката на Гатузо ,какъв картон трябваше да получи ?

Ами когато РОналдиньо сабори Лусио,защо Лусио получи жълт картон??? Много интересно ми стана

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 24 яну 2010 22:45

durex написа:Ами когато РОналдиньо сабори Лусио,защо Лусио получи жълт картон??? Много интересно ми стана
Не знам дали беше Роналдиньо ,ама ти май повторението си го пропуснал ,а ? Май не видя ,че играча на Милан само посегна без да докосне Лусьо.Или гледаме избирателно.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

barz
Контакти:

Мнениеот barz » 24 яну 2010 22:47

maldin1 написа:

ти за фаловете не се кахари
защото ако трябва да гледаме как влиза Гатузо и колко картони са му спестени през годините срещу нас няма да ни стигне цяла вечер

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 24 яну 2010 22:50

maldin1 написа:
durex написа:Ами когато РОналдиньо сабори Лусио,защо Лусио получи жълт картон??? Много интересно ми стана
Не знам дали беше Роналдиньо ,ама ти май повторението си го пропуснал ,а ? Май не видя ,че играча на Милан само посегна без да докосне Лусьо.Или гледаме избирателно.

Айде айде сега, така ще кажеш много ясно...просто с този червен картон съдията прекали...за това се дава жълт картон не ЧЕРВЕН!!!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 яну 2010 22:51

Много сте ми интересни как се жалвате за червения картон,вие знаете ли как се гледа в норналните страни на такова жалко поведение като на Снайдер?А знаете ли какво е казал холандеца на съдията?А за гола с ръка преди година не помним нали?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Интер”