Интер - Милан (24 Януари | Неделя | 21:45)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Интер - Милан (24 Януари | Неделя | 21:45)
как се казва тоя престъпник?
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
какъв садия, какъв нещасник, някой може ли да каже защо изгониха санйдер, в Италия всички ракопляскат и театралничат на садията.
Нищо, пак ще ги боли, пак ще ги е яд, пак ще кажат че всики и всичко ни е помогнало да спечелим
Нищо, пак ще ги боли, пак ще ги е яд, пак ще кажат че всики и всичко ни е помогнало да спечелим
barz написа:какъв садия, какъв нещасник, някой може ли да каже защо изгониха санйдер, в Италия всички ракопляскат и театралничат на садията.
Само да ВИ питам ,ония черньо дето щеше да отреже краката на Гатузо ,какъв картон трябваше да получи ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:Кое надигравате бе ? Я виж притежание на топката.....Защитавате се и ми играете на контри.durex написа:Незаслужен червен картон!!! Дузпа която също не бе свирена...абсолютно ви надиграваме....нз нз нз просто...ако не бием ще е незаслужено!!!
Абе ти май друг мач гледаш а? Докато Снайдер беше в игра,тотално ви надигравахме бе момче??!?!?!?!?!
- Arnautovic49
- Контакти:
миланисти радвайтесе че съдият не си върши добре работата
„Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале, защото всички сме братя на Света. “
—Джорджо Муджани, 9 март 1908 г.
—Джорджо Муджани, 9 март 1908 г.
maldin1 написа:barz написа:какъв садия, какъв нещасник, някой може ли да каже защо изгониха санйдер, в Италия всички ракопляскат и театралничат на садията.
Само да ВИ питам ,ония черньо дето щеше да отреже краката на Гатузо ,какъв картон трябваше да получи ?
Ами когато РОналдиньо сабори Лусио,защо Лусио получи жълт картон??? Много интересно ми стана
Не знам дали беше Роналдиньо ,ама ти май повторението си го пропуснал ,а ? Май не видя ,че играча на Милан само посегна без да докосне Лусьо.Или гледаме избирателно.durex написа:Ами когато РОналдиньо сабори Лусио,защо Лусио получи жълт картон??? Много интересно ми стана
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:barz написа:какъв садия, какъв нещасник, някой може ли да каже защо изгониха санйдер, в Италия всички ракопляскат и театралничат на садията.
ти за фаловете не се кахари
защото ако трябва да гледаме как влиза Гатузо и колко картони са му спестени през годините срещу нас няма да ни стигне цяла вечер
maldin1 написа:Не знам дали беше Роналдиньо ,ама ти май повторението си го пропуснал ,а ? Май не видя ,че играча на Милан само посегна без да докосне Лусьо.Или гледаме избирателно.durex написа:Ами когато РОналдиньо сабори Лусио,защо Лусио получи жълт картон??? Много интересно ми стана
Айде айде сега, така ще кажеш много ясно...просто с този червен картон съдията прекали...за това се дава жълт картон не ЧЕРВЕН!!!!!
Много сте ми интересни как се жалвате за червения картон,вие знаете ли как се гледа в норналните страни на такова жалко поведение като на Снайдер?А знаете ли какво е казал холандеца на съдията?А за гола с ръка преди година не помним нали?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.