Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Митрев моментално да изчезва
ЕМИЛ написа:Митрев моментално да изчезва
+ ментака от Италия
LSFC 1914 написа:ЕМИЛ написа:Митрев моментално да изчезва
+ ментака от Италия
Ментак, та ментак... Понеже некой си мислел, че в Римини и ташаците са им от мозък, като се оказа, че това си е същия Роси, какъвто беше в Италия, менте е, от циганската мала на Римини са го взели... И продължават да се появяват разни анкети, където се сменя треньора, новият дали да бъде ...ов, ...ев или чужденец.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Хората в сектор А, където са Дивизията се увеличават малко по малко.
Elliah написа:modor написа:https://www.vbox7.com/play:7c1f4fc333
Ново дъно. Вие сигурни ли сте, че този човек е бащата на детето......все едно не слушам някой пубер
Тази цялата история не ми я побира главата.
Ние носим името на Апостола, който най-малко от всички е бил ксенофоб и расист. Левски като клуб би трябвало да изповядва неговите идеали, а феновете уж да ги имат за светиня.
Абсолютно! Много ми е интересно как въобще нацитата живеят с тоя факт... Това си е чиста проба шизофрения.
Elliah написа:Функцията на спортен директор е доста спорна позиция. Тъпото е, че при нас в България е нужна за функционирането на клуба (поне при повечето клубове). Би трябвало да имаме нормален борд на директорите, които да взимат решения по бюджет и визия за развитие на клуба, а в същото време този борд да контролира спортно-техническия щаб за изпълняване на тези цели. При това положение спортен директор не е нужен.
Специално за Левски, това ни е първия полусезон без спортен директор и не виждам особена разлика от преди. Нито положителна, нито отрицателна. С времето много спортни директори сменихме, а и доста вътрешни конфликти дойдоха именно между треньори и спортни директори . Единствените тандеми, които са работили добре заедно бяха Наско и Мъри и може би Гонзо и Стоев донякъде.В голям клуб, като Левски винаги има вътрешно гравитиране около различни властови кръгове, което носи със себе си интриги и неприятни неща за клуба. Случилото се на Стоев и после на Петрович е пример за това.
Моето лично мнение е, че в момента не се нуждаем от такава позиция. Ще донесе повече проблеми отколкото решения.
Гочето и Жужо също.
tiamat написа:Elliah написа:Функцията на спортен директор е доста спорна позиция. Тъпото е, че при нас в България е нужна за функционирането на клуба (поне при повечето клубове). Би трябвало да имаме нормален борд на директорите, които да взимат решения по бюджет и визия за развитие на клуба, а в същото време този борд да контролира спортно-техническия щаб за изпълняване на тези цели. При това положение спортен директор не е нужен.
Специално за Левски, това ни е първия полусезон без спортен директор и не виждам особена разлика от преди. Нито положителна, нито отрицателна. С времето много спортни директори сменихме, а и доста вътрешни конфликти дойдоха именно между треньори и спортни директори . Единствените тандеми, които са работили добре заедно бяха Наско и Мъри и може би Гонзо и Стоев донякъде.В голям клуб, като Левски винаги има вътрешно гравитиране около различни властови кръгове, което носи със себе си интриги и неприятни неща за клуба. Случилото се на Стоев и после на Петрович е пример за това.
Моето лично мнение е, че в момента не се нуждаем от такава позиция. Ще донесе повече проблеми отколкото решения.
Гочето и Жужо също.
Да, забравих ги

Уникално смешен старши треньор имаме и не знам какво още трябва да стане за да го изгонят от Левски !? Срам ме е да кажа че съм от Левски ............
- metodito
- Контакти:
Загледах се в белгийското преди дни. Много ми се нрави тяхната идея за репешажите - всички след цепенето на отборите са с 0 точки. Това би било добра идея и за ППЛ мисля. Иначе има някаква пълна недомислица в Б групата им, на която много се смях. Някъде март месец, Серкъл Брюж спечели бараж за влизане - мисля с Беершот-Вирлийк. И оттогава Серкъл Брюж не играят мачове. Направо паднах.
Има и по-големи недомислици от ППЛ явно.

metodito написа:Загледах се в белгийското преди дни. Много ми се нрави тяхната идея за репешажите - всички след цепенето на отборите са с 0 точки.
Не е вярно, поне в потока, където определят шампиона, но мисля, че и в долните потоци не е. И е правилно, иначе за какъв зор ще се играе 6 месеца и накрая ще изскочи някой в добра форма за 1 месец.