Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ЕМИЛ » 15 май 2018 20:52

Митрев моментално да изчезва

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 15 май 2018 21:02

ЕМИЛ написа:Митрев моментално да изчезва

+ ментака от Италия

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 15 май 2018 21:18

LSFC 1914 написа:
ЕМИЛ написа:Митрев моментално да изчезва

+ ментака от Италия

Ментак, та ментак... Понеже некой си мислел, че в Римини и ташаците са им от мозък, като се оказа, че това си е същия Роси, какъвто беше в Италия, менте е, от циганската мала на Римини са го взели... И продължават да се появяват разни анкети, където се сменя треньора, новият дали да бъде ...ов, ...ев или чужденец.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 15 май 2018 23:33

Хората в сектор А, където са Дивизията се увеличават малко по малко.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 16 май 2018 07:36

Elliah написа:
modor написа:https://www.vbox7.com/play:7c1f4fc333
Ново дъно. Вие сигурни ли сте, че този човек е бащата на детето......все едно не слушам някой пубер :o

Тази цялата история не ми я побира главата.
Ние носим името на Апостола, който най-малко от всички е бил ксенофоб и расист. Левски като клуб би трябвало да изповядва неговите идеали, а феновете уж да ги имат за светиня.

Абсолютно! Много ми е интересно как въобще нацитата живеят с тоя факт... Това си е чиста проба шизофрения.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 16 май 2018 07:38

Elliah написа:Функцията на спортен директор е доста спорна позиция. Тъпото е, че при нас в България е нужна за функционирането на клуба (поне при повечето клубове). Би трябвало да имаме нормален борд на директорите, които да взимат решения по бюджет и визия за развитие на клуба, а в същото време този борд да контролира спортно-техническия щаб за изпълняване на тези цели. При това положение спортен директор не е нужен.
Специално за Левски, това ни е първия полусезон без спортен директор и не виждам особена разлика от преди. Нито положителна, нито отрицателна. С времето много спортни директори сменихме, а и доста вътрешни конфликти дойдоха именно между треньори и спортни директори . Единствените тандеми, които са работили добре заедно бяха Наско и Мъри и може би Гонзо и Стоев донякъде.В голям клуб, като Левски винаги има вътрешно гравитиране около различни властови кръгове, което носи със себе си интриги и неприятни неща за клуба. Случилото се на Стоев и после на Петрович е пример за това.
Моето лично мнение е, че в момента не се нуждаем от такава позиция. Ще донесе повече проблеми отколкото решения.

Гочето и Жужо също.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 16 май 2018 08:25

tiamat написа:
Elliah написа:Функцията на спортен директор е доста спорна позиция. Тъпото е, че при нас в България е нужна за функционирането на клуба (поне при повечето клубове). Би трябвало да имаме нормален борд на директорите, които да взимат решения по бюджет и визия за развитие на клуба, а в същото време този борд да контролира спортно-техническия щаб за изпълняване на тези цели. При това положение спортен директор не е нужен.
Специално за Левски, това ни е първия полусезон без спортен директор и не виждам особена разлика от преди. Нито положителна, нито отрицателна. С времето много спортни директори сменихме, а и доста вътрешни конфликти дойдоха именно между треньори и спортни директори . Единствените тандеми, които са работили добре заедно бяха Наско и Мъри и може би Гонзо и Стоев донякъде.В голям клуб, като Левски винаги има вътрешно гравитиране около различни властови кръгове, което носи със себе си интриги и неприятни неща за клуба. Случилото се на Стоев и после на Петрович е пример за това.
Моето лично мнение е, че в момента не се нуждаем от такава позиция. Ще донесе повече проблеми отколкото решения.

Гочето и Жужо също.

Да, забравих ги :)

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 16 май 2018 09:49

Уникално смешен старши треньор имаме и не знам какво още трябва да стане за да го изгонят от Левски !? Срам ме е да кажа че съм от Левски ............

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 май 2018 10:14

Загледах се в белгийското преди дни. Много ми се нрави тяхната идея за репешажите - всички след цепенето на отборите са с 0 точки. Това би било добра идея и за ППЛ мисля. Иначе има някаква пълна недомислица в Б групата им, на която много се смях. Някъде март месец, Серкъл Брюж спечели бараж за влизане - мисля с Беершот-Вирлийк. И оттогава Серкъл Брюж не играят мачове. Направо паднах. :lol: Има и по-големи недомислици от ППЛ явно.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 май 2018 10:31

metodito написа:Загледах се в белгийското преди дни. Много ми се нрави тяхната идея за репешажите - всички след цепенето на отборите са с 0 точки.

Не е вярно, поне в потока, където определят шампиона, но мисля, че и в долните потоци не е. И е правилно, иначе за какъв зор ще се играе 6 месеца и накрая ще изскочи някой в добра форма за 1 месец.

Върни се в “Левски”