gzagorov написа:Направо "Лудогорец" от неделя да разпускат титулярите, а "ЦСКА-София" от сряда. Като добавим големия шанс вече не 7-мия, а 8-мия да играе бараж за ЕКТ и първенството ни ще стане още една идея по-глупаво. Ако пък се окаже, че "червените" няма да бъдат допуснати в Европа, тъпотията с евроквотите ще навлезе в нова орбита.
Искам да припомня на онези които много обичат прогнозите и си падат по предварителните сметки, че делиорманци ще играят с титулярите си срещу нас и след като им връчат медалите завършват сезона с резервите и играчи от втория отбор. Това поне официално излезе от тях. На мен ми прозвуча като анонс. Ще видим "големия левскар" Херо дали няма да пусне "тежката артилерия" и да играят на макс. Ако не беше вчерашния мач в Коматево щях да мисля, че и новоучредения измислен клуб Чавдар- Литекс- Етрополе- Ловеч- София (София) ще играе за честта си срещу Берое. После се сетих, че това понятие е чуждо за тях и едва ли биха ме оповергали. Тяхното щастие е нещастието на Левски. Особено ако слуховете, че и тази година ще гледат Европа от далече се окажат верни. Така де. Ако са ЦСКА трябва да погасят няколко милиона задълженияза за да имат достъп до турнирите на стария континент. Ако са преименован с маркетингова цел Литекс няма да плащат чужди задължения, но и нямат право да играят в Европа.
В интерес на истината всичко си е в наши ръце. Ние просто трябва да си вземем мачовете до края, колкото и трудно да е това. В ЛЕ противниците няма да са по- леки. Особено след първия кръг. Ако изобщо спечелим квота и прескочим във втория. Всички знаем, че каквото сам си направиш никой друг не може да ти го направи. Защо да е лесно, след като може и по трудния начин? Това ни стана мото и основна практика от години наред. Наказанията и контузиите не коментирам при тази дълбочина на състава. Инатът на треньора също. Знам само, че
всеки сам трябва да защити мястото си в Левски.
Анализаторите, вие сте на ход:
8-ми кръг
Ботев (Пловдив) - Берое
2 : 1Лудогорец - Левски
Верея (Стара Загора) - ЦСКА-София (София)
9-ти кръг
Ботев (Пловдив) - Верея (Стара Загора)
Берое - Лудогорец
Левски - ЦСКА-София (София)
10-ти кръг
Верея (Стара Загора) - Левски
ЦСКА-София (София) - Берое
Лудогорец - Ботев (Пловдив)