Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот popokutepetel » 11 май 2018 23:10

vvessel написа:Ботев току що ни направи услуга и опука Берое. Приказките за даване на мача си се оказаха фенски измислици, както и предполагах. Играха мъжки и направиха обрат последните минути. Или играха за честта си или имат някаква информация, че тирето може да изгори пак за евротурнирите и гледат да докопат четвърто място. По-вероятно е първото, ама знае ли човек. От оставащите 3 мача трябва да вземем 4 точки за да си гарантираме трето място, което не изглежда толкова невъзможно. Ако и Лудогорец играят с титулярите срещу Берое, може и една победа над оранжевите във вторник да ни свърши работа, което ще е приятен завършек на шампионата.

Лудогорец казаха още след мача с Тирето, че пускат основните си титуляри в почивка. Дали ще е така срещу нас ще видим утре.
А след днешната победа на Ботев за Левски няма да има никакво оправдание ако изпуснат третото място. Но се надявам да не си помислят, че им е гарантирано, защото като гледам този сезон а са подценили нещата, а са загубили точки най-неочаквано от Верея.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 11 май 2018 23:37

Направо "Лудогорец" от неделя да разпускат титулярите, а "ЦСКА-София" от сряда. Като добавим големия шанс вече не 7-мия, а 8-мия да играе бараж за ЕКТ и първенството ни ще стане още една идея по-глупаво. Ако пък се окаже, че "червените" няма да бъдат допуснати в Европа, тъпотията с евроквотите ще навлезе в нова орбита.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 12 май 2018 00:59

Предполагам, че заради Световното се измести финала за купата толкова рано. Иначе е след 20 май. Ако беше така и се беше класирала Славия за бараж срещу нас и вземе купата преди това, какво става на теория с баража. Пускат 8-мия ли да играе за място в ЕКТ или протоколен бараж с класирал се третия? То и сега на хартия може да се класират за него белите, но едва ли ще си дават зор.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 май 2018 12:42

gzagorov написа:Направо "Лудогорец" от неделя да разпускат титулярите, а "ЦСКА-София" от сряда. Като добавим големия шанс вече не 7-мия, а 8-мия да играе бараж за ЕКТ и първенството ни ще стане още една идея по-глупаво. Ако пък се окаже, че "червените" няма да бъдат допуснати в Европа, тъпотията с евроквотите ще навлезе в нова орбита.

Искам да припомня на онези които много обичат прогнозите и си падат по предварителните сметки, че делиорманци ще играят с титулярите си срещу нас и след като им връчат медалите завършват сезона с резервите и играчи от втория отбор. Това поне официално излезе от тях. На мен ми прозвуча като анонс. Ще видим "големия левскар" Херо дали няма да пусне "тежката артилерия" и да играят на макс. Ако не беше вчерашния мач в Коматево щях да мисля, че и новоучредения измислен клуб Чавдар- Литекс- Етрополе- Ловеч- София (София) ще играе за честта си срещу Берое. После се сетих, че това понятие е чуждо за тях и едва ли биха ме оповергали. Тяхното щастие е нещастието на Левски. Особено ако слуховете, че и тази година ще гледат Европа от далече се окажат верни. Така де. Ако са ЦСКА трябва да погасят няколко милиона задълженияза за да имат достъп до турнирите на стария континент. Ако са преименован с маркетингова цел Литекс няма да плащат чужди задължения, но и нямат право да играят в Европа.
В интерес на истината всичко си е в наши ръце. Ние просто трябва да си вземем мачовете до края, колкото и трудно да е това. В ЛЕ противниците няма да са по- леки. Особено след първия кръг. Ако изобщо спечелим квота и прескочим във втория. Всички знаем, че каквото сам си направиш никой друг не може да ти го направи. Защо да е лесно, след като може и по трудния начин? Това ни стана мото и основна практика от години наред. Наказанията и контузиите не коментирам при тази дълбочина на състава. Инатът на треньора също. Знам само, че всеки сам трябва да защити мястото си в Левски.
Анализаторите, вие сте на ход:
8-ми кръг
Ботев (Пловдив) - Берое 2 : 1
Лудогорец - Левски
Верея (Стара Загора) - ЦСКА-София (София)

9-ти кръг
Ботев (Пловдив) - Верея (Стара Загора)
Берое - Лудогорец
Левски - ЦСКА-София (София)

10-ти кръг
Верея (Стара Загора) - Левски
ЦСКА-София (София) - Берое
Лудогорец - Ботев (Пловдив)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 май 2018 13:03

Аз пък си мисля, че Херо няма да се напъва да ни бие задължително. В София примерно не пусна оня поляк Свирчо и въобще можеше да подходи доста по-агресивно. Така си мисля, де. Пък какво ще стане... Иначе в София поведението ни беше "Ела, Вълчо изяж ме". Ако излезем така и в Разград, Херо няма да има други опции, освен да ни опуха. Ще видим.

Мен вчера не ме изненада победата на "Ботев" особено. Всъщност го хванах на еврофут.

Потребителски аватар
BPFC_1912
Контакти:

Мнениеот BPFC_1912 » 12 май 2018 14:38

А бе ,по едно мерси няма ли да кажете? :lol:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 май 2018 15:14

Левски се подсилва с обещаващ ляв бек
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... bek-484926
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 май 2018 18:50

ЛЕВСКИ остана без защита срещу тирето

Кошмарът за ЛЕВСКИ няма край Хомар Ейолфсон е наказан за два мача като пропуска днешната среща с Лудогорец както и мача с тирето идния вторник.Преди малко долетя и още една неприятна новина за Делио Роси.Той няма да може да разчита на Давид Яблонски, който преди броени минути си изкара жълт картон, който го вади за срещата срещу тирето.Милош Цветкович пък е контузен и също няма да е на разположение докрая на сезона на ''сините''.Така ЛЕВСКИ има на разположение само един чист бранител в лицето на Аймен Белаид,който със сигурност ще играе в следващия мач на столичани на националния стадион ''Васил Левски''.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 май 2018 19:18

Крайно време беше да се случи и това.
Не може 2-ма централни защитници да ти изкарат сезона, или контузия ще имат, или наказание.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 май 2018 20:00

metodito написа:Аз пък си мисля, че Херо няма да се напъва да ни бие задължително. В София примерно не пусна оня поляк Свирчо и въобще можеше да подходи доста по-агресивно. Така си мисля, де. Пък какво ще стане... Иначе в София поведението ни беше "Ела, Вълчо изяж ме". Ако излезем така и в Разград, Херо няма да има други опции, освен да ни опуха. Ще видим.

Мен вчера не ме изненада победата на "Ботев" особено. Всъщност го хванах на еврофут.

Прав си, човеко. Херо действитено не се напъна този мач. Но щом и Обертан демонстрира немощ в завършващия удар какво да искаме от Костов и Буш. Далеч съм от мисълта, че мача беше уговорен. Просто завърши "по подразбиране".

Върни се в “Левски”