Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот LSFC 1914 » 11 май 2018 16:10

mikata написа:
metodito написа:
mikata написа:Според Гонг,Тиам ще подпише за три години с Левски.

Хахахаххахаа, няма такъв смех. ОООООООООооо, не мога.

В дефанзивен план не е лош,ако се работи с него може да излезе нещо :roll:

Този е Дяков 2. Наистина няма такива рендета като тези двамата. Тъкмо се бях зарадвал, че Гномес ще напуска и сега виждам друга новина.

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 11 май 2018 16:11

metodito написа:

Кое ти е смешно? Ако кажеш, че не харесваш Тиам, и то при условие че Прохазка ти е любимец... ще се посмея аз! Тиам е пример за вътрешен дефанзивен халф, Нашименто е пример за вътрешен разиграваш халф, с кой от тези двамата би оприличил Прохазка. Какъв тип халф е Прохазка? Кое му е силното футболно качество?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 11 май 2018 16:11

OGI1914RZ написа:Класата,авторитета,репутацията и значимостта на един клуб според Вас, обвързани ли са с броя на спечелените трофеи? Недоволните сред нас, негодуващи от липсата на резултати още този сезон, много бързо забравиха едно друго чувство след мачове на Левски.Чувство,което преди година,в редица мачове и най-вече в баража с Верея, изпитвах след края на мачовете. Срамувах се,ядосвах се на бездушната и безидейна игра на отбора. Победа като тази срещу Верея ли Ви радва повече или загуба, като тази във финала? Аз се срамувах от отбора след баража миналата година.А Вие? Днес ме е яд от пропуснатата купа, но не упреквам треньора и играчите(или поне не всички) Левски игра силно,игра добре. Ако кажете че днешния Левски и Левски преди година Ви изглеждат по един и същ начин, значи аз не разбирам от футбол. Ако имаме крачка в правилната посока,сме длъжни да подкрепим Делио Росси и момчетата.Имаме основа в пъти по добра от миналогодишната! Не е за подценяване факта, че Росси не беше правил лятна подготовка на играчите, други дойдоха след подготовката, а зимната подготовка,беше първата такава в кариерата на Росси. Някой има ли претенции към физическото състояние на играчите? Все още имаме спортно технически щаб,който си разбира от работата. Имаме добри изпълнители на повечето позиции и трансферно лято да подсилим останалите.Ако не се стигне до катаклизми, догодина всички ще се съобразяват с нас,така както беше, вече доста отдавна.След като напускането на Гомес и Фигйередо е факт,Рошу,Белмонд,Вутов,Белаид,Кабрал,Прохазка,Панайотов и може би Ривалдиньо също могат да "облекчат" бюджета и да бъдат привлечени играчи на нивото на Нашименто и Тиам. Ляв бек, добър вътрешен халф и нападател "хишник".... и следващия сезон няма кой да ни спре.САМО ЛЕВСКИ!

Демек викаш да изгоним всички тия, да ги заменим с още по-нискобюджетни и да почнем пак да градим нов отбор? Това не го ли гледаме вече 10 г.?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 11 май 2018 16:14

OGI1914RZ написа:
metodito написа:

Кое ти е смешно? Ако кажеш, че не харесваш Тиам, и то при условие че Прохазка ти е любимец... ще се посмея аз! Тиам е пример за вътрешен дефанзивен халф, Нашименто е пример за вътрешен разиграваш халф, с кой от тези двамата би оприличил Прохазка. Какъв тип халф е Прохазка? Кое му е силното футболно качество?

Прохи е пич. Сравнението с Нашименто като техника и куп други неща може да е в полза на втория като статистика, но като практика Прохи е 10 пъти по-полезен. Тиам е ренде. Ако се поработи с него може и да се впише. Но към момента играта му е адски нечиста и той си е потенциално за гонене във всеки един мач.

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 11 май 2018 16:15

alexdb написа:
OGI1914RZ написа:Класата,авторитета,репутацията и значимостта на един клуб според Вас, обвързани ли са с броя на спечелените трофеи? Недоволните сред нас, негодуващи от липсата на резултати още този сезон, много бързо забравиха едно друго чувство след мачове на Левски.Чувство,което преди година,в редица мачове и най-вече в баража с Верея, изпитвах след края на мачовете. Срамувах се,ядосвах се на бездушната и безидейна игра на отбора. Победа като тази срещу Верея ли Ви радва повече или загуба, като тази във финала? Аз се срамувах от отбора след баража миналата година.А Вие? Днес ме е яд от пропуснатата купа, но не упреквам треньора и играчите(или поне не всички) Левски игра силно,игра добре. Ако кажете че днешния Левски и Левски преди година Ви изглеждат по един и същ начин, значи аз не разбирам от футбол. Ако имаме крачка в правилната посока,сме длъжни да подкрепим Делио Росси и момчетата.Имаме основа в пъти по добра от миналогодишната! Не е за подценяване факта, че Росси не беше правил лятна подготовка на играчите, други дойдоха след подготовката, а зимната подготовка,беше първата такава в кариерата на Росси. Някой има ли претенции към физическото състояние на играчите? Все още имаме спортно технически щаб,който си разбира от работата. Имаме добри изпълнители на повечето позиции и трансферно лято да подсилим останалите.Ако не се стигне до катаклизми, догодина всички ще се съобразяват с нас,така както беше, вече доста отдавна.След като напускането на Гомес и Фигйередо е факт,Рошу,Белмонд,Вутов,Белаид,Кабрал,Прохазка,Панайотов и може би Ривалдиньо също могат да "облекчат" бюджета и да бъдат привлечени играчи на нивото на Нашименто и Тиам. Ляв бек, добър вътрешен халф и нападател "хишник".... и следващия сезон няма кой да ни спре.САМО ЛЕВСКИ!

Демек викаш да изгоним всички тия, да ги заменим с още по-нискобюджетни и да почнем пак да градим нов отбор? Това не го ли гледаме вече 10 г.?

Споделям мнение.Всички тези с нищо не оправдаха привличането си.Зимната селекция доказа, че има разлика във входящите трансфери днес и последните 10 години. Нима не искаш още от същото като: Нашименто,Паулиньо,Тиам?

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 11 май 2018 16:18

Гомез ни закопа на мача със Славия. Да, даде няколко перфектни паса, но всичко останало обърка. Направи силни мачове, направи и доста слаби. Общо взето е добър, но много непостоянен играч. А на непостоянни играчи не можеш да разчиташ в напечените мачове. Представи се на ниво с Литекс, но беше от основните виновници за загубения финал. Оставам със смесени чувства за него, но няма да ми липсва особено.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 май 2018 16:19

OGI1914RZ написа:
metodito написа:

Какъв Прохазка те гони, човек. Тоя несретник Тиам всеки мач е за червен картон. Прохазка колко мача си го гледал да играе дефанзивен. Остави Прохазка. Кажи, според теб по-добро ли е негрото от Васко? Като игра в дефанзивен план. Игра в офанзивен пла. Като отнемане на топката на противника.

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 11 май 2018 16:31

metodito написа:
OGI1914RZ написа:
metodito написа:

Какъв Прохазка те гони, човек. Тоя несретник Тиам всеки мач е за червен картон.

Бях останал с впечатление, че гледаш футбол от цяла Европа. Ако е така, значи трябва да си забелязал,че футболът не е само Игуаин,Кавани,Неймар,Меси,Роналдо... Няма силен отбор без футболист тип "чупач"! Този тип футболисти са изключително важни. Този "несретник" покрива периметър и отнема топки с цената на това да получава картони. Не беше ли същия Ричард Еромоигбе?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 май 2018 16:37

alexdb написа:
vvessel написа:Аз смятам, че Гомез съвсем правилно го махат защото по никакъв начин не оправда статута и заплатата си на звезда. Ако си беше вкарал и двете дузпи сега нямаше да сме в това унизително положение. Има изиграни 2-3 читави мача и до там. А преди тях не пропускаше мач без да направи 1-2 положения за противника с грешни пасове. На финала второто полувреме го нямаше никакъв и смяната му много закъсня. А дългите пасове към Обертан половината ги даде Тиам. И ефективността на Обертан спадна не защото го няма Гомез, а защото вече се умори. Най чистото му положение беше края на мача когато сърбина влезе и раздвижи играта. Лошото беше, че вече нямаше към кой да центрира.
Гомез е последния футболист който ще ми липсва. Дано запазим Панайотов.

А ти откъде знаеш колко му е заплатата?
Отделно това, че ни закопа в два мача е факт заради изпуснати дузпи, но пък ни извади в други. Но в случая ако я беше вкарал каква ти е гаранцията, че щяхме да вземем мача?
Прави ми впечатление, че из медиите и из феновете на разни фракции е виновен кой ли не с изключение на един, който е в чисто бяло - Спасчо. И най-странното е, че никой дори и не си помисля да зададе един интересен въпрос към него - на каква сума възлизат дълговете му във връзка с придобиването на БТК и заварените по строежите на стадиона към Асет банк и към други фирми на Маджо? Може пък ако отговори да последват други интересни теми за размисъл.

Пише че е 15 хил. евро:
https://www.dnevnik.bg/sport/2018/05/11 ... na_sezona/
От друга страна, сега пък в гонг пише, че Левски отричали за раздяла с Гомез.
Ако Гомез беше вкарал на Витоша щяхме да имаме 2 точки повече. Ако беше вкарал на Славия щяхме да имаме една купа повече. Мисля, че който е гледал мача е вън от съмнение, че след първия гол отиваха на разгром.
Далеч съм от мисълта да обвинявам за всичко Гомез, но за мен той има минимален принос към отбора. Дори си мисля че Дарко Тасевски, независимо в каква форма е може да свърши поне същата работа, ако не по-добра.
А това какви дългове имал Спас Русев изобщо не ме интересува, важното е да изплаща тези на Левски и да го издържа както го прави последната година. Грешката му е ,че няма спортен директор, но още по-голяма грешка е да сложи Сираков на този пост. Последните години се доказа повече като меркантилен плювач, отколкото като някакъв левскар. Но това е друга тема.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 11 май 2018 16:48

OGI1914RZ написа:
metodito написа:

За разлика от Прохазка, Нашименто не е пример за нищо, поне досега. Мога да ти кажа за какво е пример Роман, за това че пълни всички дупки, при това прилично без да мрънка. Оня ден всички измряха, само той си плюеше дробовете. Игра без пари и си траеше, научи български и ни вадил в не един мащ, тоя Фалшименто не знам за какво ти е пример.

Върни се в “Левски”