alexdb написа:vvessel написа:Аз смятам, че Гомез съвсем правилно го махат защото по никакъв начин не оправда статута и заплатата си на звезда. Ако си беше вкарал и двете дузпи сега нямаше да сме в това унизително положение. Има изиграни 2-3 читави мача и до там. А преди тях не пропускаше мач без да направи 1-2 положения за противника с грешни пасове. На финала второто полувреме го нямаше никакъв и смяната му много закъсня. А дългите пасове към Обертан половината ги даде Тиам. И ефективността на Обертан спадна не защото го няма Гомез, а защото вече се умори. Най чистото му положение беше края на мача когато сърбина влезе и раздвижи играта. Лошото беше, че вече нямаше към кой да центрира.
Гомез е последния футболист който ще ми липсва. Дано запазим Панайотов.
А ти откъде знаеш колко му е заплатата?
Отделно това, че ни закопа в два мача е факт заради изпуснати дузпи, но пък ни извади в други. Но в случая ако я беше вкарал каква ти е гаранцията, че щяхме да вземем мача?
Прави ми впечатление, че из медиите и из феновете на разни фракции е виновен кой ли не с изключение на един, който е в чисто бяло - Спасчо. И най-странното е, че никой дори и не си помисля да зададе един интересен въпрос към него - на каква сума възлизат дълговете му във връзка с придобиването на БТК и заварените по строежите на стадиона към Асет банк и към други фирми на Маджо? Може пък ако отговори да последват други интересни теми за размисъл.
Пише че е 15 хил. евро:
https://www.dnevnik.bg/sport/2018/05/11 ... na_sezona/От друга страна, сега пък в гонг пише, че Левски отричали за раздяла с Гомез.
Ако Гомез беше вкарал на Витоша щяхме да имаме 2 точки повече. Ако беше вкарал на Славия щяхме да имаме една купа повече. Мисля, че който е гледал мача е вън от съмнение, че след първия гол отиваха на разгром.
Далеч съм от мисълта да обвинявам за всичко Гомез, но за мен той има минимален принос към отбора. Дори си мисля че Дарко Тасевски, независимо в каква форма е може да свърши поне същата работа, ако не по-добра.
А това какви дългове имал Спас Русев изобщо не ме интересува, важното е да изплаща тези на Левски и да го издържа както го прави последната година. Грешката му е ,че няма спортен директор, но още по-голяма грешка е да сложи Сираков на този пост. Последните години се доказа повече като меркантилен плювач, отколкото като някакъв левскар. Но това е друга тема.