Голям "левскар" и "мъжага ".
След като преди години разиграваше Гонзо няколко месеца, че ще става треньор на Левски и накрая се отметна, а като му свирнаха от Ботев, дотърча веднага като гладна мастия, никакво уважение към него

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
galina4 написа:Warped написа:Ако сме 4ти ще имали плейоф за европа за нас? А ако сме 3ти какво става.?? Схемата на А група е шит
При 3-то място отиваме задължително на идиотският плейоф. При 4-то място пием студена водица.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Незнам може и да си седнал. А какво общо има коефициента...??? Все тая е. Въпроса е да се мине поне 1 а при добри обстоятелства 2 кръга в Европа за ПАРИ. Аз съм също съгласен да играем само с българи. Тогава няма да сме на нивото на Славия грам![]()
metodito написа:Warped написа:Незнам може и да си седнал. А какво общо има коефициента...??? Все тая е. Въпроса е да се мине поне 1 а при добри обстоятелства 2 кръга в Европа за ПАРИ. Аз съм също съгласен да играем само с българи. Тогава няма да сме на нивото на Славия грам![]()
Щото сега не сме ли? Кога ще издишате този въздух? Ментета треньори, ментета играчи, ама не! Булгар, булгар. Важното е ябълката да се лъска. Мдааааа... Щото то видиш ли като имаш чужденци, значи си добър и богат. Дева.... Срас ви плюе, вие си мислите, че дъжд вали. Добрите отбори имат визия и стратегия, а най-богатите играят и с млади. Славия ни отстрани с четирима (или петима?) бивши левскари, трима от които наши юноши!
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Afganec написа:И какво като/ако се класираме за ЕКТ ?? При тоя регламент и нашия коефициент, два мача и толкоз...
То не е като да крещиш, да люпиш семки и да фърляш седалки, трябва и малко мисъл...
Да си ходим във В група, и пълен рестарт с БГ момчета и юноши. Иначе всяка година ще е така, както последните 10 тодини. Не ви се ще да го вярвате, ама съм прав.
Непринуден:
metodito написа:Warped написа:Незнам може и да си седнал. А какво общо има коефициента...??? Все тая е. Въпроса е да се мине поне 1 а при добри обстоятелства 2 кръга в Европа за ПАРИ. Аз съм също съгласен да играем само с българи. Тогава няма да сме на нивото на Славия грам![]()
Щото сега не сме ли? Кога ще издишате този въздух? Ментета треньори, ментета играчи, ама не! Булгар, булгар. Важното е ябълката да се лъска. Мдааааа... Щото то видиш ли като имаш чужденци, значи си добър и богат. Дева.... Срас ви плюе, вие си мислите, че дъжд вали. Добрите отбори имат визия и стратегия, а най-богатите играят и с млади. Славия ни отстрани с четирима (или петима?) бивши левскари, трима от които наши юноши!
Мислиш ли наистина, че чичо Венци не може да докара няколко ментета, бедни ганайчета или нигерийци?
Потребители, разглеждащи този форум: Plamen_i00 и 9 госта