ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) 2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Лудогорец
161
41%
Равен
70
18%
Победа за Левски
95
24%
На кой му пука за този мач
62
16%

Общо гласове: 388

vvessel
Контакти:

Re: ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Събота от 18.00

Мнениеот vvessel » 11 май 2018 15:30

Очаквам Херо да се хвърли яко както обикновено. На Левски винаги се хвърля на живот и смърт. Докато на мача с оранжевите държа трима от основните на пейката до 75-тата минута и видимо играеше за равен да не им развали "юбилея".
Голям "левскар" и "мъжага ".
След като преди години разиграваше Гонзо няколко месеца, че ще става треньор на Левски и накрая се отметна, а като му свирнаха от Ботев, дотърча веднага като гладна мастия, никакво уважение към него :evil:

hydetoshi
Контакти:

Re: ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Събота от 17.30

Мнениеот hydetoshi » 11 май 2018 15:30

galina4 написа:
Warped написа:Ако сме 4ти ще имали плейоф за европа за нас? А ако сме 3ти какво става.?? Схемата на А група е шит

При 3-то място отиваме задължително на идиотският плейоф. При 4-то място пием студена водица.

Някой знае ли защо ще се играе мачът Славия - Локо Пд при положение,че смисълът от него е да определи кой ще играе последния мач преди баража? Славия след като спечели купата не отпада ли автоматично от тази борба? Миналата година така май се получи с Ботев ПД. А това с плейофа на 3-о място на практика значи ,че Левски или играе плейоф или директно отпада от Европа. Схемата на първенството е идиотска!
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
Afganec

Мнениеот Afganec » 11 май 2018 15:35

И какво като/ако се класираме за ЕКТ ?? При тоя регламент и нашия коефициент, два мача и толкоз...

То не е като да крещиш, да люпиш семки и да фърляш седалки, трябва и малко мисъл...

Да си ходим във В група, и пълен рестарт с БГ момчета и юноши. Иначе всяка година ще е така, както последните 10 тодини. Не ви се ще да го вярвате, ама съм прав.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 11 май 2018 15:39

Незнам може и да си седнал. А какво общо има коефициента...??? Все тая е. Въпроса е да се мине поне 1 а при добри обстоятелства 2 кръга в Европа за ПАРИ. Аз съм също съгласен да играем само с българи. Тогава няма да сме на нивото на Славия грам :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 май 2018 15:42

Warped написа:Незнам може и да си седнал. А какво общо има коефициента...??? Все тая е. Въпроса е да се мине поне 1 а при добри обстоятелства 2 кръга в Европа за ПАРИ. Аз съм също съгласен да играем само с българи. Тогава няма да сме на нивото на Славия грам :lol: :lol:

Щото сега не сме ли? Кога ще издишате този въздух? Ментета треньори, ментета играчи, ама не! Булгар, булгар. Важното е ябълката да се лъска. Мдааааа... Щото то видиш ли като имаш чужденци, значи си добър и богат. Дева.... Срас ви плюе, вие си мислите, че дъжд вали. Добрите отбори имат визия и стратегия, а най-богатите играят и с млади. Славия ни отстрани с четирима (или петима?) бивши левскари, трима от които наши юноши!

Мислиш ли наистина, че чичо Венци не може да докара няколко ментета, бедни ганайчета или нигерийци?

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 11 май 2018 15:50

metodito написа:
Warped написа:Незнам може и да си седнал. А какво общо има коефициента...??? Все тая е. Въпроса е да се мине поне 1 а при добри обстоятелства 2 кръга в Европа за ПАРИ. Аз съм също съгласен да играем само с българи. Тогава няма да сме на нивото на Славия грам :lol: :lol:

Щото сега не сме ли? Кога ще издишате този въздух? Ментета треньори, ментета играчи, ама не! Булгар, булгар. Важното е ябълката да се лъска. Мдааааа... Щото то видиш ли като имаш чужденци, значи си добър и богат. Дева.... Срас ви плюе, вие си мислите, че дъжд вали. Добрите отбори имат визия и стратегия, а най-богатите играят и с млади. Славия ни отстрани с четирима (или петима?) бивши левскари, трима от които наши юноши!

Да и значи че тия тримата са супер играчи да ги връщаме! Незнаете какво искате. Против Роси сте, разбирам защо, против спас (ясно), против сте да се играе с чужденци щото са скъпи и са ментета, против сте да се играе с българи защото са слаби е.....................................
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 май 2018 15:55

Не видях да съм казал такова нещо. А относно връщането, Галин Иванов по-далеч. Против Роси... Какво против Роси да имам човека? Против Срас - да. И не съм казал, че искам 11 българи. Трима, нека са четирима титуляри чужденци, но да са такива като Давид! От години в "Левски" титулярното място имат чужденци, с които нищо не са по-добри от българите! Китимбали, Слори, Матондовци, чмовшовци, тиами, нарове и сие! Имам чувството, че ги пускат или заради робската ни психика, че щом е чужденец е по-добър или защото са мениджърски интереси. Нямам трето предположение.
Последна промяна от metodito на 11 май 2018 16:00, променено общо 2 пъти.

filo_123
Контакти:

Мнениеот filo_123 » 11 май 2018 15:56

Afganec написа:И какво като/ако се класираме за ЕКТ ?? При тоя регламент и нашия коефициент, два мача и толкоз...

То не е като да крещиш, да люпиш семки и да фърляш седалки, трябва и малко мисъл...

Да си ходим във В група, и пълен рестарт с БГ момчета и юноши. Иначе всяка година ще е така, както последните 10 тодини. Не ви се ще да го вярвате, ама съм прав.

Напълно съм съгласен с теб. Дори да се класирате за Европа там се знае,че бързо ще приключите, а това означава, че приходите ще бъдат символични, затова не разбирам защо толкова се пънете за тази Европа. За мен проблмеът на Левски е безпаричието и некадърното управление точно, както беше в ЦСКА и докато това не се промени този отбор не го чака нищо добро.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 11 май 2018 16:00

Е как какво против сте Роси да е треньор на ЛЕвски. Това с връщането беше шега. Това с трима но класни го слушам от 2011 година и от тогава имаме 4 класни чужденци за 8 години......... Ето казвам ви- Аз съм съгласен Левски да играе само с юноши и да свием бюджета да няма ментета и тн. Това с 3ма класни чужденци е само до късмет :lol: :lol:
Непринуден:

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 11 май 2018 16:03

metodito написа:

Мислиш ли наистина, че чичо Венци не може да докара няколко ментета, бедни ганайчета или нигерийци?

Кажи един играч българин с профила на Яблонски или един с профила на Обертан. Един ми кажи, който само да се доближава до техните качества и може да ги замени достойно. Славия е най-некадърният е бездарен отбор, който някога е печелил купата. От 120 минути 50 лежане и лекарски интервенции, 20 минути бавене на време при изпълнение на аутове, тъчове и статични положения и 50 минути неспирни атаки на Левски, който нямаше грам късмет. Много рядко се случва, но има и такива мачове, и баш на нас се случи. Според мен основна вина има и треньора ни, който излезе с един нападател, който беше неефективен, а накрая извади и него, та да играем и без нападател. Двама нападатели извън групата, един търка пейката. Само за това си заслужава еднопосочния билет.
Ако уцелим треньор, с няколко добри попълнения и ако имаме късмет на жребия можем да направим нещо в Европа.
Интелигентни хора сте! Няма нужда да ви се обяснява каква е алтернативата на това да не се класираме в турнирите.

Върни се в “Левски”