Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот JackPackage » 03 май 2018 11:34

sapio0o написа:
bilyaletdinov написа:Скандалното съдийство срещу Сити им помогна адски много.

Скандално е да те изритат от елита на италианския футбол заради мошеничество. 7 загубени финала са ти малко на теб. Бива безочие, но това е грозно.

То ако направят в Испания такова мащабно разследване някой може да опати сериозно и там :lol:

Кво излезе, че двата най-бутани отбора (според страничните наблюдатели) ще играят финал?! :?
Евем ти съдийството ти евем :|
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 03 май 2018 11:35

sapio0o написа:
bilyaletdinov написа:Скандалното съдийство срещу Сити им помогна адски много.

Скандално е да те изритат от елита на италианския футбол заради мошеничество. 7 загубени финала са ти малко на теб. Бива безочие, но това е грозно.

Това какво общо има с факта, че Сити бяха порязани с отменен гол от несъществуваща засада? Байерн за кой път им отрязоха главата в Мадрид?
Рома не получиха 2 дузпи в Барселона, а не им свириха още 2 снощи...мадридската справедливост я знаем. Очаквам да ми обясниш как Байерн не бяха ощетени вчера, а напротив. Съдията им е помагал. Вашето е безочие. Ама и на това ще му дойде края. Както дойде края на съдийските аванти на Барса, така ще дойде края и на вашите подаръци.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 03 май 2018 11:46

Байерн загуби последните си три домакинства от Реал Мадрид при голова разлика 2:8. Трудно ми е да си представя, че съдията има някакъв пръст във всичко това.
Последна промяна от sapio0o на 03 май 2018 11:48, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 май 2018 11:46

Един голям К.Р за съдиите в ШЛ, макар че полуфиналите ги спечелиха отборите, които в началото исках, но съдийството е абсолютно безобразно. Свирят се засади с хвърляне на боб, дават се дузпи когато не трябва, но не се дават очевадни. Аз не мога да повярвам, че трима души от три ъгъла не могат да преценят правилно една ситуация, колкото и бързо да се случва. Според мен има много по-добри съдии. Гледал съм мачове от първенствата с перфектно ръководство на целия екип при изключително трудни ситуации. И проблемът е, че на тези хубостници това са им рецидиви. Направо потрес. Специално вчера - симулация на Ел Шаарави - много гнусна - няма картон, дузпа на Мане - не се дава, никаква засада на Дзеко, след което следва дузпа, дузпа на Арнолд (за червен картон не съм убеден, но си е дузпа), накрая много спорна дузпа (вече като няма значение). И тази година на финала отиват двата отбора, които най-много се облажиха от съдийските грешки, както нерядко в последните години. Това оставя изключително неприятно впечатление като цяло, защото ШЛ би трябвало да е лицето на клубния футбол в Европа и то не изглежда никак добре

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 май 2018 12:23

drvasko98 написа:Един голям К.Р за съдиите в ШЛ, макар че полуфиналите ги спечелиха отборите, които в началото исках, но съдийството е абсолютно безобразно. Свирят се засади с хвърляне на боб, дават се дузпи когато не трябва, но не се дават очевадни. Аз не мога да повярвам, че трима души от три ъгъла не могат да преценят правилно една ситуация, колкото и бързо да се случва. Според мен има много по-добри съдии. Гледал съм мачове от първенствата с перфектно ръководство на целия екип при изключително трудни ситуации. И проблемът е, че на тези хубостници това са им рецидиви. Направо потрес. Специално вчера - симулация на Ел Шаарави - много гнусна - няма картон, дузпа на Мане - не се дава, никаква засада на Дзеко, след което следва дузпа, дузпа на Арнолд (за червен картон не съм убеден, но си е дузпа), накрая много спорна дузпа (вече като няма значение). И тази година на финала отиват двата отбора, които най-много се облажиха от съдийските грешки, както нерядко в последните години. Това оставя изключително неприятно впечатление като цяло, защото ШЛ би трябвало да е лицето на клубния футбол в Европа и то не изглежда никак добре

Напълно съм съгласен с горното, но с едно уточнение.
В по-голямата част от двата елиминационни двубоя, Ливърпул си надиграха противниците (както Сити, така и Рома) и реална интрига за изхода почти нямаше, т.е. съдийските грешки дойдоха бонус ;)
С другия финалист нещата не стояха по този начин. Реал определено бяха надиграни от Ювентус в реванша, както и от Байерн в двата мача, а съдийските грешки решиха победителя.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 03 май 2018 12:58

Какво значение има кой, кого е надиграл? Има ли съдийски грешки? Има, очевидни грешки. Може ли да се избягват тези грешки? Явно, може...Има ли воля във УЕФА да се изчистят грешките..определено не.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 май 2018 13:18

bilyaletdinov написа:Какво значение има кой, кого е надиграл? Има ли съдийски грешки? Има, очевидни грешки. Може ли да се избягват тези грешки? Явно, може...Има ли воля във УЕФА да се изчистят грешките..определено не.

Не, не може. Може да се съсипе футбола с безсмислени спирания на играта и скандали като последния в калчото.
Да не говорим, че рефера гледа едно видео, а по ТВ излъчват друго. Ходи после обяснявай, че някой не е ощетен умишлено.
Това е страхотна бомба със закъснител, дори без да смятаме ужасните прекъсвания и липсата на емоция в чуденето дали има гол или не.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 03 май 2018 13:25

Red_Neck написа:Напълно съм съгласен с горното, но с едно уточнение.
В по-голямата част от двата елиминационни двубоя, Ливърпул си надиграха противниците (както Сити, така и Рома) и реална интрига за изхода почти нямаше, т.е. съдийските грешки дойдоха бонус ;)
С другия финалист нещата не стояха по този начин. Реал определено бяха надиграни от Ювентус в реванша, както и от Байерн в двата мача, а съдийските грешки решиха победителя.

Хаххаха Пълни глупости, не те ли е срам ? Доста пристрастно.
Голът за Сити в Ливърпул беше напълно редовен и резултатът става 3:1. Искаш да ни кажеш, че няма разлика дали падаш с 3:0 или 3:1 ? Реванша - при 1:0 за Сити, отменят им редовен гол. Резултатът на почивката става 2:0. Мачът тотално се обръща, а вие не знаехте къде се намирате. Освен това, в първия мач, имате гол от засада.
Ако съдията беше дал двете дузпи за Рома снощи, мачът тотално се обръща.
Бяхте яко подпряни и на 1/4 финала и на полуфинала.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 03 май 2018 13:45

Как по-точно е бесмислено след като е най-справедливо. Ако съдията имаше право да види засадите, които са погрешно вдигнат и да види, че Арнолд е играл с ръка резултата се променя. Къде отива емоцията, когато съдийските отсъждания влияят пряко на крайния резултат. Каква бомба със закъснител? Значи във футбола са най-големите балъци, щото само там не ползват видео повторение. Аз не се сещам за друг спорт, изключвам бойните, в който видеоповторението да не е въведено. Нима в баскетбола не използват хоук ай или пък в останалите американски спортове? Тенисът. Волейбола. Щяла да се наруши динамиката. Пълни глупости. Гледа си съдията на екрана и си свири положението. Субективизмът ще си го има отново, но ще се избягват грубите грешки, които влияят пряко на един мач.
Италианските скандали не дойдоха от ВАР системата, а от решението на Орсато да не изгони Пянич, което беше чисто субективно и грешно. ВАР системата помогна да се прецени, че има червен картон и няма засада.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 май 2018 13:59

bilyaletdinov написа:Как по-точно е бесмислено след като е най-справедливо. Ако съдията имаше право да види засадите, които са погрешно вдигнат и да види, че Арнолд е играл с ръка резултата се променя. Къде отива емоцията, когато съдийските отсъждания влияят пряко на крайния резултат. Каква бомба със закъснител? Значи във футбола са най-големите балъци, щото само там не ползват видео повторение. Аз не се сещам за друг спорт, изключвам бойните, в който видеоповторението да не е въведено. Нима в баскетбола не използват хоук ай или пък в останалите американски спортове? Тенисът. Волейбола. Щяла да се наруши динамиката. Пълни глупости. Гледа си съдията на екрана и си свири положението. Субективизмът ще си го има отново, но ще се избягват грубите грешки, които влияят пряко на един мач.
Италианските скандали не дойдоха от ВАР системата, а от решението на Орсато да не изгони Пянич, което беше чисто субективно и грешно. ВАР системата помогна да се прецени, че има червен картон и няма засада.

Не, най-големите балъци щяха да са ако не беше най-гледания спорт. Изглежда другите с повторенията са по големи тарикати, а? :lol:
Аз много добре обясних каква бомба, ако не можеш да разбереш си е в твоя ТВ проблема.

Гледайте си там разните смешни спортове и не разваляйте футбола.

Вар не може да помогне с абсолютно нищо, а само да навреди. Единствено технологията на голлинията е приемлива защото дава решение на момента и то е автоматизирано. Всичко друго е булшит.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”