Купа на България: Левски (София) - ЦСКА-София (София) -2:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на България: Левски (София) - ЦСКА-София (София) - Сряда от 18:30
Доста добро първо полувреме.
icemanbg33 написа:Не знам къде го виждате тоя червен. Тиам влиза за топката не упсява закача Каранга с ташаците и онзи е застанал като манекена и си осуква крака. Чист жълт и опасна игра.
Абсолютно. Дори ми се стори че Тиам играе пръв с топката, но сега ще гледаме повторението. За такова нарушение в България не се дава червен картон. Но свиркаджията е дошъл с поръчка. На някой направи ли му впечатление ,че срещу Буш фал не се дава. Но когато Буш докосне футболист, особено ако има шанс Левски да направят голова атака, не му мига окото.
Последна промяна от vvessel на 25 апр 2018 19:23, променено общо 1 път.
Спорен картон, за мен, но го приемам. Тиам се поподхлъзна малко, влезе с разтворени крака и не засегна кой знае колко каранга. Но като се има впредвид Никиту какви червени картони ни е давал-нормално.
- Neron
- Контакти:
Холмар си беше сложил ръцете на раменете на някакъв люляк и свирката вече беше в устата на Никиту, но когато се качиха на главата на Буш даде авантаж.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
SANSIRO7 написа:Спорен картон, за мен, но го приемам. Тиам се поподхлъзна малко, влезе с разтворени крака и не засегна кой знае колко каранга. Но като се има впредвид Никиту какви червени картони ни е давал-нормално.
Този мач можеше и Никиту Александров да го изсвири !

Даже жълт за симулация на Каранга.Да обективни са феновете на сините.
Заслужен червен картон. Ако нарушението беше обратно, какво щяхте да говорите?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- popokutepetel
- Контакти:
SANSIRO7 написа:Спорен картон, за мен, но го приемам. Тиам се поподхлъзна малко, влезе с разтворени крака и не засегна кой знае колко каранга. Но като се има впредвид Никиту какви червени картони ни е давал-нормално.
Той изобщо не го закачи. Опасна игра това е.
-
- Контакти:
vvessel написа:icemanbg33 написа:Не знам къде го виждате тоя червен. Тиам влиза за топката не упсява закача Каранга с ташаците и онзи е застанал като манекена и си осуква крака. Чист жълт и опасна игра.
Абсолютно. Дори ми се стори че Тиам играе пръв с топката, но сега ще гледаме повторението. За такова нарушение в България не се дава червен картон. Но свиркаджията е дошъл с поръчка. На някой направи ли му впечатление ,че срещу Буш фал не се дава. Но когато Буш докосне футболист, особено ако има шанс Левски да направят голова атака, не му мига окото.
Аз винаги се опитвам да гледам точно на нещата, но съдийстовото в началото на мача ми се стори супер тенденциозно по отношение на малките фалове задържания и т.н. Смятам, че след червения картон съдята започна да свири точно мача.
По-добре,че го даде съдията този картон, че нямаше да им затворим устите. Хем да видят колко са зле.