Купа на България: Левски (София) - ЦСКА-София (София) -2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И на финал отива....

Левски
201
75%
Гостите
66
25%

Общо гласове: 267

vvessel
Контакти:

Re: Купа на България: Левски (София) - ЦСКА-София (София) - Сряда от 18:30

Мнениеот vvessel » 25 апр 2018 19:21

icemanbg33 написа:Не знам къде го виждате тоя червен. Тиам влиза за топката не упсява закача Каранга с ташаците и онзи е застанал като манекена и си осуква крака. Чист жълт и опасна игра.

Абсолютно. Дори ми се стори че Тиам играе пръв с топката, но сега ще гледаме повторението. За такова нарушение в България не се дава червен картон. Но свиркаджията е дошъл с поръчка. На някой направи ли му впечатление ,че срещу Буш фал не се дава. Но когато Буш докосне футболист, особено ако има шанс Левски да направят голова атака, не му мига окото.
Последна промяна от vvessel на 25 апр 2018 19:23, променено общо 1 път.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 25 апр 2018 19:23

Спорен картон, за мен, но го приемам. Тиам се поподхлъзна малко, влезе с разтворени крака и не засегна кой знае колко каранга. Но като се има впредвид Никиту какви червени картони ни е давал-нормално.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 25 апр 2018 19:24

Холмар си беше сложил ръцете на раменете на някакъв люляк и свирката вече беше в устата на Никиту, но когато се качиха на главата на Буш даде авантаж.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 апр 2018 19:24

SANSIRO7 написа:Спорен картон, за мен, но го приемам. Тиам се поподхлъзна малко, влезе с разтворени крака и не засегна кой знае колко каранга. Но като се има впредвид Никиту какви червени картони ни е давал-нормално.

Този мач можеше и Никиту Александров да го изсвири ! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 25 апр 2018 19:25

Даже жълт за симулация на Каранга.Да обективни са феновете на сините.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 25 апр 2018 19:26

Заслужен червен картон. Ако нарушението беше обратно, какво щяхте да говорите?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 25 апр 2018 19:26

SANSIRO7 написа:Спорен картон, за мен, но го приемам. Тиам се поподхлъзна малко, влезе с разтворени крака и не засегна кой знае колко каранга. Но като се има впредвид Никиту какви червени картони ни е давал-нормално.

Той изобщо не го закачи. Опасна игра това е.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 25 апр 2018 19:27

vvessel написа:
icemanbg33 написа:Не знам къде го виждате тоя червен. Тиам влиза за топката не упсява закача Каранга с ташаците и онзи е застанал като манекена и си осуква крака. Чист жълт и опасна игра.

Абсолютно. Дори ми се стори че Тиам играе пръв с топката, но сега ще гледаме повторението. За такова нарушение в България не се дава червен картон. Но свиркаджията е дошъл с поръчка. На някой направи ли му впечатление ,че срещу Буш фал не се дава. Но когато Буш докосне футболист, особено ако има шанс Левски да направят голова атака, не му мига окото.

Аз винаги се опитвам да гледам точно на нещата, но съдийстовото в началото на мача ми се стори супер тенденциозно по отношение на малките фалове задържания и т.н. Смятам, че след червения картон съдята започна да свири точно мача.

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 25 апр 2018 19:27

По-добре,че го даде съдията този картон, че нямаше да им затворим устите. Хем да видят колко са зле.

Върни се в “Левски”