Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

rane
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот rane » 04 апр 2018 19:49

Пародия на държава, парадия на футболен съюз, пародия на публика, пародия на футболисти и треньори, пародия на национален и клубен футбол.

Друго няма как и да се очаква :!:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 апр 2018 20:42

''Бойко бил наредил мача да се играел еди кога си...''.Толкова смехотворно звучи това,че не е истина! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Тоя се вре навсякъде :arrow: нещо като ония гнусняри от САЩ,но в мини вариант.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 05 апр 2018 02:35

Делио Роси поиска преди 2-3 месеца Паоло Дибала.Вчера италианеца беше изгонен срещу Реал и няма да играе в реванша.Няма да е лошо да дойде под наем при нас за мачовете с ФК Ловеч.Със сигурност ще ни свърши работа.

https://youtu.be/R515byOpLKc?t=347

[center][wrapimg=]https://www.sn.at/napoli-verlor-wegen-00-bei-inter-tabellenfuehrung-an-juve-41-75777078.jpg/640x/25.277.995[/wrapimg][/center]
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 апр 2018 03:53

Сп. Рус. ходил два дни поред на Герена да чете конско на отбора. Сигурно първия е пропуснал нещо. Кой му е крив, че събра един чувал куцо и кьопаво, само и само да мине тънко?! Всички тия умрели "звезди" са дошли в Левски, защото са се хванали за него, като удавници за сламка. Скитали по разни отборчета, като немили- недраги и накрая - хоп, та в Левски! Превърнаха Герена в пансион за недъгави, дето няма кой една дузпа да вкара! Тоя прехваления екскурзиант - Обертан, освен от Ман. Юн., където за една година има 14 мача и нито един гол!?!? е изгонван още и от Нюкасъл и руския колос Анжи от наш'та махала!. Другите не заслужават даже и вниманието ми да ги коментирам!
п.п. Вече не помня за кой път госп. Сп. Рус.
ни излъга за стадиона! Просто, човека си прави гавра, след гавра с феновете на Левски!
В последните 10-12 г. Левски страда от тумори, които ги няма в учебниците по медицина, защото това са просто собствениците на отбора.
А вие си редете схеми на "играчите" преди и след всеки кръг колкото си искате. Може тактиките и схемите ви и да са правилни, но все тая - Просто няма кой да ги чуе!
Последна промяна от damyanov1963 на 05 апр 2018 11:35, променено общо 2 пъти.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 05 апр 2018 10:40

Спас не е казвал нищо за стадиона. Многократно бе питан той, както и Красимир Иванов, така и Букарев. И тримата казаха, че ще оповестят това, когато му е времето. Тази новина се появи около Декември, което значи, че или наистина има нещо, или е фалшива новина, но ни кой не е давал обещания този път, за да сме разочаровани.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 апр 2018 11:07

Serafim написа:Спас не е казвал нищо за стадиона. Многократно бе питан той, както и Красимир Иванов, така и Букарев. И тримата казаха, че ще оповестят това, когато му е времето. Тази новина се появи около Декември, което значи, че или наистина има нещо, или е фалшива новина, но ни кой не е давал обещания този път, за да сме разочаровани.

Забравих, че Сп. е безгласна буква в Левски и след първото му изхвърляне за стадиона, вече не се интересува.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 апр 2018 11:26

miro_rz написа:Само мрънкате а когато дойдат изборите не си мърдате гъзовете от дивана !
Какъвто ние е народа такива са ни и управляващите !

[offtopic]Недей да правиш такива категорични заключения, моля те, 'щото аз лично избори не изпускам - винаги, ама винаги съм гласувал, защото считам, че така е редно! Следователно имам пълното право да мрънкам, защото няколко седмици си планирам идната сряда - следпразнични задачи, работа, работни задължения, път и маршрут до стадиона (нищо, че съм в София), среща с братя-левскари за по бира преди мача и т.н. И сега какво - бам в 18:00 часа, вместо в 19:00. Ти знаеш ли какъв ад е столочиният трафик между 17:00-18:00 часа, а? И на панагон - затворените улици и булеварди около стадиона, та транспортният ужас да е завършена картинка. И сега, така както съм гласувал за сегашната управляваща партия, на идните избори няма да гласувам за нея, понеже за мен е недопустимо ББ да сменя часовете ма мачове на Левски и да вкарва разни футболни уроди в ППЛ!!![/offtopic]
Последна промяна от TristaNNN на 05 апр 2018 11:29, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 апр 2018 11:31

TristaNNN написа:
miro_rz написа:Само мрънкате а когато дойдат изборите не си мърдате гъзовете от дивана !
Какъвто ние е народа такива са ни и управляващите !

[offtopic]Недей да правиш такива категорични заключения, моля те, 'щото аз лично избори не изпускам - винаги, ама винаги съм гласувал, защото считам, че така е редно! Следователно имам пълното право да мрънкам, защото няколко седмици си планирам идната сряда - следпразнични задачи, работа, работни задължения, път и маршрут до стадиона (нищо, че съм в София), среща с братя-левскари за по бира преди мача и т.н. И сега какво - бам в 18:00 часа, вместо в 19:00. Ти знаеш ли какъв ад е столочиния трафик между 17:00-18:00 часа, а? И на панагон - затворените улици и булеварди около стадиона, та транспортният ад да е завършена картинка. И сега, така както съм гласувал за сегашната управляваща партия, на идните избори няма да гласувам за нея, понеже за мен е недопустимо ББ да сменя часовете ма мачове на Левски и да вкарва разни футболни уроди в ППЛ![/offtopic]

[offtopic]Тристане,без думи,мой човек.После се чудя що сме на това дередже и тая тиква е все на власт...
Ти не знаеш какво се случва в строителния сектор...всичко де е ГЕРБерастка фирма печели обществени поръчки,пръкнаха се някви незнайни фирмички(Пайп системи майп системи и тем подобни анонимници),които станаха ''изведнъж много големи'' в строителството,ебаха майката на всичко и направиха монопол.Как да е.[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 апр 2018 11:45

Тя темата се ИЗРОДИ в политическа, но да кажа и аз. Толкова правителства се смениха и винаги е имало недоволни. Не че защитавам сегашното - ЪПсурТ, но като се змисля, при Иван Костов имаше поне 13-та заплата...
Последна промяна от damyanov1963 на 05 апр 2018 11:50, променено общо 1 път.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 05 апр 2018 11:48

Вероятно министъра с изказа на общ работник (на МВР) да е поискал това, че нещо много гафове се насъбраха, баш покрай председателството. :lol: Имам чувството, че естествената градация за Министър-Председателския пост ще е Бат Бойко - Боби Михайлов-Перуката. :lol:

Върни се в “Левски”