Друго няма как и да се очаква

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Serafim написа:Спас не е казвал нищо за стадиона. Многократно бе питан той, както и Красимир Иванов, така и Букарев. И тримата казаха, че ще оповестят това, когато му е времето. Тази новина се появи около Декември, което значи, че или наистина има нещо, или е фалшива новина, но ни кой не е давал обещания този път, за да сме разочаровани.
miro_rz написа:Само мрънкате а когато дойдат изборите не си мърдате гъзовете от дивана !
Какъвто ние е народа такива са ни и управляващите !
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:miro_rz написа:Само мрънкате а когато дойдат изборите не си мърдате гъзовете от дивана !
Какъвто ние е народа такива са ни и управляващите !
[offtopic]Недей да правиш такива категорични заключения, моля те, 'щото аз лично избори не изпускам - винаги, ама винаги съм гласувал, защото считам, че така е редно! Следователно имам пълното право да мрънкам, защото няколко седмици си планирам идната сряда - следпразнични задачи, работа, работни задължения, път и маршрут до стадиона (нищо, че съм в София), среща с братя-левскари за по бира преди мача и т.н. И сега какво - бам в 18:00 часа, вместо в 19:00. Ти знаеш ли какъв ад е столочиния трафик между 17:00-18:00 часа, а? И на панагон - затворените улици и булеварди около стадиона, та транспортният ад да е завършена картинка. И сега, така както съм гласувал за сегашната управляваща партия, на идните избори няма да гласувам за нея, понеже за мен е недопустимо ББ да сменя часовете ма мачове на Левски и да вкарва разни футболни уроди в ППЛ![/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: noo, Plamen_i00 и 51 госта