koisa написа:Аз не обвинявам Роси за грешките на играчите, но и няма да го оправдавам с тях. Той е човекът, който ги тренира и работи за да чисти грешките им. Той е човекът, който носи отговорност за представянето на отбора. Против съм да обвиняваме само играчите когато загубим и да величаем само Роси когато победим. Роси като треньор много добре знае, че при лошо представяне главната вина винаги пада върху треньора. Това е част от треньорската професия по цял свят.
За мен има два силни мача за 8 месеца. С Лудогорец на Герена когато изгониха Митрев и гостуването на Тича предния месец. Разбира се отчитам и няколко резултатни мача с Пирин, Септември, Дунав и Славия. За мен главното не са само победите и загубите, а показаното на терена и постоянството. Последните две са под всякаква критика. Нямам нищо против Роси и нито веднъж не съм си позволил да го обидя. Нека направи една серия от победи с добра игра и с удоволствие ще си променя мнението за него. Нека с нещо ми покаже, че е точния треньор за Левски. Чакам това повече от 8 месеца.
Ще почакаш и още, след като си чакал 8 месеца!
И още нещо, което непрекъснато изтъкват тролчетата - третирал играчите, като аборигени. Ами индивиди като Митрев, Орачев, Алексчо, Горанов и ко
във футболно отношение са си точно аборигени. За мач в час по физическо са си ок, когато махленски отборите се разделят и ритат, но за професионален футбол се вижда, че са зле.
Сам потвърждаваш, че такива трябва да се учат и да се работи с тях, а според мен някои направо трябва да започват от А-то и Б-то във футбола. Как при това положение очакваш такива неграмотни,
във футболно отношение, играчи да израстнат за 1-2 месеца работа и да искаш да видиш бързи резултати? Похвално е, че при един - Горанов, има видимо израстване поне в защитен план, но за други(Митрев) е видно, че такива пропуски не се лекуват толкова бързо, ако изобщо ще може да се излекуват.
Помниш какво играеше и Вутов миналия полусезон. Дано пролетта е по-добре, защото това момче има качества със сигурност?!
Що касае постоянството - при нов отбор, това изисква време! През миналия полусезон се работеше, да се стабилизира защитата. Виж, че чак тази пролет левия фланг на отбора започна да работи що годе напред. Тепърва ще има доста работа за да се оправят нещата в центъра и десния фланг. Някои неща стават бавно. Виждаш предполагам, как играят сработените отбори и тези, които са събрани наскоро.
Срещу Берое не видя ли разлика между първия и втория мач. Тролчетата хленчеха, че нямало удари. Еми имаше удари, доста повече от първия мач, обаче 2 груби грешки натежаха в крайна сметка.Да не споменаваме, че в последните 10-на година Левски е бележел повече от 2 гола срещу Берое сигурно 2-3 пъти за над 20 мача. Ако не беше грешката на Митрев, този мач изобщо нямаше да тръгне така. После дойде и грешката на Прохазка, който според някой е пропуснал дузпата нарочно

Само дето, за разлика от Митрев, Прохазка е мъжко момче и каза, че той е виновник за загубата(кога ли Митрев ще си признае вина?)
Въпреки всичко имаше хубави отигравания. В някои ситуации имаше и малшанс.
Стъпки накриво има и ще има още.С времето обаче, нещата ще започнат да се поизчистват! Аз съм оптимист. Работи се правилно!
Ами трудно е, като няма сработване...