vaskonti написа:delqnski47 написа:vaskonti написа:honda написа:Между другото доста пъти съм,чувал че плащането на ТМ прави ЦСКА-София правоприемник на ЦСКА. Може ли един юрист като теб да си каже мнението по въпроса. На мен лично не ми е известно ЦСКА-София въобще да участвал в търговете. Търгът беше спечелен от фирмата"Ред Енималс", за която не ми е известно да има някаква връзка с ЦСКА или ЦСКА-София. Неплащането на ТМ значи нов търг- фирмите свързани с т.н."авиатори" вече оттеглиха своите оферти. Просто те играха хитро и прекараха "Ред Енималс" да трябва да платят една нереално висока сума(реално около 10 млн лв)
По принцип...но само по принцип, връзката между Ред Анималс и ЦСКА-София не е проблем - вторите могат във всеки един момент да "изкупят" първите заедно д всичките им активи, в случая емблемата. Ако приемем невероятната хипотеза, че все пак се платят тия 8 милиона, то това ще официализира връзката с ЦСКА, просто защото тия пари ще отидат за покриване дългове на червените. При това дългове, определени от съда, от там и от УЕФА.
Но, разбира се, в реалния живот чудеса не стават. Нищо, че идва Великден.
Аз не знам що мрънкаш(с извинение).Нито нещо зависи от тебе,нито от мене,нито от който и да е във форума.Или ще се плати,или няма да се плати.Това е положението.
От мен зависи дали да си живея на земята или в Невърленд. Официално в момента ЦСКА-София си е 4 кратен шампион на България и никакъв 70 годишен юбилей не предстои. Но това е тук, на Земята, на вашата планета е друго, очевидно...
Тоя синдикат е ясно, че няма какво да направи. Те идея си нямат каква мрътка се случва. В УЕФА не знам дали напълно суа разбрали, какво остава за ония. Те просто виждат, че пише ЦСКА и си искат кинтите. Ще ги получат, стига призовкарите да си свършат работата и да спрат да саботират....процеса, процедурата или с каквато там тежка дума наричате това....
Официално!??? Едно PDF за официално ли го имаш? А знаеш ли кой всъщност го е правил това файлче!???