vaskonti написа:delqnski47 написа:vaskonti написа:honda написа:Между другото доста пъти съм,чувал че плащането на ТМ прави ЦСКА-София правоприемник на ЦСКА. Може ли един юрист като теб да си каже мнението по въпроса. На мен лично не ми е известно ЦСКА-София въобще да участвал в търговете. Търгът беше спечелен от фирмата"Ред Енималс", за която не ми е известно да има някаква връзка с ЦСКА или ЦСКА-София. Неплащането на ТМ значи нов търг- фирмите свързани с т.н."авиатори" вече оттеглиха своите оферти. Просто те играха хитро и прекараха "Ред Енималс" да трябва да платят една нереално висока сума(реално около 10 млн лв)
По принцип...но само по принцип, връзката между Ред Анималс и ЦСКА-София не е проблем - вторите могат във всеки един момент да "изкупят" първите заедно д всичките им активи, в случая емблемата. Ако приемем невероятната хипотеза, че все пак се платят тия 8 милиона, то това ще официализира връзката с ЦСКА, просто защото тия пари ще отидат за покриване дългове на червените. При това дългове, определени от съда, от там и от УЕФА.
Но, разбира се, в реалния живот чудеса не стават. Нищо, че идва Великден.
Аз не знам що мрънкаш(с извинение).Нито нещо зависи от тебе,нито от мене,нито от който и да е във форума.Или ще се плати,или няма да се плати.Това е положението.
От мен зависи дали да си живея на земята или в Невърленд. Официално в момента ЦСКА-София си е 4 кратен шампион на България и никакъв 70 годишен юбилей не предстои. Но това е тук, на Земята, на вашата планета е друго, очевидно...
Тоя синдикат е ясно, че няма какво да направи. Те идея си нямат каква мрътка се случва. В УЕФА не знам дали напълно суа разбрали, какво остава за ония. Те просто виждат, че пише ЦСКА и си искат кинтите. Ще ги получат, стига призовкарите да си свършат работата и да спрат да саботират....процеса, процедурата или с каквато там тежка дума наричате това....
Официално!??? Едно PDF за официално ли го имаш? А знаеш ли кой всъщност го е правил това файлче!???

Верно ли бе, Бобо? До този извод ли стигна? Сигурно добре си го обмислил, нали?
  Верно ли бе, Бобо? До този извод ли стигна? Сигурно добре си го обмислил, нали?