Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот onegavon » 11 мар 2018 20:21

Тоя Пашов нарочно направи дузпата като сме я подкарали така. Нямаше никаква нужда от този шпагат.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 11 мар 2018 21:20

И затова Нашименто не я вкара - като сме я подкарали, да е докрай :)

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 мар 2018 21:24

Сами сме си виновни, че не си взимаме мачовете. А не това, че на люляците им помагали съдиите и повече от половината отбори им лягат. То си е за тяхна сметка! Ние обаче редуваме слаб със силен мач. Непостоянството е факт и май ни чака още една загуба след седмица!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 мар 2018 21:40

Нямаме халф който да прави играта,там е големият проблем,както и качествен нападател!Нямаме резервни вратар и десен бек, още едно крило като Паулиньо няма да е излишно!
Не вземем ли купата Роси да си хваща самолета за Италия!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 мар 2018 22:42

NOMER14 написа:
metodito написа:
sinfen14 написа:НЙоката е прекрасен пример за това,че българина изобщо,ама изобщо не разбира от футбол.

Евала! Точно. Това го повтарям и аз отдавна.?

Глупости ...
Мога да изредя доста наши треньори, по-добри от югославската ви школа. Започвам с чичо Митко.....после Паро, Гочето, Вуцата...., че и Мъри.

[offtopic]Толкова са добри, че никой от тях не се е реализирал на Запад. И Гочето, и Вуцата, и Паро бяха треньори за местна консумация, а Мъри се реализира, ама в ...... средна Азия.

Само ще ти спомена, че един Радомир Антич спечели дубъл с Атлетико Мадрид - титла и купа, а беше треньор и на Реал, и на Барса ..... а Вуядин Бошков направи Сампдория шампион на Серия А и спечели КНК с тях.[/offtopic]
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 мар 2018 23:23

Заяц,
България 80-те години беше затворена страна, а Югославия отворена. Забрави ли?

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 11 мар 2018 23:44

Много дълго време защитавах Роси, опитвах се да намеря оправдания за играта на Левски...
Днес обаче границата беше премината, от тук до края на сезона ако ще да спечели купата и да победи във всички мачове от първенството, аз искам Делио Роси да си ходи.

Аз не мога повече да търпя подобна игра, дори и тя да носи успехи / а, поне за сега индикация за успехи няма/.

Не мога да проумея защо Кабрал продължава да получава шансове, титулярно място ?!? Ако на хора като Рошу или Станислав Иванов беше даден същия шанс бих разбрал, но с какво Кабрал заслужава повече от тях?
Ами Гомез има ли нужда да го коментирам, как е възможно да е титуляр във всеки мач и да изпълнява всички статични положения, от които от началото на пролетния полу-сезон не произтича нищо.

Според мен Прохазка е много ограничен от към футболни качества, но с абсолютно неограничено сърце и желание да изрине терена и да победи, аз на негово място днес просто щях да напусна и терена и Левски... да пуснат Кабрал титуляр вместо теб, да ти вземат капитанската лента, да получаваш в пъти по-малка заплата и да не ти предлагат нов договор, да не ти дадат дузпата при положение, че имаш поне 6 вкарани дузпи и нито една пропусната... честно поставете се на негово място ?!????

И Букарев колко и да не го харесвам и колкото и да смятам, че не става за треньор и ръководител, когато каза репликата за гнилата ябълка, какво мислите че имаше предвид? Когато се отнасяш по този начин към най-сърцатия и отдаден футболист, значи всичко е гнило- от атмосферата в съблекалнята до последната канцелария...

Ако в Левски смятат, че Прохазка няма нужните качества, да му го кажат в прав текст, и да го пуснат да отиде в друг отбор при първа оферта, не да го разиграват и да се подиграват с него

След днешния мач съм отвратен, отвратен отвсякъде, и никакви успехи до края на сезона няма да променят мнението ми

И като чуя за "звезди" като Обертан ми се повръща, погледнете статистиката на Божката Краев миналата година и тази на Обертан от тази година... ябълката не само е гнила ами мирише- толкова гадно и лошо, че се надявам да ги умъртви всичките "ръководители" и "собственици" на Герена.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 мар 2018 23:59

NOMER14 написа:Заяц,
България 80-те години беше затворена страна, а Югославия отворена. Забрави ли?

[offtopic]Че 90-те всичко беше отворено, какво попречи на Пената, Гочето и Паро да излязат навън и да идат на запад, да покажат по-голямата си класа от югославските бездарници ??? :lol: :lol:

За Мъри също ли е затворено ??![/offtopic]
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 мар 2018 00:10

nikoko написа:Много дълго време защитавах Роси, опитвах се да намеря оправдания за играта на Левски...
Днес обаче границата беше премината, от тук до края на сезона ако ще да спечели купата и да победи във всички мачове от първенството, аз искам Делио Роси да си ходи.

Аз не мога повече да търпя подобна игра, дори и тя да носи успехи / а, поне за сега индикация за успехи няма/.

Не мога да проумея защо Кабрал продължава да получава шансове, титулярно място ?!? Ако на хора като Рошу или Станислав Иванов беше даден същия шанс бих разбрал, но с какво Кабрал заслужава повече от тях?
Ами Гомез има ли нужда да го коментирам, как е възможно да е титуляр във всеки мач и да изпълнява всички статични положения, от които от началото на пролетния полу-сезон не произтича нищо.

Според мен Прохазка е много ограничен от към футболни качества, но с абсолютно неограничено сърце и желание да изрине терена и да победи, аз на негово място днес просто щях да напусна и терена и Левски... да пуснат Кабрал титуляр вместо теб, да ти вземат капитанската лента, да получаваш в пъти по-малка заплата и да не ти предлагат нов договор, да не ти дадат дузпата при положение, че имаш поне 6 вкарани дузпи и нито една пропусната... честно поставете се на негово място ?!????

И Букарев колко и да не го харесвам и колкото и да смятам, че не става за треньор и ръководител, когато каза репликата за гнилата ябълка, какво мислите че имаше предвид? Когато се отнасяш по този начин към най-сърцатия и отдаден футболист, значи всичко е гнило- от атмосферата в съблекалнята до последната канцелария...

Ако в Левски смятат, че Прохазка няма нужните качества, да му го кажат в прав текст, и да го пуснат да отиде в друг отбор при първа оферта, не да го разиграват и да се подиграват с него

След днешния мач съм отвратен, отвратен отвсякъде, и никакви успехи до края на сезона няма да променят мнението ми

И като чуя за "звезди" като Обертан ми се повръща, погледнете статистиката на Божката Краев миналата година и тази на Обертан от тази година... ябълката не само е гнила ами мирише- толкова гадно и лошо, че се надявам да ги умъртви всичките "ръководители" и "собственици" на Герена.

За съжаление има истина в думите ти, прав си за Прохазка и за Кабрал, дано не си прав за Роси, мисля че с него ще спечелим Купата и ще се представим достойно в Европа, на този ред това трябва да са целите пред Левски.
Не съм съгласен също и за Гомез, в последните два мача това ни е най-стабилният играч, заедно с Паулиньо, а голът на Яблонски във Варна стана след негово центриране, от началото на сезона има 7 асистенции и 4 гола.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 12 мар 2018 00:54

Ако Роси не спечели купата трябва да потегли с 200 от Герена. Ако не вкара отбора в групите на ЛЕ също. Доста народ му търпят отвратителните експерименти и идиотските провеждания на мачове, само и единствено с тая надежда, че ще донесе трофей. На доста хора вече им писна от Роси, включително и на мен. Има нещо сбъркано с тоя човек. Не случайно е бил безработен от доста време.

Върни се в “Левски”