Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Тоя Пашов нарочно направи дузпата като сме я подкарали така. Нямаше никаква нужда от този шпагат.
- Странджата
- Контакти:
И затова Нашименто не я вкара - като сме я подкарали, да е докрай 

Сами сме си виновни, че не си взимаме мачовете. А не това, че на люляците им помагали съдиите и повече от половината отбори им лягат. То си е за тяхна сметка! Ние обаче редуваме слаб със силен мач. Непостоянството е факт и май ни чака още една загуба след седмица!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Нямаме халф който да прави играта,там е големият проблем,както и качествен нападател!Нямаме резервни вратар и десен бек, още едно крило като Паулиньо няма да е излишно!
Не вземем ли купата Роси да си хваща самолета за Италия!
Не вземем ли купата Роси да си хваща самолета за Италия!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
NOMER14 написа:metodito написа:sinfen14 написа:НЙоката е прекрасен пример за това,че българина изобщо,ама изобщо не разбира от футбол.
Евала! Точно. Това го повтарям и аз отдавна.?
Глупости ...
Мога да изредя доста наши треньори, по-добри от югославската ви школа. Започвам с чичо Митко.....после Паро, Гочето, Вуцата...., че и Мъри.
[offtopic]Толкова са добри, че никой от тях не се е реализирал на Запад. И Гочето, и Вуцата, и Паро бяха треньори за местна консумация, а Мъри се реализира, ама в ...... средна Азия.
Само ще ти спомена, че един Радомир Антич спечели дубъл с Атлетико Мадрид - титла и купа, а беше треньор и на Реал, и на Барса ..... а Вуядин Бошков направи Сампдория шампион на Серия А и спечели КНК с тях.[/offtopic]
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Заяц,
България 80-те години беше затворена страна, а Югославия отворена. Забрави ли?
Много дълго време защитавах Роси, опитвах се да намеря оправдания за играта на Левски...
Днес обаче границата беше премината, от тук до края на сезона ако ще да спечели купата и да победи във всички мачове от първенството, аз искам Делио Роси да си ходи.
Аз не мога повече да търпя подобна игра, дори и тя да носи успехи / а, поне за сега индикация за успехи няма/.
Не мога да проумея защо Кабрал продължава да получава шансове, титулярно място ?!? Ако на хора като Рошу или Станислав Иванов беше даден същия шанс бих разбрал, но с какво Кабрал заслужава повече от тях?
Ами Гомез има ли нужда да го коментирам, как е възможно да е титуляр във всеки мач и да изпълнява всички статични положения, от които от началото на пролетния полу-сезон не произтича нищо.
Според мен Прохазка е много ограничен от към футболни качества, но с абсолютно неограничено сърце и желание да изрине терена и да победи, аз на негово място днес просто щях да напусна и терена и Левски... да пуснат Кабрал титуляр вместо теб, да ти вземат капитанската лента, да получаваш в пъти по-малка заплата и да не ти предлагат нов договор, да не ти дадат дузпата при положение, че имаш поне 6 вкарани дузпи и нито една пропусната... честно поставете се на негово място ?!????
И Букарев колко и да не го харесвам и колкото и да смятам, че не става за треньор и ръководител, когато каза репликата за гнилата ябълка, какво мислите че имаше предвид? Когато се отнасяш по този начин към най-сърцатия и отдаден футболист, значи всичко е гнило- от атмосферата в съблекалнята до последната канцелария...
Ако в Левски смятат, че Прохазка няма нужните качества, да му го кажат в прав текст, и да го пуснат да отиде в друг отбор при първа оферта, не да го разиграват и да се подиграват с него
След днешния мач съм отвратен, отвратен отвсякъде, и никакви успехи до края на сезона няма да променят мнението ми
И като чуя за "звезди" като Обертан ми се повръща, погледнете статистиката на Божката Краев миналата година и тази на Обертан от тази година... ябълката не само е гнила ами мирише- толкова гадно и лошо, че се надявам да ги умъртви всичките "ръководители" и "собственици" на Герена.
Днес обаче границата беше премината, от тук до края на сезона ако ще да спечели купата и да победи във всички мачове от първенството, аз искам Делио Роси да си ходи.
Аз не мога повече да търпя подобна игра, дори и тя да носи успехи / а, поне за сега индикация за успехи няма/.
Не мога да проумея защо Кабрал продължава да получава шансове, титулярно място ?!? Ако на хора като Рошу или Станислав Иванов беше даден същия шанс бих разбрал, но с какво Кабрал заслужава повече от тях?
Ами Гомез има ли нужда да го коментирам, как е възможно да е титуляр във всеки мач и да изпълнява всички статични положения, от които от началото на пролетния полу-сезон не произтича нищо.
Според мен Прохазка е много ограничен от към футболни качества, но с абсолютно неограничено сърце и желание да изрине терена и да победи, аз на негово място днес просто щях да напусна и терена и Левски... да пуснат Кабрал титуляр вместо теб, да ти вземат капитанската лента, да получаваш в пъти по-малка заплата и да не ти предлагат нов договор, да не ти дадат дузпата при положение, че имаш поне 6 вкарани дузпи и нито една пропусната... честно поставете се на негово място ?!????
И Букарев колко и да не го харесвам и колкото и да смятам, че не става за треньор и ръководител, когато каза репликата за гнилата ябълка, какво мислите че имаше предвид? Когато се отнасяш по този начин към най-сърцатия и отдаден футболист, значи всичко е гнило- от атмосферата в съблекалнята до последната канцелария...
Ако в Левски смятат, че Прохазка няма нужните качества, да му го кажат в прав текст, и да го пуснат да отиде в друг отбор при първа оферта, не да го разиграват и да се подиграват с него
След днешния мач съм отвратен, отвратен отвсякъде, и никакви успехи до края на сезона няма да променят мнението ми
И като чуя за "звезди" като Обертан ми се повръща, погледнете статистиката на Божката Краев миналата година и тази на Обертан от тази година... ябълката не само е гнила ами мирише- толкова гадно и лошо, че се надявам да ги умъртви всичките "ръководители" и "собственици" на Герена.
NOMER14 написа:Заяц,
[offtopic]Че 90-те всичко беше отворено, какво попречи на Пената, Гочето и Паро да излязат навън и да идат на запад, да покажат по-голямата си класа от югославските бездарници ???

За Мъри също ли е затворено ??![/offtopic]
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
nikoko написа:Много дълго време защитавах Роси, опитвах се да намеря оправдания за играта на Левски...
За съжаление има истина в думите ти, прав си за Прохазка и за Кабрал, дано не си прав за Роси, мисля че с него ще спечелим Купата и ще се представим достойно в Европа, на този ред това трябва да са целите пред Левски.
Не съм съгласен също и за Гомез, в последните два мача това ни е най-стабилният играч, заедно с Паулиньо, а голът на Яблонски във Варна стана след негово центриране, от началото на сезона има 7 асистенции и 4 гола.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
Ако Роси не спечели купата трябва да потегли с 200 от Герена. Ако не вкара отбора в групите на ЛЕ също. Доста народ му търпят отвратителните експерименти и идиотските провеждания на мачове, само и единствено с тая надежда, че ще донесе трофей. На доста хора вече им писна от Роси, включително и на мен. Има нещо сбъркано с тоя човек. Не случайно е бил безработен от доста време.