k_oleto написа:Ще плати, точно когато тй реши. Апропо, така се прави.
Ще плати, когато Атанас Борносузов реши, Ганчев няма думата.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
k_oleto написа:Ще плати, точно когато тй реши. Апропо, така се прави.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:baraba написа:Каква демагогия те гони, като всичко е цифри и УЕФА ясно показва, че изчисляваните коеф. на Литекс и ЦСКА се различават, както по различните нулеви години , така и по добитите коеф. ,
Да, мерси че ми го каза, аз мислех, че се изчисляват заедно.![]()
Въпросът тук не е как се изчисляват коефициентите на ЦСКА и Литекс, а кои сте всъщност вие ...... според УЕФА, обаче, май не сте ЦСКА ...... така че тая статия е пълна глупост. Взети са 2 коефициента от сайта и на база на тях се правят свободни съчинения, че ЦСКА всъщност е ЦСКА-София.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:baraba написа:Каква демагогия те гони, като всичко е цифри и УЕФА ясно показва, че изчисляваните коеф. на Литекс и ЦСКА се различават, както по различните нулеви години , така и по добитите коеф. ,
Въпросът тук не е как се изчисляват коефициентите на ЦСКА и Литекс, а кои сте всъщност вие ...... според УЕФА, обаче, май не сте ЦСКА ...... така че тая статия е пълна глупост. Взети са 2 коефициента от сайта и на база на тях се правят свободни съчинения, че ЦСКА всъщност е ЦСКА-София.

1982 написа:"Тревожи ме" това, че ползвате незаконно нещо, без да сте си платили за него. Ако бяхме бяла страна, щяхте отдавна да сте видели дебелия край за тая история с емблемата.
PFC Litex написа:От където и да го погледнете сте все с крачка пред останалите
Напред към 3+2рата и така

baraba написа:1982 написа:baraba написа:Каква демагогия те гони, като всичко е цифри и УЕФА ясно показва, че изчисляваните коеф. на Литекс и ЦСКА се различават, както по различните нулеви години , така и по добитите коеф. ,
Абе то и миналата година ти беше от ония които до последно ни обяснявахте , как коеф. ще е на Литекс , но на жребия си бяхме с този на ЦСКАСега пак четеш УЕФА-та избирателно и не искаш да видиш очеизвадното, че коеф е на ЦСКА , не на Литекс нито пък на ... нов отбор без коеф.
k_oleto написа:1982 написа:"Тревожи ме" това, че ползвате незаконно нещо, без да сте си платили за него. Ако бяхме бяла страна, щяхте отдавна да сте видели дебелия край за тая история с емблемата.
Не отговори и на двата въпроса, затова ще повторя: Дори да сме Долни Дъбник, това как те притеснява ?
Трети въпрос: Кое използваме незаконно ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта