Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 02 мар 2018 00:46

k_oleto написа:Ще плати, точно когато тй реши. Апропо, така се прави.

Ще плати, когато Атанас Борносузов реши, Ганчев няма думата. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 мар 2018 00:47

1982 написа:
baraba написа:Каква демагогия те гони, като всичко е цифри и УЕФА ясно показва, че изчисляваните коеф. на Литекс и ЦСКА се различават, както по различните нулеви години , така и по добитите коеф. ,

Да, мерси че ми го каза, аз мислех, че се изчисляват заедно. :lol: :lol: Въпросът тук не е как се изчисляват коефициентите на ЦСКА и Литекс, а кои сте всъщност вие ...... според УЕФА, обаче, май не сте ЦСКА ...... така че тая статия е пълна глупост. Взети са 2 коефициента от сайта и на база на тях се правят свободни съчинения, че ЦСКА всъщност е ЦСКА-София.

добре, дори да сме Долни дъбник, това как те тревожи, че изписваш 100 страници с мнения ?
Същото е и с плащането: какво те тревожи това, че се бави плащането ?
Моля, за отговор и на двата въпроса ?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 мар 2018 00:49

От където и да го погледнете сте все с крачка пред останалите
Напред към 3+2рата и така
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 мар 2018 00:49

"Тревожи ме" това, че ползвате незаконно нещо, без да сте си платили за него. Ако бяхме бяла страна, щяхте отдавна да сте видели дебелия край за тая история с емблемата.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 02 мар 2018 00:51

1982 написа:
baraba написа:Каква демагогия те гони, като всичко е цифри и УЕФА ясно показва, че изчисляваните коеф. на Литекс и ЦСКА се различават, както по различните нулеви години , така и по добитите коеф. ,

Да, мерси че ми го каза, аз мислех, че се изчисляват заедно. :lol: :lol: Въпросът тук не е как се изчисляват коефициентите на ЦСКА и Литекс, а кои сте всъщност вие ...... според УЕФА, обаче, май не сте ЦСКА ...... така че тая статия е пълна глупост. Взети са 2 коефициента от сайта и на база на тях се правят свободни съчинения, че ЦСКА всъщност е ЦСКА-София.

Абе то и миналата година ти беше от ония които до последно ни обяснявахте , как коеф. ще е на Литекс , но на жребия си бяхме с този на ЦСКА ;) Сега пак четеш УЕФА-та избирателно и не искаш да видиш очеизвадното, че коеф е на ЦСКА , не на Литекс нито пък на ... нов отбор без коеф. ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 мар 2018 00:51

1982 написа:"Тревожи ме" това, че ползвате незаконно нещо, без да сте си платили за него. Ако бяхме бяла страна, щяхте отдавна да сте видели дебелия край за тая история с емблемата.

Не отговори и на двата въпроса, затова ще повторя: Дори да сме Долни Дъбник, това как те притеснява ?
Трети въпрос: Кое използваме незаконно ?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 02 мар 2018 00:55

PFC Litex написа:От където и да го погледнете сте все с крачка пред останалите
Напред към 3+2рата и така

Ще е прекрасно да изплющим подуенци 3 + 2 :mrgreen: И аз така мисля напред към 3 + 2рата победа над сините ни абонатки ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 мар 2018 00:55

baraba написа:
1982 написа:

Абе то и миналата година ти беше от ония които до последно ни обяснявахте , как коеф. ще е на Литекс , но на жребия си бяхме с този на ЦСКА ;) Сега пак четеш УЕФА-та избирателно и не искаш да видиш очеизвадното, че коеф е на ЦСКА , не на Литекс нито пък на ... нов отбор без коеф. ;)

Вас на жребия въобще ви нямаше ...... там беше Дунав.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 мар 2018 00:57

k_oleto написа:
1982 написа:"Тревожи ме" това, че ползвате незаконно нещо, без да сте си платили за него. Ако бяхме бяла страна, щяхте отдавна да сте видели дебелия край за тая история с емблемата.

Не отговори и на двата въпроса, затова ще повторя: Дори да сме Долни Дъбник, това как те притеснява ?
Трети въпрос: Кое използваме незаконно ?

Това, за което уж ще плащате 8 милиона ...... не ме притеснява дали сте Долни Дъбник, ваша работа, но се опитвате да се представяте за нещо съвсем друго.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 02 мар 2018 00:57

Ако бяхме в Северна Америка и ти щеше да си смешен/не,че не си/ с тия глупости за местенията и смяната на името.Ама ,не сме.
Животът е такъв какъвто е.Не ти остава нищо друго освен да се гръмнеш за да не страдаш . В противен случай приемаш,че това е Великият армейски клуб и си затваряш плювалника.

Върни се в “ЦСКА”