Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот rhaegar » 15 фев 2018 09:40

Pichichi написа:Aaaaa Сап Не!
Твърде дълго отлагания сблъсък м/у Реал М и Барселона в ШЛ трябва се състои тази година

Я си гледай работата. :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 15 фев 2018 10:00

sapio0o написа:
insaneboy1 написа:Ако трябва да направим паралел с Ман Сити - ПСЖ бяха доста по-напред от тях като изграждане на отбор, но Сити направиха правилния ход с взимане на един от най-добрите треньори и за нула време Сити много им дръпнаха, друг е въпросът че и тях не ги виждам скоро да спечелят ШЛ. Традициите в ШЛ са си традиции, един Ливърпул тази година има много по-големи шансове от ПСЖ и Сити.

Кой ти гарантира, че Сити са по-напред в развитието си? Да, ПЛ и Лига 1 са несравними сами по себе си, но ми се струва, че точно в момента на острова отборите имат прекомерен респект към пеповците, докато в ШЛ не са срещнали ни един сериозен тест. При цялото ми уважение с Базел щяха да се справят и ПСЖ. Гуардиола тепърва ще трябва да оправдава инвестираните пари по европейските терени. Аз лично му пожелавам четвъртфинал срещу Барселона в случай, че каталунците отстранят Челси.

Ами просто им гледам мачовете и виждам че вървят в правилната посока - Пеп видя кои са слабите страни на отбора като фулбековете и вратаря и веднага ги поправи, добър ход беше и привличането на Лапорт. Изглеждат много по-балансиран отбор от ПСЖ които освен в предните трима нямат необходимата класа да направят нещо голямо. Вчера щом дори капитанът Силва беше оставен резерва а в средната линия бяха младоци това говори че ПСЖ са направили много странни трансфери последните години и нямат необходимото качество в защита и халфовата линия. Да не говорим че Неймар беше решил да играе сам а треньорът няма топки да му каже, че това е вредно за отбора. Сити от своя страна започват да изглеждат като много по-сработен отбор, а не сбирщина от индивидуалисти.

Аз пък си пожелавам един четвъртфинал срещу Реал (естествено ако отстраним Челси :mrgreen: ), защото както се вижда другите отбори се страхуват от Реал, а Реал се страхува само от Барселона.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 15 фев 2018 10:09

Верати дори и не си е изкарал картон, а е от хората, които много лесно се палят на терена... Толкова му се и играе за ПСЖ, май ще се окажат прави хората , които твърдят, че след отказа на парижани да го продадат, формата му е спаднала драстично...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 фев 2018 10:11

rhaegar написа:
Pichichi написа:Aaaaa Сап Не!
Твърде дълго отлагания сблъсък м/у Реал М и Барселона в ШЛ трябва се състои тази година

Я си гледай работата. :lol: :lol:

:lol:

Ами излиза че така трябва да стане, след като 3-ката английски тимове от тази седмица изглеждат фаворити
за класиране то тези които тепърва ще играят да вземат да отпаднат викам аз!
:mrgreen:

Все пак Ман. Ю разбрахме всички че имат място на финала така че да пускат Севиля напред да се борят и те! :mrgreen:
Реал М - Барселона- трябва си на ШЛ един такъв 1/4 финал.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 15 фев 2018 10:12

rhaegar написа:Не е некадърник, ама доктора го величае, понеже е германец. А съм почти сигурен, че не е гледал и 3 мача на БДЖ с негово участие. Момчето се заби пейка и си спря развитието, в последните 3 сезона не е мръднал, откакто напусна Шалке. Можеше вече да е доста напред, виж един Сане как му се развива кариерата и как на Дракслер, разликата е в един правилен трансфер.

Като изключим представянето му срещу Байерн и Реал други мачове с негово участие с ПСЖ (поне за този сезон, за миналите ми е трудно да кажа) не съм гледал, признавам. Факт е, че трансферът му е меко казано неподходящ и трябва час по-скоро да ги напусне. Това обаче нищо не означава във връзка с класата, качествата и потенциала му. Гледал съм го обаче достатъчно с националния отбор и там представянето му върви само нагоре. По-добър е и от Йозил, и от Гьотце, и от Шурле. Единствено отстъпва на Мюлер, макар че и той бе една година в спад и през нея Дракслер не бе по-малко полезен от него.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 15 фев 2018 10:21

Испанските роми пак съдиите ги бутат.
Очаквам Барса да им свирят 3 дузпи срещу Челси другата седмица.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 15 фев 2018 10:23

Четвърфинали на които да присъстват Реал, Барса, Севиля и Ливърпул, Тотнъм и Сити? Би се получило като символично предаване на щафетата на испанците на англичаните. :evil:

Въпросът е кой от тези отбори ще се класира напред. Реваншите до този момент се очертават крайно интересни, макар игрово Ювентус да отстъпиха инициативата в първия мач... все пак са италианци... докато ПСЖ като домакин ще играят много агресивно, а имат и достатъчно качество. Севилци имат тежка задача да преодолят физическото превъзходство на Юнайтед, а Барселона също не е толкова голям фаворит срещу Челси.
Анчелоти.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 15 фев 2018 10:23

Groucho написа:
THE G.A.M.E написа:Eм когато си прав - прав си. :mrgreen:

Беги, беги... Затова отпаднах в играта за ШЛ още в групите :lol:

И аз така, ние сме ментално на финала вече и затова дадохме шанс на другите да се види кой ще ни връчи купата накрая :lol:

За мача снощи - колеблив Реал би страхлив БДЖ :roll:
Върза им много с рикошетите при 2-ия и 3-ия гол на комшиите, ама кво да се прави - на Кроос дузпата беше леко пресилена, но си се свиреше и никой нищо не може да му каже на Роки... Картоните на Ло Чоло :mrgreen: - първия абсолютно измислен, при дузпата също не беше за картон, така че не знам какви претенции може да има за ЧК :?

Емери се обърка май че още е треньор на Севиля и смени нападател с бек при 1:1, вместо да пусне Ди Мария, виждайки че Реал свърши горивото и не минаваше центъра - дефакто тази смяна и смяната на Зидан на бог Бенз със Асенсио решиха мача, а може би и двойката :roll: БДЖ имат шансове, но ще им трябват 3+ гола, че Реал ще вкара в Париж :roll:

Другите изводи от снощи - Модрич става Бускетс, Серджио става Касияс (който гледам вече е р-ва даже и в ония клетници), Емери става Ники Митов :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 фев 2018 10:25

doktora25 написа: Гледал съм го обаче достатъчно с националния отбор и там представянето му върви само нагоре. По-добър е и от Йозил, и от Гьотце, и от Шурле. Единствено отстъпва на Мюлер, макар че и той бе една година в спад и през нея Дракслер не бе по-малко полезен от него.

Германският национален отбор е някаква футболна аномалия, признавам. Играчи, които в клубните си отбори не показват нищо особено, или държат добро ниво, без да са феноменални, изведнъж се превръщат в някакви футболни зверове, щом сложат националната фланелка. Точно обратното на английския.

Ще видим, аз нямам против момчето да се развие, но трябва да се махне от Париж. Там трудно ще се пребори за титулярно място, а на него му трябва игра.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 15 фев 2018 10:26

Alexx написа:Испанските роми пак съдиите ги бутат.
Очаквам Барса да им свирят 3 дузпи срещу Челси другата седмица.

И това след цирковете на Тотнъм-Ливърпул, където гордостта на нацията Кейн се оказа по-голям ром и от най-естествено родените такива. :lol:

Просто фен на джентълменската игра. :lol:
Анчелоти.

Върни се в “Архив”