Pichichi написа:Aaaaa Сап Не!
Твърде дълго отлагания сблъсък м/у Реал М и Барселона в ШЛ трябва се състои тази година
Я си гледай работата.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Pichichi написа:Aaaaa Сап Не!
Твърде дълго отлагания сблъсък м/у Реал М и Барселона в ШЛ трябва се състои тази година
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
sapio0o написа:insaneboy1 написа:Ако трябва да направим паралел с Ман Сити - ПСЖ бяха доста по-напред от тях като изграждане на отбор, но Сити направиха правилния ход с взимане на един от най-добрите треньори и за нула време Сити много им дръпнаха, друг е въпросът че и тях не ги виждам скоро да спечелят ШЛ. Традициите в ШЛ са си традиции, един Ливърпул тази година има много по-големи шансове от ПСЖ и Сити.
Кой ти гарантира, че Сити са по-напред в развитието си? Да, ПЛ и Лига 1 са несравними сами по себе си, но ми се струва, че точно в момента на острова отборите имат прекомерен респект към пеповците, докато в ШЛ не са срещнали ни един сериозен тест. При цялото ми уважение с Базел щяха да се справят и ПСЖ. Гуардиола тепърва ще трябва да оправдава инвестираните пари по европейските терени. Аз лично му пожелавам четвъртфинал срещу Барселона в случай, че каталунците отстранят Челси.
rhaegar написа:Pichichi написа:Aaaaa Сап Не!
Я си гледай работата.![]()
rhaegar написа:Не е некадърник, ама доктора го величае, понеже е германец. А съм почти сигурен, че не е гледал и 3 мача на БДЖ с негово участие. Момчето се заби пейка и си спря развитието, в последните 3 сезона не е мръднал, откакто напусна Шалке. Можеше вече да е доста напред, виж един Сане как му се развива кариерата и как на Дракслер, разликата е в един правилен трансфер.
Groucho написа:THE G.A.M.E написа:Eм когато си прав - прав си.
Беги, беги... Затова отпаднах в играта за ШЛ още в групите
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
doktora25 написа: Гледал съм го обаче достатъчно с националния отбор и там представянето му върви само нагоре. По-добър е и от Йозил, и от Гьотце, и от Шурле. Единствено отстъпва на Мюлер, макар че и той бе една година в спад и през нея Дракслер не бе по-малко полезен от него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Alexx написа:Испанските роми пак съдиите ги бутат.
Очаквам Барса да им свирят 3 дузпи срещу Челси другата седмица.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта