Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Мнениеот thisisthelife » 08 яну 2018 13:03

Съжалявам, че махаме Сукуп. Смея да твърдя, че е от най-стабилните ни играчи през последните години и от най-успешните трансфери на Гонзо. Дано да го заместим подобаващо.
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 яну 2018 14:44

Интересното е, че цели 9 от младежите ще тренират с мъжете ...не, че ще бъдат титуляри ..ама доста внушителна бройка като за начало :shock:

Иначе за селекцията какво има да се каже ...ако не сте забелязали правим изцяло нов отбор! Втори пореден трансферен прозорец... това няма как да не се отрази негативно, но важното е тоя път да се получи нещо по-смислено като краен продукт след като се обиграят малко и минат мачовете преди разделянето на първенството! Независимо коя група ще бъдем, надявам се след разделянето да придобием някакъв облик и след това лятото да надграждаме където е нужно. По-важно е добиването на облик отколкото резултатите. Да не стане сега като есента ...на шано да постигаме някакви резултати, а иначе да сме пълна скръб :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 08 яну 2018 15:43

Интересно кого визира Илиан с това изречение - "Смятам, че специално за десния бек решенията ги имаме, без да се налага да търсим нови хора". Има 4 варианта:
1) Костадинов - дано не е той. Марто трябва да е титуляр, но на поста десен външен;
2) Томбак - млад е още за титуляр, иначе качествата ги има. Още сезон, два да бъде първа резерва на титулярния десен бек, пък после ще видим;
3) Зехиров - това би било интересен ход от Илиан, който бих подкрепил;
4) Станчев - най-добрия избор от четиримата, но също не съм съгласен, че е качествен такъв предвид скоростта му, а и факта че е отвикнал да играе на тази позиция;

Десния бек бих го прежалил, стига да не е Марто там, защото не му е там мястото. Притеснителни са ми думите на Илиан, че търсим само централен защитник и нападател. Смятам, че имаме нужда също така от дефанзивен халф, десен външен и ляв външен, защото предполагам ще се съгласите, че Огнянов не е ляв външен, а плеймейкър. Колкото до Зехиров, за мен той не става за десен външен, въпроса е дали става за десен бек?
От вътрешното ни първенство може да вземем Карагерен, Станислав Костов и Иса, а за поста дефанзивен халф - Димов. Тогава вече селекцията ще е завършена.

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 08 яну 2018 15:56

Илиан Илиев: На “Тича” винаги съм се чувствал като у дома си

Търси футболисти на два поста – централен защитник и нападател, играли вече в Черно море

На “Тича” винаги съм се чувствал като у дома си. Това каза новият треньор на Черно море Илиан Илиев преди първата тренировка на “моряците” за 2018 година. Специалистът сподели, че на този етап търси футболисти на два поста – централен защитник и нападател.

“Отправили сме предложения към играчи, които са били в Черно море и чакаме техните решения. Приоритет пред тях е чужбина, което е нормално за възрастта им. Ако не успеем да ги привлечем, ще трябва да реагираме по друг начин. Зимата не е толкова лесно да се прави селекция. Целта ни е да успеем да съберем правилните хора”, каза Илиев.

“Неприятната вест е, че трябваше да се разделим с Ондрей Сукуп, който има проблеми със здравето на жена си. Помоли ръководството да го освободи, за да се прибере в Чехия. Смятам, че специално за десния бек решенията ги имаме, без да се налага да търсим нови хора”.

Относно съперниците за контролни срещи, Илиев сподели: “Резултатите в проверките не са важни. Важно е да се подготвим добре за първите мачове от първенството. Знаете, че програмата ни не е от най-благоприятните. Нямаме много време, но се надяваме да направим отбор, който да е неприятен за противниците ни. Всеки мач трябва да излизаме със самочувствието на фаворити. Независимо дали играем с първите три отбора в класирането, както в случая. Нямаме ли самочувствие трудно ще постигнем победи. Трябва да го направим в тези 4-5 седмици и постепенно да изграждаме стила на отбора”.

Интересно кои са тези игралите в Черно море :?:
Последна промяна от sicilianecat на 08 яну 2018 16:01, променено общо 1 път.

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 08 яну 2018 15:59

Vladislav написа:Жардел и Гошо Гинчев :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Единият е ясен и това е Даниел Димов :idea: знаем, че години играе само като централен защитник, за нападателят обаче може само да гадем, освен ако не е Георги Андонов за пореден път 8-) че дори може да е самият НАСКО ИЛИЕВ, най-много ми се иска да е Курьор :idea: все пак не се визира, че е централен нападател.
Последна промяна от sicilianecat на 08 яну 2018 16:15, променено общо 2 пъти.

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 08 яну 2018 16:08

Alexandrov93 написа:Интересно кого визира Илиан с това изречение - "Смятам, че специално за десния бек решенията ги имаме, без да се налага да търсим нови хора". Има 4 варианта:
1) Костадинов - дано не е той. Марто трябва да е титуляр, но на поста десен външен;
2) Томбак - млад е още за титуляр, иначе качествата ги има. Още сезон, два да бъде първа резерва на титулярния десен бек, пък после ще видим;
3) Зехиров - това би било интересен ход от Илиан, който бих подкрепил;
4) Станчев - най-добрия избор от четиримата, но също не съм съгласен, че е качествен такъв предвид скоростта му, а и факта че е отвикнал да играе на тази позиция;

Десния бек бих го прежалил, стига да не е Марто там, защото не му е там мястото. Притеснителни са ми думите на Илиан, че търсим само централен защитник и нападател. Смятам, че имаме нужда също така от дефанзивен халф, десен външен и ляв външен, защото предполагам ще се съгласите, че Огнянов не е ляв външен, а плеймейкър. Колкото до Зехиров, за мен той не става за десен външен, въпроса е дали става за десен бек?
От вътрешното ни първенство може да вземем Карагерен, Станислав Костов и Иса, а за поста дефанзивен халф - Димов. Тогава вече селекцията ще е завършена.

Забрави още един вариант:

Full name Iliya Ventsislavov Milanov
Date of birth 19 February 1992 (age 25)
Place of birth Levski, Bulgaria
Height 1.84 m (6 ft 1⁄2 in)[1]
Playing position Centre-back / Right-back

Не е като да няма вирианти Илиан за този пост. Дори мисля че ще му пасне идеално този пост, тъй като има по-лека физика и не много за централен според мен.

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 08 яну 2018 16:24

Изображение

Махаме Минков, Янчев и Огнянов. Взимаме Димов, Карагерен, Костов и Иса на въпросните позиции и да започваме първенството. На мен лично ми омръзна да гледам 4-2-3-1 схема, искам нещо по-различно и си мисля, че с тази схема бихме имали успехи.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 08 яну 2018 16:26

Аз имам 100% доверие в Илиан ,той знае по-добре от нас какво прави и какви играчи са му необходими. Щом е преценил, че няма нужда да се намира заместник на Сукуп , значи е така - имаме Ертан Томбак,Илия Миланов, Марто Костадинов , Зехиров и Станчев на тази позиция. Най-важната стъпка беше направена - да имаме качествен треньор, при това моряк! Нека го подкрепим безрезервно в това което прави, а не при първите неуспехи да го оплюят разни "инженери", "стратези" , "професори" ,"разбирачи" и т.н.! Черно Море има нужда от подкрепа , а не от разбирачи!

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 08 яну 2018 16:33

Alexandrov93 написа:2) Томбак - млад е още за титуляр, иначе качествата ги има. Още сезон, два да бъде първа резерва на титулярния десен бек, пък после ще видим;

Томбак след 4 месеца става на 19 години , в Европа на 17 години вече играят титуляри , така че не му е рано. Ние в България на 25 години футболистите ги имаме за млади надежди все още. :lol:

Върни се в “Черно море”