Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- thisisthelife
- Контакти:
Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18
Съжалявам, че махаме Сукуп. Смея да твърдя, че е от най-стабилните ни играчи през последните години и от най-успешните трансфери на Гонзо. Дано да го заместим подобаващо.
Truth is hate for those that hate the truth.
Интересното е, че цели 9 от младежите ще тренират с мъжете ...не, че ще бъдат титуляри ..ама доста внушителна бройка като за начало
Иначе за селекцията какво има да се каже ...ако не сте забелязали правим изцяло нов отбор! Втори пореден трансферен прозорец... това няма как да не се отрази негативно, но важното е тоя път да се получи нещо по-смислено като краен продукт след като се обиграят малко и минат мачовете преди разделянето на първенството! Независимо коя група ще бъдем, надявам се след разделянето да придобием някакъв облик и след това лятото да надграждаме където е нужно. По-важно е добиването на облик отколкото резултатите. Да не стане сега като есента ...на шано да постигаме някакви резултати, а иначе да сме пълна скръб

Иначе за селекцията какво има да се каже ...ако не сте забелязали правим изцяло нов отбор! Втори пореден трансферен прозорец... това няма как да не се отрази негативно, но важното е тоя път да се получи нещо по-смислено като краен продукт след като се обиграят малко и минат мачовете преди разделянето на първенството! Независимо коя група ще бъдем, надявам се след разделянето да придобием някакъв облик и след това лятото да надграждаме където е нужно. По-важно е добиването на облик отколкото резултатите. Да не стане сега като есента ...на шано да постигаме някакви резултати, а иначе да сме пълна скръб

-
- Контакти:
Интересно кого визира Илиан с това изречение - "Смятам, че специално за десния бек решенията ги имаме, без да се налага да търсим нови хора". Има 4 варианта:
1) Костадинов - дано не е той. Марто трябва да е титуляр, но на поста десен външен;
2) Томбак - млад е още за титуляр, иначе качествата ги има. Още сезон, два да бъде първа резерва на титулярния десен бек, пък после ще видим;
3) Зехиров - това би било интересен ход от Илиан, който бих подкрепил;
4) Станчев - най-добрия избор от четиримата, но също не съм съгласен, че е качествен такъв предвид скоростта му, а и факта че е отвикнал да играе на тази позиция;
Десния бек бих го прежалил, стига да не е Марто там, защото не му е там мястото. Притеснителни са ми думите на Илиан, че търсим само централен защитник и нападател. Смятам, че имаме нужда също така от дефанзивен халф, десен външен и ляв външен, защото предполагам ще се съгласите, че Огнянов не е ляв външен, а плеймейкър. Колкото до Зехиров, за мен той не става за десен външен, въпроса е дали става за десен бек?
От вътрешното ни първенство може да вземем Карагерен, Станислав Костов и Иса, а за поста дефанзивен халф - Димов. Тогава вече селекцията ще е завършена.
1) Костадинов - дано не е той. Марто трябва да е титуляр, но на поста десен външен;
2) Томбак - млад е още за титуляр, иначе качествата ги има. Още сезон, два да бъде първа резерва на титулярния десен бек, пък после ще видим;
4) Станчев - най-добрия избор от четиримата, но също не съм съгласен, че е качествен такъв предвид скоростта му, а и факта че е отвикнал да играе на тази позиция;
Десния бек бих го прежалил, стига да не е Марто там, защото не му е там мястото. Притеснителни са ми думите на Илиан, че търсим само централен защитник и нападател. Смятам, че имаме нужда също така от дефанзивен халф, десен външен и ляв външен, защото предполагам ще се съгласите, че Огнянов не е ляв външен, а плеймейкър. Колкото до Зехиров, за мен той не става за десен външен, въпроса е дали става за десен бек?
От вътрешното ни първенство може да вземем Карагерен, Станислав Костов и Иса, а за поста дефанзивен халф - Димов. Тогава вече селекцията ще е завършена.
-
- Контакти:
Илиан Илиев: На “Тича” винаги съм се чувствал като у дома си
Търси футболисти на два поста – централен защитник и нападател, играли вече в Черно море
На “Тича” винаги съм се чувствал като у дома си. Това каза новият треньор на Черно море Илиан Илиев преди първата тренировка на “моряците” за 2018 година. Специалистът сподели, че на този етап търси футболисти на два поста – централен защитник и нападател.
“Отправили сме предложения към играчи, които са били в Черно море и чакаме техните решения. Приоритет пред тях е чужбина, което е нормално за възрастта им. Ако не успеем да ги привлечем, ще трябва да реагираме по друг начин. Зимата не е толкова лесно да се прави селекция. Целта ни е да успеем да съберем правилните хора”, каза Илиев.
“Неприятната вест е, че трябваше да се разделим с Ондрей Сукуп, който има проблеми със здравето на жена си. Помоли ръководството да го освободи, за да се прибере в Чехия. Смятам, че специално за десния бек решенията ги имаме, без да се налага да търсим нови хора”.
Относно съперниците за контролни срещи, Илиев сподели: “Резултатите в проверките не са важни. Важно е да се подготвим добре за първите мачове от първенството. Знаете, че програмата ни не е от най-благоприятните. Нямаме много време, но се надяваме да направим отбор, който да е неприятен за противниците ни. Всеки мач трябва да излизаме със самочувствието на фаворити. Независимо дали играем с първите три отбора в класирането, както в случая. Нямаме ли самочувствие трудно ще постигнем победи. Трябва да го направим в тези 4-5 седмици и постепенно да изграждаме стила на отбора”.
Интересно кои са тези игралите в Черно море

Последна промяна от sicilianecat на 08 яну 2018 16:01, променено общо 1 път.
Жардел и Гошо Гинчев

-
- Контакти:
Vladislav написа:Жардел и Гошо Гинчев![]()
![]()
Единият е ясен и това е Даниел Димов

Последна промяна от sicilianecat на 08 яну 2018 16:15, променено общо 2 пъти.
-
- Контакти:
Alexandrov93 написа:Интересно кого визира Илиан с това изречение - "Смятам, че специално за десния бек решенията ги имаме, без да се налага да търсим нови хора". Има 4 варианта:
Забрави още един вариант:
Full name Iliya Ventsislavov Milanov
Date of birth 19 February 1992 (age 25)
Place of birth Levski, Bulgaria
Height 1.84 m (6 ft 1⁄2 in)[1]
Playing position Centre-back / Right-back
Не е като да няма вирианти Илиан за този пост. Дори мисля че ще му пасне идеално този пост, тъй като има по-лека физика и не много за централен според мен.
-
- Контакти:

Махаме Минков, Янчев и Огнянов. Взимаме Димов, Карагерен, Костов и Иса на въпросните позиции и да започваме първенството. На мен лично ми омръзна да гледам 4-2-3-1 схема, искам нещо по-различно и си мисля, че с тази схема бихме имали успехи.
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Аз имам 100% доверие в Илиан ,той знае по-добре от нас какво прави и какви играчи са му необходими. Щом е преценил, че няма нужда да се намира заместник на Сукуп , значи е така - имаме Ертан Томбак,Илия Миланов, Марто Костадинов , Зехиров и Станчев на тази позиция. Най-важната стъпка беше направена - да имаме качествен треньор, при това моряк! Нека го подкрепим безрезервно в това което прави, а не при първите неуспехи да го оплюят разни "инженери", "стратези" , "професори" ,"разбирачи" и т.н.! Черно Море има нужда от подкрепа , а не от разбирачи!
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Alexandrov93 написа:2) Томбак - млад е още за титуляр, иначе качествата ги има. Още сезон, два да бъде първа резерва на титулярния десен бек, пък после ще видим;
Томбак след 4 месеца става на 19 години , в Европа на 17 години вече играят титуляри , така че не му е рано. Ние в България на 25 години футболистите ги имаме за млади надежди все още.