Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 31 дек 2017 00:13

sin4ec написа:
delqnski47 написа:...но някак си не е много окей да се правят проблеми за някой месец отгоре,при положение че това ставаше 25 години.

Чак се просълзихме. Потресаващо...
Само че истината е друга. За тези 25 години в определени периоди собственици ви бяха двама от най-богатите българи. Много бързо забравихте как плашехте гаргите с приказки за " тотална червена доминация" и при двамата. И не само при тях. После все ви беше виновен Нато, СССР, КГБ, Фифа, фуфа и Вселената...
Сега е същото, ама отборът ви е друг. И това е факт. Неоспорим.
Не виждам какви проблеми е имал Литекс тези 25 години и не знам какво е ставало там. Всъщност ГГ можеше да премести отбора си в Петрич и да го кръсти " Бока Хуниорс". Или в Павликени и да е " Челси". Никаква разлика. Но това си е Литекс. Изкупен от Етрополе и преместен на София. Това, че определен контингент му викате " ЦСКА" не променя нищо. Все още тези неща се определят от закони и съответните институции, а не от " определени контингенти".
Та в тоз ред на мисли вие сте Литекс според ТР, НАП и БФС, както и по лиценз. Според УЕФА сте нов клуб, там има едни 150 км, но да не задълбаваме...
Никъде и по никакъв начин не фигурирате като наследник на ЦСКА. Нещо повече-в официални дела срещу централата сами се дистанцирате от ЦСКА и се самоопределяте като Литекс.
Таааа.....за какви 25 години говорехме?

Аз не съм отрекъл,че това беше наша грешка като фенове.Аз точно тая тема коментирам с 1982.Аз изобщо не коментирам евентуалното бъдещо наследство на ЦСКА-София от фалиралия ЦСКА,но това предаване на наследство е нещо протоколно,което неизбежно ще стане и ЦСКА-София официално ще стане приемник на ЦСКА,а и на всички институции им е в абсолютно техен интерес това да стане,защото са заложени едни 8 000 000 лева на един търг,който при евентуално плащане,ще се заличат 1/3 от дълговете.Аз така смятам,че ще стане.Вече други какво мислят си е техна работа.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 31 дек 2017 01:04

delqnski47 написа:...но това предаване на наследство е нещо протоколно,което неизбежно ще стане и ЦСКА-София официално ще стане приемник на ЦСКА....

Няма да има "приемници" и "наследства" защото клуба си е същия , сменя се само фирмата . Не вдянахте ли ? 8-)

http://www.heraldscotland.com/sport/13215104.FIFA_step_into_new_row_over_Rangers__old_or_new_club__status/

In December SPFL chief executive Neil Doncaster insisted Rangers are the same club which existed before liquidation.
He said: "In terms of the question about old club, new club, that was settled very much by the Lord Nimmo Smith commission that was put together by the SPL to look at EBT payments at that time.
"The decision, very clearly from the commission, was that the club is the same, the club continues, albeit it is owned by a new company, but the club is the same.

It has emerged that UEFA confirmed to the ASA that its rules allowed for the recognition of the "sporting continuity" of a club's match record, even if that club's corporate structure had changed.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 31 дек 2017 01:52

kolokolo написа:
Mitata написа:Държавата не биваше да ....

Държавата преди всичко , трябваше да си защити собствените интереси . Когато ЦСКА беше единствения клуб който плащаше реалните данъци , според шефа на НАП , а милицонерите от Герена и останалите вършеха данъчни престъпления . Кого осъдиха тогава ? Никого .

Тук съм абсолютно съгласен с теб, в Литекс също се укриваха данъци и т.н. по тези схеми, а както виждаме и днес собственикът му е на свобода.
Изображение

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 31 дек 2017 03:54

1982 написа:Мите, Ганчев и данъци, пълнене на хазна .... :lol: :lol: ....... моля ти се, само като прочетох това и се опиках от смях. :lol: Вие не сте реални, човече, не е истина просто. :mrgreen:

Ганчев плаща най-големите данъци в тази държава, пък ти си се опикавай, не ни пречиш !
"Преди време Ганчев разкри, че на година внася по около 60 милиона лева данъци. Бившият кмет на столицата Стефан Софиянски пък призна при последния си мандат, че София води нормален живот благодарение на това, че хора като Гриша Ганчев регистрират огромните си фирми в най-големия ни град и плащат данъци, пише sofiautre.bg."

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 дек 2017 07:58

delqnski47 написа:
Teo написа:
1982 написа:
Ozzimozzi написа:Объркал си се! Цирка е заради вас, защото се опитахте да играете подмолно срещу червената общност, но както сам се убеждаваш сте на път да гризните дръвцето, тъй като бяха предприети адекватни на вашето поведение действия! :)

Нещо си се объркал сериозно .... никой не ви е насилвал да правите кредитор кухата фирма. Тук оправдания нямате, това е лично ваше дело, чиято цел е именно да настане този цирк и панаирът да няма край.

Ако имахте желание да плащате наистина, отдавна всичко щеше да е приключило. И никой не можеше да ви попречи.

1982, ти някакви удоволствие ли ще получиш като се "плати" :?: :lol: :lol: :lol:
@ Гледам нещо много напираш да се плаща... :mrgreen:

25 години нашия клуб завличаше хора(+ себе си) с пари,а сега тоя горе се прави за някой месец отгоре. :lol: Е,кай ми кво е тва сбъркано мислене...Тоз ако се беше активирал...10 години по-рано сега нямаше да сме баннати от Европа...ама нъцки. 8-)

Ами да, ако работеше със същата упоритост като сега фалита на АД-то можеше и да не се случи, ама пустия Ганчо много боде в очите на на някой :mrgreen: Това е първата Коледа от 10 години в която си говорим само за футбол и трансфери, нз дали забелязвате!
@ В момента баце 1982 и без да се плаща се знае истинския отбор... ЦСКА в Обеля и Драгалевци не търсете, там няма ЦСКА и никога няма да има! 8-)

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 дек 2017 09:00

1982 написа:
Mitata написа:
1982 написа:Мите, Ганчев и данъци, пълнене на хазна .... :lol: :lol: ....... моля ти се, само като прочетох това и се опиках от смях. :lol: Вие не сте реални, човече, не е истина просто. :mrgreen:

Ми да си върнем гърнетата тогава! Те редовно се издължават на всички кредитори и ден не закъсняват да платят дължимите данъци, траншовете, заплатите, работят за честта на ЦСКА. :oops:

Вие с гърнетата нямате нищо общо, може да си върнете само ЛЕКС-а обратно. :lol: ...... как да е, подкрепяй си това нещо, дето се довлече на Армията, ама, моля те, не споменавай повече данъци, хазни и прочее, че настава голям смях, разсипах си половината Ефес. :mrgreen:

Откакто Ганчев е в ЦСКА не знам да не са плащани текущите данъци, заплати, сметки. А ти? ЦСКА даже плаща старите сметки на твоите собственици-любимци, довели червения клуб до задънена улица, донесли ни огромни беди. Тъй че колкото и да се опитваш да подвеждаш, номерът ти няма да мине!

Това "нещо" на Армията е ЦСКА, всички цесекари знаем през какви мъки минахме от 2006 до 20015г., когато държавата ни натрапи собственици, които от нищото вкараха ЦСКА, най-големият български клуб, в огромни дългове. Всички знаем как същата тази държавна машина години наред ни цакаше с базите, докато на другия гранд ГИ предостави с охота, за БЕЗСРОЧНО и БЕЗВЪЗМЕЗДНО ползване. И не само това, десетилетия наред плаща сметките и данъците, свързани с поддръжката на стадиона им, тук говорим за поне един милион подарък от МВР всяка година.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 31 дек 2017 09:45

maxi1914 написа:
Teo написа:
maxi1914 написа:
Teo написа:Никога не е бил легенда на ЦСКА тоя смешник!
@ Баща ми вика, че е ебати дърводелеца играл с невероятно поколение футболисти!

Оценка от псевдо фена бояджия . За това си допадате със Сиса или там квато беше . Тази година колко пъти смени настроението . И понеже го е казал дърводелец УЕФА ще си смени мнението така ли ?

Има време до УЕФА :lol:
@ Вие мислете какво ще правите, щото ще ви направиме 2-ри юбилей с погроми и срам! :lol:

Продължавай с това бъдеще не определено време ЩЕ платиме , Ще ви биеме , Ще станеме шампиони , ЩЕ ЩЕ ЩЕ :)

Нее лошо човек да си има мечти, които няма да се сбъднат.
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 31 дек 2017 09:51

maxi1914 написа:

Оценка от псевдо фена бояджия . За това си допадате със Сиса или там квато беше . Тази година колко пъти смени настроението . И понеже го е казал дърводелец УЕФА ще си смени мнението така ли ?
ПП- това е поведение на .......... нали знаеш ? Ма то с какъвто се събереш такъв ставаш .

Виждам, че споменаваш моето име и аз и Тео, даже още 1000 фена с нетърпение ще сме на стадиона, за да видим наживо как ще ви победим!
Относно Уефа ако трябва ще си изтраем наказанието, но през туй време ше гледаме как ще отпадате от неизвестни отбори.
:P

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 дек 2017 09:53

Sisi 1914 написа:
maxi1914 написа:

ПП- това е поведение на .......... нали знаеш ? Ма то с какъвто се събереш такъв ставаш .

Виждам, че споменаваш моето име и аз и Тео, даже още 1000 фена с нетърпение ще сме на стадиона, за да видим наживо как ще ви победим!
Относно Уефа ако трябва ще си изтраем наказанието, но през туй време ше гледаме как ще отпадате от неизвестни отбори.
:P

Сиси, все повече започваш да ми харесваш! 8-)
[offtopic]@ Continue to suppress them! :mrgreen: [/offtopic]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 31 дек 2017 10:07

sin4ec написа:Илийката е починал...
Голям армеец беше, и говедата го уважаваха. Лека му пръст.

Да почива в мир!
:cry:

Върни се в “ЦСКА”