sin4ec написа:delqnski47 написа:...но някак си не е много окей да се правят проблеми за някой месец отгоре,при положение че това ставаше 25 години.
Чак се просълзихме. Потресаващо...
Само че истината е друга. За тези 25 години в определени периоди собственици ви бяха двама от най-богатите българи. Много бързо забравихте как плашехте гаргите с приказки за " тотална червена доминация" и при двамата. И не само при тях. После все ви беше виновен Нато, СССР, КГБ, Фифа, фуфа и Вселената...
Сега е същото, ама отборът ви е друг. И това е факт. Неоспорим.
Не виждам какви проблеми е имал Литекс тези 25 години и не знам какво е ставало там. Всъщност ГГ можеше да премести отбора си в Петрич и да го кръсти " Бока Хуниорс". Или в Павликени и да е " Челси". Никаква разлика. Но това си е Литекс. Изкупен от Етрополе и преместен на София. Това, че определен контингент му викате " ЦСКА" не променя нищо. Все още тези неща се определят от закони и съответните институции, а не от " определени контингенти".
Та в тоз ред на мисли вие сте Литекс според ТР, НАП и БФС, както и по лиценз. Според УЕФА сте нов клуб, там има едни 150 км, но да не задълбаваме...
Никъде и по никакъв начин не фигурирате като наследник на ЦСКА. Нещо повече-в официални дела срещу централата сами се дистанцирате от ЦСКА и се самоопределяте като Литекс.
Таааа.....за какви 25 години говорехме?
Аз не съм отрекъл,че това беше наша грешка като фенове.Аз точно тая тема коментирам с 1982.Аз изобщо не коментирам евентуалното бъдещо наследство на ЦСКА-София от фалиралия ЦСКА,но това предаване на наследство е нещо протоколно,което неизбежно ще стане и ЦСКА-София официално ще стане приемник на ЦСКА,а и на всички институции им е в абсолютно техен интерес това да стане,защото са заложени едни 8 000 000 лева на един търг,който при евентуално плащане,ще се заличат 1/3 от дълговете.Аз така смятам,че ще стане.Вече други какво мислят си е техна работа.